Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 297
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 690
Аууу, снимките с пуловерите в зелено са чудни. Едната и аз си я бях запазила, защото имам полата и ботушите. Щях да търся полото, но все разни акрилни открих тогава.

Ето, забравих  Марунка да поздравя за рд и за страхотните снимки. Пожелания на патеричка!

# 691
Света и Силвър благодаря ви за предложенията  за спирала. 🤗 Снощи дама от гримовата тема се отзова за Мейбълинската и я поръчах. 🙈 Ще потърся обаче и Лореалската, но Радиант няма при мен.

Честит първи учебен ден! Моята тръгна от 12.09, тук всяко училище си решава кога да започне. Няма никакво тържествено откриване на учебната година или децата да са наконтени за първия учебен ден.

Силвър честито сако! Разкошно е! 😍

Ал, ако кожата е тънка за мен е не. Много лесно може да я одереш.

Зари имам шип на врата и аз. Носих снимка на ортопеда миналата година да сравни положението от преди 10 години. Каза, че не се е влошило даже е добре положението. Обаче преди 10 год ми каза да правя сутрин и през деня когато се сетя следните елементарни  упражнения.

1/Мърдаш главата надолу и назад, но бавно.
2/ Завъртане на главата на ляво и на дясно пак бавно
3/С глава се правят кръгове първо в едната посока, после в другата посока

Да кажеш как е след магданоза. Аз съм мързел и не зная дали ще ми се занимава да варя.

Преди седмица влязох в магазина на Doppelganger и се запътих в дъното дето беше дамското. Попитах защо са го махнали и пак ми казаха, че не се продава и вече не зареждат.  Поне опитаха, но явно не върви.

Кой е този уред Валера? Аз съм с две леви ръце и се чудя имам ли нужда от Дайсън. Като излязоха конусовидните маши си купих, е един път се правих. 🙈
Това харесах и ми се видя лесно за употреба и ще взема да го купя.
https://www.babyliss.com/it-it/spazzola-fissa-hydro-fusion-4-acc … ssori-AS774E.html

Взех ботуши в черни

Същите са като кафявите и стоят по съшият начин.

Няма начин да се закопая и облека в кафяво, колкото и да е модерно. Обаче примерите са разкошни, на който му отива разбира се.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 15:37 от cloè

# 692
Това с кафявото чак ми е странно, при мен то винаги си присъства.
Агент, на киселите лелички въобще не им обръщай внимание и им кажи, че аз съм казала да си търсят на кореспондиращ език инфо. сами.Изкрейзила работа.🤦🏻♀Забелязах, че хората се научиха да им сдъвкваш и изплюваш всичко наготово- ако може те да не си мърдат пръста.
Страхотен клинч е при мен.Освен клин и блуза с дълъг ръкав, си извадих плюшеното халатче.Това е положението.

# 693
  • София
Аз много обичам кафяво. Малко хора го носят и ми отива. Но го съчетавам с нещо по-леко - бежово, дънково.
И аз си извадих дългата домашна жилетка - тя ми е като халат.

# 694
Cloè, и аз съм не за чанта от финна кожа, особено голяма ежедневна.
Кафяво ще пропусна. Нека е модерно, но аз не се харесвам. Пък и черното е timeless, както малкият казва - човек трудно може да сбърка с черен костюм/рокля.

Честити ботуши!

Аз ще чакам сивкави или зелени велурени.

Стана хладно, ще си извадя вълненото манто.

# 695
Замислих се, че аз имам и нося доста кафяво Thinking Нося от нежно бежово до тъмен шоколад... понякога с кафяво се харесвам повече от с черно Simple Smile Комбинирам с всички цветоре, май само със сиво не...
Най-много ми харесва с мента и розово (ама и с двете едновременно най-най-много)... А топло щоколадово кафяво с тюркоаз, може и с мед/коняк в добавка, за мен е "разкош" (може и само мед/коняк + тюркоаз)
Скрит текст:
това е снимка преди 15тина години... само с единия нюанс на кафявото, който нося Wink
И други снимки в кафяво съм ви показвала...

