Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 413
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 465
Минах интервюто за магистратурата, сега чакаме резултати.😃 Имаше 5-6 жени около моята възраст, останалото млади момичета.
Че ти си от младите момичета... Wink
Трендове, трендове, никой тренд не може да ме изкуши ако на мен не ми харесва и не ми стои добре..карам си класическата и ми е екстра. Wink

# 466
Копче, аз много обичам подобни еко палта. Преди няколко дни си купих и даже сте ме виждали с него. Но заложих на по класически принт за да го нося повече зими.
А за децата, особено талантливите съм на мнение, че не трябва да им подрязваме крилата. Както направиха моите родители преди години когато вярвах, че балета е моето бъдеще. Още помня думите им - прима балерината е само една и винаги софиянка ( във варненската опера)
Деси,  млада си, учи желаната магистратура и следвай целите си! Браво на теб!

# 467
^^^ Еха, ще стискаме палци, Деси!

Аз доста се шегувам с дефектите си и хората сигурно мислят, че са ми комплекс, но не са. Вече не са....
^^^ Мда, отнема години работа...  а може просто да сме помъдрели Grinning

Дълго ми отне и на мен да се науча да ценя уникалното и хармонията в един образ. Не че имам нещо против да се преродя в Zendaya някой ден Grinning Може и в Аджани! Боже, колко неземно красива беше! Винаги си я представям в Кралица Марго! С две думи - гледат ми се стари филми! Трябва да си спретна някой среднощен филмов маратон!

PS И като казах стари филми и красиви жени, а помните ли Monster и невероятното превъплъщние на Чарлийз!?!

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 17:14 от Agent Provocateur

# 468
  • София
Апропо, гледам един Дайсън тука, много добра цена (785,75) за Airwrap Thinking
https://www.emag.bg/masha-za-kosa-multistyler-dyson-hs05-airwrap … ification-section

И тука: https://www.technopolis.bg/bg/Mashi/Masha-DYSON-HS05-ORIGIN-LONG … 6?tab=featuresTab

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 10:06 от kopche

# 469
А за децата, особено талантливите съм на мнение, че не трябва да им подрязваме крилата. Както направиха моите родители преди години когато вярвах, че балета е моето бъдеще. Още помня думите им - прима балерината е само една и винаги софиянка ( във варненската опера)
Аз изпадам в ярост като видя как режат криле, ама наистина изпадам в ярост.....
А специално за балета бях гледала един филм, по действителни истории, една от балерините е момиченце от Африка, със заболяване на кожата. Семейство я осиновява, защото в Африка такива деца с бели петна ги убиват като носещи нещастие. И тя става голямата работа Heart

Ето от една хубава книга "Първо трябва да си наясно какво искаш да направиш и мислено да си го представиш, после трябва да тръгнеш към него като сомнамбул и да вървиш, докато го стигнеш. Истинското препятствие си ти самият.", Клия, Lawrence Durrell

За палтата - много харесвам еко палта, въздишам по едно пухесто яке на цветя

Чанта леопард си имам, малко се е поотъркала от едната страна, но си я нося с кеф зимата

Копче, замижах и не видях Дайсъна Joy

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 18:53 от Al Georgieva

# 470
  • София
Деси, успех!
Пристигна ми тренчът със змийски принт. Ще го задържа. Зловещ е леко, но е готин - нека се знае Харпито каква зодия е в китайския, ако и да е в нея по милост (за малко да съм кон, ама не). Ръкавите май са му дълги и се чудя какво да ги правя - дали да ги оставя или дам за скъсяване.

Иначе и аз бях с къси ленени панталони и потник през деня. Обживявам си лятото в най-хубавите му измерения на макс.

# 471
Деси, успех!

# 472
При мен е есен. 🍃🍁🍂🇨🇿
На работа вчера с бяло поло с къс ръкав.

Довършвам The Beat, оказа се, че и Dolce Amalfi ми е астанал м чантата, и го снимах и него. ❤

# 473
Dez, откъде е шлиферът? Много е класически, но точно такъв не мога да си намеря.

# 474
  • Ямбол
Деси, успех на интервюто! Да я зашеметиш комисията!

Малко ни в клин, ни в ръкав, обаче ви пускам една от любимите си глави от Пътеводителя - https://chitanka.info/text/187-restorant-na-kraja-na-vselenata/12
Много жизнеутвърждаваща ми беше преди години, когато я прочетох 😁😁😁. И обичам да си я припомням, когато наближи рождения ми ден.

Ранела, Момето 🌸🥰!

Копче, пожелавам госпожицата бързо да преодолее разочарованието си. И да продължи смело напред Simple Smile).

Днес само четвъртинка от мен ви пускам 😅😆:

Скрит текст:

Дез, симпатично шлиферче Simple Smile).

# 475
Вчера в М.Дути видях хубави шлифери

тъмносин шлифер

светъл шлифер

Майола, розовите чорапки с къдри Gift Heart

# 476
  • ново
Майола, вчера си купих чанта, която много ще ти ходи на полата 😉 Не знам с какво ще я нося, но цветът ме привлече.

# 477
Маникюра си оправих, че вече приличах на перачка в ръцете. Улавям се че залитам към холограмни лакове все в тази гама.

Скрит текст:

# 478
Dez, откъде е шлиферът? Много е класически, но точно такъв не мога да си намеря.

От Stradivarius, преди 2 години някъде го взех.
Днес температурите полетяха надолу, май това ще му е обличането тази есен. Ще минавам на кожени якета и палта вече. В някакви части на страната е валял сняг. Nature Snowflake

# 479
  • София
Dez, много е готин тренчът. Ужасно е обаче да имате толкова малко преходно време!

Общи условия

Активация на акаунт