Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 288
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 630
Най-вече здрава и много щастлива да си, Майолка! И все така усмихната и закачлива.
Пия кафенце на покрива и се наслаждавам на слънцето. Има още дни за сандали и тениски при мен. Мисля да се възползвам до последно.
Копче, красивата ти нова кухня ме мотивира да изчистя основно моята и да разкарам непотребни уреди и прахосъбирачки.

# 631
Майола,
Честит рожден ден!

Каубойските ботуши така и не можах да ги харесам и въобще обувки с остри върхове не мога да нося, все са едни издължени, като пробвам и си погледна се чувствам като Малкия Мук с тези остри върхове.

Кафявото много нося - обувки, чанти, блузи, пуловери, панталони. Дали е новото черно незнам, инфлуенсърите преди агресивно налагаха бежово, особено рускините много си падат да правят видеа - с кои цветове изглеждаме скъпо и луксозно и бежово е основно в тях.
Може и да има някаква умора от черното, но кафявото е цвят, който у някои хора буди лоши асоциации, което може би ще бъде преодоляно с това агресивно промотиране на този цвят.

# 632
Честит рожден ден Майола!
Да си жива и здрава, обичана, цветна и смела!

Мацки, ако някоя мерне тъмно кафяв флумастер за кожа да каже. Имам една любима чанта, но на дръжките е отишла.
Скрит текст:

В Дъглас има намаление 20% плюс 5 през приложението - поръчах си нова спирала, че настоящата има още няколко седмици живот.

# 633
  • Сливен
Майола, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, обичана, пъстра, вдъхновяваща и неуморима! В темата внасяш жизнерадост, настроение и веселие, вярвам и че в реалния живот си така. Пожелавам ти живота така да ти се случва, че да се запазиш такава каквато си до дълбоки, дълбоки старини!
Копче, много хубава кухня! Приятни, отпускащи цветове.
Успех на момичето ти, има винаги повече от един път към постигане на мечтите! Ще чакам с нетърпение да кажеш къде ще я гледаме! Вярвам, че тук вече има фен-клуб!
Аз много харесвам на Лакме серията Teknia за боядисана коса, сестра ми обаче казва, че от нея косата й става твърда, на клечки. /нейната е права, с твърд, плътен косъм, нормална, моята е малко по-тънка, по-суха/.
Харесвам шоколадово кафяво, мока, капучино, любимите ми ботуши бяха в кафяво, не съм имала нищо в това кафяво, което е сякаш смесено с оранжево.
Магни, направо се пренесох при теб на терасата, едни от най-хубавите ми почивки на море не са били през лятото.
Каубойски ботуши... май съм по-скоро "не" за мен, нямам с какво да ги съчетая. Иначе ми харесват с подходяща рокля например.

# 634
Al, срещу входа на станция Сердика на Мария Луйза има два магазина за художествени материали. Вземи чантата и отиди на място да сравниш цвета - има голямо разнообразие флумастери, бои, всякакви подобни.

# 635
Ей, софиянките, докарахте студ и дъжд и при нас. Закусихме на закрито, защото заваля.
Ал, мама е добре, възстановява се...остава още месец до стъпване на крака. Сега с проходилка. Sad

# 636
Честит празник, Майолка! Здраве и радости ти желая!
Такива ботуши и аз съм имала е ранното студентство. Бяха турски, от София купувани. Голям живот имаха.
Вече избягвам островърхи, че кокалчето веднага се зачервява и деформира и ботуша.
Дори край Пловдив днес на сянка ми беше хладно и сложих закуската вътре.
Утре отиваме в Гърция за почивка. Дано не я изкараме с якета и маратонки само Simple Smile
Да споделя разочарование от качеството на Зара. Панталон на 2 пранета - джобовете отвътре - така!!!

# 637
Майола,
Бъди здрава и щастлива. Все така да имаш поводи да излъчваш позитивно и зареждащо настроение!

# 638
Мориетка, в Гърция ще е топло, едни приятели вчера заминаха...!
За панталона нищо ново...очаквано от З.

# 639
Al, срещу входа на станция Сердика на Мария Луйза има два магазина за художествени материали. Вземи чантата и отиди на място да сравниш цвета - има голямо разнообразие флумастери, бои, всякакви подобни.

Grinning много полезно инфо.
Имаш око за всичко, често минавам оттам и досега не съм ги забелязала.

# 640
Майола, честит рожден ден! Бъди здрава, позитивна и все така слънчева!
Мими, може ли снимка на стария ти сешоар? Искам за щерката нещо качествено, което да има и приставки. Да седи в общежитието и да го ползва я за сушене, я за маша....
Моите комбо уреди винаги са били некачествени.

# 641
Мерси, Зари. Аз съм си купувала от там пособия за разни дребни поправки и заличаване на малки драскотини, дупчици и подобни. Последно взех един флумастер за дърво за една драскулка на маса.

# 642
  • Sofia
Майола, честита бъди! Бъди здрава, щастлива и все такова слънце!

# 643
Агент, пускай темата за грима или да ходя в темата за спиралите да питам за бургунди такава. 😁
Гледам онлайн и само в лилаво и синьо намирам. YSL имаха в търсеният от мен цвят, обаче има огромен риск да взема някоя застояла и суха. Покрай Ковида три пъти от различни места купувах любимата ми Le Volume  Chanel и суха и гадна. Така и не разбрах развалиха ли я или на застояли попадах, ама след като заминаха и трите в коша експериментите приключиха.

Агент за мен това не е кафяво говоря за зимният тип.

Тук му казват tortora някаква комбинация между сиво и бежово и кафеникаво. Неутрален цвят е.
Ограденото за мен е кафяво 😁 и пак не го нося. Обаче съм си харесала една чанта над ограденият цвят и май, май ще си я подаря. 😁

И при мен паднаха температурите излязох в 20 часа на 22 градуса. Паднаха на 16 градуса в 23 часа. Хич не е обичайно, но си мисля, че ще се вдигнат. Боса ходя до краят на октомври месец.

Майола да си жива, здрава и все така позитивна! 🍾🎂

PS Кой ли вече не слага филтри и на снимки и видеа. Пощурявам като видя гримьор и приближи камерата и не виждам гънчиците на пръстите, които всеки има. Ясно ми е за какво става работата.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 13:56 от cloè

# 644
  • В заешката дупка
Майола, честит рожден ден! Flowers Hibiscus

Кафяво и аз не нося като изключим кафяви кожени обувки и колани. И аз не знам защо. Преди носех. И то доста.

Далечната 2008. Цялата в кафяво. Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 22:56 от ЧеКа

Общи условия

Активация на акаунт