Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 260
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 675
Привет, дами, не успявам да се включа:))
Честит първи учебен ден,  рд на Майолка и  годишнините от предишните страници. Здраве, търпение и успех на всички! Flowers Rose
За първа година нямам ученик и ми е много приятно, даже успяхме малко спокойствие да си откраднем.
Скрит текст:

Агент, благодаря за труда отново - харесах си разни комбинации. Кафяви доста неща имам и нося, мм също. Харесвам с черно, сиво и бяло, мм умее разни по-сложни комбинации и много добре му се получава:)
chloe, на Radiant съм виждала спирали в бордо и патладжан, цветните са им много хубави, но въобще не знам каква марка са и дали се продават при теб.
Успях черно и бяло сако да си намеря, сега ми трябва нов панталон в мишо сиво. Друго мисля да не купувам.

# 676
Аз поднових серума на Шесейдо, така в комплект излиза по евтино !

# 677
Silver,
покажи саката 🙂
Красиво небе

Мими, и аз поднових плюс дневната емулсия със спф 30

Днес по улиците пълно с малки и пораснали съкровища 🙂

Днес дънки и сако
Скрит текст:

# 678
Ал, коя дневна емулсия. Лека ли е или богата?

# 679
https://m.aboutyou.bg/p/copenhagen-muse/bleyzar-tailor-8734978 това е черното, Ал.
Бялото е по-дълго, свободно. Не му намирам снимката в момента.

# 680
Мими ето тази, лека е, не лепне, не лъщи и пази.
Изхабих една опаковка, много добре ми се отрази на лицето. Нормална кожа имам

Мтз ползва крема от серията /ако правилно помня/ и е доволна

Силвър, много е хубаво!
Честито!

# 681
Grinning Тази година съм си я обявила за почивна, ученикът да се оправя сам. Измъчих се това лято с дрехи докато му купя, много порасна на височина.
Мернах тържеството, добре е да има дрес код за учителите, единствените изцепки бяха при тях.
Обувки на 5 см платформа, плюс най-високия тънък ток, който може да си представите, общата височина беше над 15 см със сигурност, лачени и походка на спънат кон някак не спомагаше за доброто впечатление, или облекло като за сватба.

Ал, dopeganger са пуснали в такава стилистика чанти от новата колекция, но са от плат.
Чудя се очилата, които си поръчах от тях, с какви стъкла да си ги направя, моите са от лятната колекция и дойдоха с черни плаки, или да си ги направя с леко потъмняване, нещо 5-8 %, за да мога да си ги нося и през зимата. Фотосоларите, ако не са  кафявата гама са кофти, пък и не ми се дават 400-500 лв за стъкла на очила, които ще нося от време навреме.
https://www.doppelganger.it/en-bg/womens-round-sunglasses-38AV6750OCD.html

Скрит текст:
В момента нямам болки във врата и сега е момента за физиотерапия, но според доктора тази отвара топи шиповете, а това може да се сравни по снимките. Само не знам как ще изкарам още 3 месеца да варя всеки ден пресен магданоз и да го пия.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 14:03 от zari65

# 682
  • София
Честит празник! Аз сутринта изпратих ученика да си ходи сам, сам се облече както прецени.
Аз се боядисах, турих един бежов анцунг и сега седя и тъпея в новия апартамент и чакам доставка.

# 683
  • ново
Зари, аз съм чувала за сок от целина за шипове. Навремето се е продавал в плод-зеленчука, ако си спомняте нектарите в стъклени бутилки, в същите се е продавал и сока от целина. Аз нектари много съм изпила, щот съм нямала шипове 😀, но от майка ми знам за целината.

# 684
Майола, ЧРД 🌹

И аз втора поредна година без ученик, а с прекрасен студент, но с носталгия си разглеждах стари снимки с него от първия учебен ден. Много мило ми стана, но забелязах как последните 2г явно въобще не ни е искал да го придружаваме, защото снимки липсват 😄

Копчеее, ай честит ти сешоар, ама ме подхлъзна и мен 😅
Поръчах тази сутрин и сега сама си се убеждавам защо ми бил нужен нов сешоар и с какво ще е по-добър от професионалния ми Valera…
Всъщност имах нужда от машата, ама на тази цена не ми се изпускаше сешоара.
Сега ще те чакам да изнамериш най-добрата оферта и за airwrap 😉

Днес и аз сако с дънки. Можеше да сложа един колан за разкош…

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 21:41 от Maroonka

# 685
И аз имам Валера, със същия успех можех да си взема
кой да е- не мога да се правя сама.Но уредът кръгла четла-сешоар, ми е много удобен.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 16:05 от ДХ3

# 686
Зари, сега като няма болка може би да направиш и физио към магданозената терапия.

Чантите са готини, тази ми харесва много като цвят

Рокстар, да подреждаш ново жилище е готино 🙂

# 687
  • Ямбол
Аууу, Ал, тази последната е тотален разкош, много обичам такъм модел чанти 😍. И цветът ѝ е прекрасен.

# 688
  • София
Ал, тази чанта е много умилителна винтидж като кройка - прилича ми на нещо, което баба ми е имала или поне като някое от портмонетата от деството ми. Но не ми се струва никак практична.

# 689
Да са ни живи и здрави учениците и да им върви по вода в учението и тази година!

Щерката е вече цял месец на училище, брат и само от 2 седмици насам. Никой не дава да продумам какво да носят, макар че от време на време се изпускат и ме питат "това става ли с това" Simple Smile
Скрит текст:
Нейна снимка от първия учебен ден имам само в гръб, отказа ми. Той ми даде 2 снимки за да запазя за поколенията усилията му с Дайсън стайлъра Simple Smile))
...

Zari, очилата са страхотни, екстравагантни и минималистични! Задължително си пий магданоза и да споделиш след това!

Агент, благодаря за труда отново - харесах си разни комбинации. Кафяви доста неща имам и нося, мм също. Харесвам с черно, сиво и бяло, мм умее разни по-сложни комбинации и много добре му се получава:)
Много, ама много харесвам комбинацията черно/бяло/кафяво/сиво дори инзо дне бях така, макар, че температурите при мен са направо летни и въпреки, че не ми отива на цветотипа. А по-сложните си ги гледам онлайн - много благодатен и разнообразен цвят неутрален е кафявото.

В една друга тема ме наругаха грозно за ползване на английски, което дори не бях забелязала, та ще боря раздразнението с 25 мин ровене из нета за съчетаемости на кафяво и интересности от последните колекции и се опасявам, че вие ще сте пострадавшите Grinning Между другото освен кафявото и 70-тте са отново актуални и като материи(велур, кожа) и като цветове и кройки, и като модели обувки/чанти/аксесоари.
Скрит текст:

Aко не се лъжа миналата година имаше пак много красиви монохромни изпълнения в кафяво (нещо италианско беше, утре ще поровя, останал ми е много позитивен спомен)

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 18:48 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт