Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 396
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 480
Мацкии, завърнах се и джетлагвам брутално, но и това ще мине!
За сметка на това имах прекрасен рожден ден с пълна програма - на спа (открих спа-то с най-великата гледка на света), после мишелински глезотии и накрая за завършек коктейли отново с прекрасна гледка.
На всяко място, което посетихме ми даваха по един десерт със свещичка за празника и накрая вече сладко не можех да гледам 😄
Най-забавна беше на реакцията на бармана и шока съответно, когато ме попита на колко ставам - много си харесвам новата цифра, някак си достолепно звучи вече 😉

Скрит текст:

Копче, честита годишнина! Още много пъти по толкова семейно щастие!
И дано бързо преживее девойката отказа, с годините разбираме, че това което не се е случило е за добр, но ни трябва перспективата на времето, за да го осъзнаем.

Деси, стискам палци за резултатите!

Относно корекциите, аз винаги съм много ‘за’ когато резултата е естествен. Правила съм си и продължавам доста неща, преди споделях, сега вече нямам желание в тази тема, но определено само с ген не става. Поддръжката освен храна, спорт, сън, хубави емоции, за който има желание да запази по-свеж вид задължително включва и разни неинванзивни, а когато трябва и инванзивни намеси.
На летището сега изгледах новия сериал и бях изненадана Изабел Аджани на какво е заприличала… Никол Кидман отдавна прекали, но някак си много пасва на всичките й последни роли.

Пс. На тоя Дайсън какво му има, че е толкова евтин? Май приставки му липсват…

# 481
Маруунка, добре завърнала се! Всичко изглежда невероятно, радвам се,  че си останала доволна!🌹 ЧРД!🥰

# 482
  • София
Маруунка здрава и щастлива да си! ЧРД!
Мими и Копче, дълги години да празнувате годишнини в здраве и разбирателство!
ДХЗ, успех ти желая! Възхищавам се на всички на които им се учи и искат да се развиват. Аз искам вече да съм пенсионерка, но да съм здрава и в кондиция. И с ММ да си хойкаме насам-натам Smiley
Темата с корекциите ще я пропусна. Ако Гуинет Полтроу е на 51 г, аз съм на 30 г.
Агент, толкова си хубава.
Копче, няма ли да се загубиш в това рошавото палто?
Дез,  след някой друг ден да вадим тренчовете и кожените якета, казваш? Аз днес за последно правих плаж и утре се прибираме. Уффф, свърши...

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 21:59 от asa

# 483
  • Ямбол
Уу, копче, много готино палтенцето, точно в стил mob wife 🤩. И честита годишнина, такава прелестна булка си била 😍.

Марунка, ЛЕЛЕ! Мега гледки и преживявания за рождения ден! Пожелавам още много, много такива!

# 484
Майолке, в болнични ли си още? Прибра ли се вкъщи?
Аса и аз така, искам да съм пенсионерка и да обикалям...и да стоя на Тасос с месеци! Wink
Ееех, ако беше онова време още няколко години и щях да се пенсионирам...
Поръчах си този органайзер за чанти...направо се чудя къде да ги държа?

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 22:22 от mimi.7299

# 485
DiaMIa, разкошни нокти имаш. Завиждам за такава нокътна плочка. Моите са като на третокласничка.
Скрит текст:
На маникюр съм./При мен се случва веднъж на високосна година/
Маникюристката извадила едни картинки от Интернет - да ми рисува на ноктите. Една клонка и някакви цветчета и листенца. Викам и - мацка, тва е много амбициозен проект. Ееей тва, малкото цветенце тамън ше ми пасне.  Огледа се, па взе че ме послуша.
Последно на маникюр бях преди 3 седмици, че имах сериозен повод - среща на випуска, 40 години.
Викам - айде, да не се излагаме, отивам да ми пилят ноктите. Ама един взе, че се счупи в последния момент и аз така се разстроих!.
Жива да не бях, ако знаех че толкова са напреднали - ми изгради ми го жената, още си е читав.

# 486
Pippi_, разсмя ме с "амбициозния проект" и колко са напреднали! 😆
Благодаря ти. И аз да покажа единственото си хубаво нещо в тема за стил и красота. 🥴

# 487
Едва ли е единственото ти хубаво нещо, ама на мен със сигурност изобщо не е за показване.
Историята с моите нокти е дълга и тъжна, ама няма да я разказвам сега, че е време за сън.
Прави си по-често маникюр и показвай, да ти се радвам.
Боже, кви нокти имат хората! Heartpulse

# 488
  • ново
Мими, удобен ли е този органайзер? Аз мойте ги държа на рафтове в гардероба, но пак не ми стига мястото.

# 489
  • Ямбол
Мими, в болнични съм все още, предполагам до края на месеца. После ме чака кампания и трябва да се връщам на работа, няма как. Прибрах се в Ямбол в първия възмажен момент, Дребосъчката много страдаше, че бяхме разделени (не че не можеше да дойде при мен, но и при баща си искаше да остане, въобще сложна е нейната и я разбирам).

Г&В, я покажи чантата 🤩. Аз все с Känken-чето си ходя или с някоя голяма пазарска чанта 😅.

# 490
Мими, удобен ли е този органайзер? Аз мойте ги държа на рафтове в гардероба, но пак не ми стига мястото.
Ми не знам, чакам го да дойде, ще споделя.
Майолке и аз скоро се връщам, трябва да сме като нови! Wink

# 491
  • ново
Майола, утре ще я снимам, че не я намирам в сайта. Иначе е Axel, имам доста техни и при всяко пътуване през Солун все купувам по някоя. Напоследък нося малки чанти, за разлика от преди години, когато носех торби, заради работата ми. Имам много чанти - маркови, без маркови, евтини, скъпи….нося си ги всичките, но нямам място вече в гардероба.

# 492
И аз имам такъв органайзър и една част от чантите са там.

# 493
Г&В, с G&B братовчедки ли сте? 🙂

Органайзера за чанти изглежда практичен, но нямам място, моят гардероб няма и метър ширина /на две нива - на долното рокли и дълги неща, а горното е по-ниско/
Нямам къде да ги слагам, затова и гледам да се сдържам 😂
Имам една голяма ретро чанта, само я местя тук и там, 5-6 пъти съм я носила. Нямам място в шкафа за нея

# 494
Haha, едва ли 😁
Поръчахте ли си адвент календари вече?

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 08:22 от G&B

Общи условия

Активация на акаунт