Стига е стояло моето лице Wink ето едно кестенче, което ми стои на бюрото ми и за да не се търкаля е ей така, върху бледо тюркоазено/ментово ластиче за коса Joy

Любима светова комбинация Wink

Ако се сетя, довечера ще щракна една блузка с много любима комбинация на цветове...
Добавям една снимка отпреди пак толкова години... Тази рокля пак я носих преди 3-4 години, но умаля Thinking
Скрит текст:
Черничка съм, като от боята Wink

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 20:39 от peneva_a

# 696
Шоколад върви много на светли очи. И аз нося шоколадово, всичко по светло към бежово не, защото ставам като мъртвец.
Агент много ти е красив сина, тоз перчем с дайсъна ли го докарва? 😀

# 697
  • Бургас/Пз
Пенева, страхотна си! То на тези очи всичко им отива 😘😘😘

Агент, прекрасен е! ❤️

# 698
Агент, много идейна подборка за комбинации с кафяво.

Al  и аз този цвят харесах, но седя и се чудя този цвят или черната, установих, че имам само две черни чанти - една супер официална и една ежедневна торба от агнешка кожа е ежедневния черен клъч от сайта.. Не мога да реша, а трябва, защото имам код за безплатна доставка, който изтича довечера.

А видя ли чорапките са които са я съчетали Grinning

https://www.doppelganger.it/en-bg/

cloe, дамско много не пазарувам оттам, основно за малкия купувам, перфектно му пасват кройките, за слаби, кльощаци са супер. Пък и за по-официален панталон, палто и такива дрехи, които рядко се обличат, не съм склонна да давам много пари, аз така покрай поръчките за него все нещо мушвам в кошницата за мен.
Мъжките вълнени пуловери са супер като качество.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 16:50 от zari65

# 699
  • София
Агент, страхотно онагледяване на съчетанията с кафяво - за някои от тях дори не съм се сещала! Не успях да видя момчето.
Аз имам периоди, в които много го нося този цвят, но и такива на дълга почивка. С по-тъмните нюанси на зеленото е по същия начин. Има нещо в земните цветове, което е много срещу натурата ми и повече харесвам студените им тонове.

Пенева, кафяво ти стои чудесно! Сега същия цвят на косата ли поддържаш? Много изпъкват очите ти с него. Хубавица!

# 700
Харпа, аз съм си тъмен кестен от тийн възраст. Като малка ми изсветляваше до светъл кестен (на рижи кичури ставах).
С боите минах през доста цветове, коняк и наситено червено включително... но от 15тина години все бягам от червенеенето, да се чуди човек защо... Май минах само към "Кафяво", без червенеещата жилка, но пак е толкова тъмно.

# 701
Пенева, много си хубава на снимката! Разкошна дама.
Агент, успях да видя снимката на ученика Simple Smile , както се казва - пу да не му е уроки Simple Smile Благодаря за труда и че ни сдъвкваш всичко наготово с модните тенденции. Казваш, че се връщат 70те, много си падам по модата от седемдесетте. Наскоро гледах един сериал по MAX от това време, е, много им се кефих на стила на дамите.
Видях и снимката на АЛ със черното сако, удиви ме тънкото кръстче Simple Smile
Пропуснах рожденничките, да сте здрави, щастливи и обичани! Успехи и на учениците. И аз за първа година нямам ученик, порасна вече. Но не ми липсва това време. Особено родителските срещи.

# 702
Тит, как родителските срещи. Те бяха най нетърпимото...🤣

# 703
  • тук-там
Марунка, Копче изнамери оферта и за машата. Ето я:
https://www.emag.bg/masha-za-kosa-multistyler-dyson-hs05-airwrap … -01/pd/DSXZWSYBM/
Тя си струва много повече от сешоара. С ролките на магнит сушиш лесно и вълнообразно Simple Smile. Аз съм писала много пъти, че имам цялата система с всички приставки и мога смело да кажа, че ролките на магнит са гениални.
Пенева, красавица! Доста контрастна си с тези светли очи и тъмна коса. Не знам дали кафявото е твоя цвят.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 16:52 от mtz

# 704
  • София
Тази година ще пропусна родителската, но миналата отидох по къси панталони с тениска, на която пишеше на френски Свобода, Равенство, Хуманност. Родителите и учителките бяха в умерен потрес. Единият от учителите си падна по мен. Абе, пълен цирк е с училището вече (че и аз допринасям за това, де)! 

Общи условия

Активация на акаунт