Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 303
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 705
Леле, Пенева, прекрасна си! Какви очи... Heart Eyes И кафяво ти отива много.
Имам същата бенка на лицето, на същото място Grinning

# 706
Хах, Харпа, като бяха малки децата ме предупреждаваха да приличам на съвсем обикновена майка на родителските. Имах склонност към идиотски шапки тогава и винаги ме предупреждаваха да не ги нося пред познати. По едно време в пуберитета очаквано се обърнаха
ролите. Joy
Зари, има ли някаква точна рецепта на отварата от магданоз, може ли и от сушен? Сок от пресен помня, че беше за избелване на лице и против лунички, но не съм пробвала.
На мен са ми симпатични бабешките чанти, бих носила една такава.
Скрит текст:
Ако взема да спечеля от евролотарията бих си взела и някоя от тези за забавление. Дамата, на която е кръстен брандът е сред вечните ми любимки. Често си разглеждам творенията и.
https://www.schiaparelli.com/eshop/en/e-shop/accessories/bags/c/000039

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 17:06 от silver pearl

# 707
Харпи, много ме разсмя с този надпис Satisfied И аз последната година пропуснах родителските. Еми какво по-различно да ми кажат Simple Smile

# 708
  • София
Доста ескцентрични чанти имат Скиапарели! Никога не съм се заглеждала в тях. Има някакво намигване към Дали ми се струва. Тези с ключалката вярно дълбаят някъде из любопитството и са много привличащи.

# 709
Марунка, Копче изнамери оферта и за машата. Ето я:
https://www.emag.bg/masha-za-kosa-multistyler-dyson-hs05-airwrap … -01/pd/DSXZWSYBM/
Тя си струва много повече от сешоара. С ролките на магнит сушиш лесно и вълнообразно Simple Smile. Аз съм писала много пъти, че имам цялата система с всички приставки и мога смело да кажа, че ролките на магнит са гениални.
Пенева, красавица! Доста контрастна си с тези светли очи и тъмна коса. Не знам дали кафявото е твоя цвят.

Аз искам модела с повечето приставки, защото ми е доста дълга косата и не мисля, че тези приставки ще ми вършат работа. А и не знам това дали е достатъчно мощно, за да суши от корен - все си мисля, че първо се подсушава цялата коса и когато не е съвсем мокра тогава се почва с ролките и другите.
Понеже прочетох, че доста момичета тук имат от всичките разновидности - сешоар, маша и преса, та предположих че всяко си има различна функция…

# 710
Zari, имат готини неща, чорапите са супер, но като се вгледам повече и не искам нищо.
В брик е прекрасна, в черно се губи.
Чантата с тази дръжка ми се струва непрактична, а и малко нежна.
Бих погледнала черна ежедневна при друга марка - кожа или техн.текстил.

Пенева, хубавица си ти.
Тия цветове ти отиват много

Силвър, а купуваш ли лотарийни билети? Wink

Мтз, аз нямам никакви съмнения че машата ще е супер, но нещо ме притеснява ниската цена в Емаг.

За навиване и оформяне - косата трябва да е почти суха, или поне аз така действам.
Утре рано след спорт ще се направя и ще снимам на Папурче как слагам щъркели и фиби и после резултата

Tit*, талията е от дънките с висока талия, едвам дишам в тях Joy
Права е ок, но като седна и ми иде да ги събуя

# 711
  • тук-там
Не е толкова ниска цената според мен. Приставките са много малко. Липсва приставката за сушене,  четките за изправяне - 2 вида. В моя комплект има и 2 вида ролки - по-тънки за къса коса и по-дебели за дълга. И той струваше преди 4 години 1100 лв. Този комплект са само ролки и една приставка за приглаждане. Така че не е особено евтин този вариант.
Марунка, разбира се, че е добре малко да подсушиш. Но можеш естествено да я оставиш малко да изсъхне или да я подсушиш с твоя професионален сешоар. Ние с щерката действаме на мокро, защото сме с тънки коси. Абсолютно щадящ е и не ни е увредил грам косите.

# 712
Проблемът на тези сешоари не е дали приставките са много или малко, а че са маломощни (800-1500W). Затова прическа (независимо каква) с тях не държи дълго време, косата бързо "изпръхва" и образува фриз в краищата. Стилизиращите продукти и видът на косата нямат никакво значение: при естествено права коса буклите са кратковременни, а при чуплива или къдрава коса - и изправянето, и буклите. Лично при мен колкото по-малко стилизиращи продукти сложа, толкова повече прическата е по-трайна, косата по-мека и жизнена; само термото е задължително.
Един професионален сешоар, който се използва при класическо "изпичане" и изправяне е 1800-2000, а някои и над 2000W. Овладее ли се съвършено техниката, самите фризьори не поглеждат друг метод, единственият минус е, че стават вир-вода и ръцете им се откачат (въпреки че моят е полукултурист); какво да кажа аз когато се суша сама - доста зорно е...

# 713
Да, вярно е с Дайсъна е по разхвърчана косата. Но другите много пресушават и косата се поврежда.
Ал, емулсията на Шисейдо върху серума червения ли я слагаш?

# 714
GeryGG, ще ми е интересно да видя прическата ти. Браво че се справяш 🙂

Аз на два-три дни макс си мия косата, лятото в жегите всеки ден и четка плюс мощен сешоар не ми е вариант - дълга ми е, гъста е и ми трябва още една ръка 😂 и двайсетина минути време поне, не слагам стилизиращи продукти, не обичам.
Дайсъна е идеален за честа употреба, мисля е щадящ е, което е супер важно.

Мими, без нищо - само него след като си измия лицето с вода.

# 715
Ще щрактна едно демо тази седмица, въпреки че много си скъсих косата.

# 716
  • тук-там
Тези дето изпичат косата са за при фризьор веднъж месечно. За редовна употреба аз по-добро от Дайсън не съм срещала. А доста съм ползвала. Прочетете за филтриращата система на Дайсън. Тя според мен е скъпото в сета. Но както и да е, аз споделям опит от 4 години ползване на всички приставки. Вярно е, че не ги ползвам лятото. Но през другите сезони редовно. И ми е важно да не си “изпичам” косата. С подобни изпичания моята става на слама много бързо.

# 717
Не месечно, 10г. всяка седмица Grinning бях на фризьор, изобщо не миех косата си вкъщи, беше абсолютна разкошотия... С правилните продукти и правилния човек забравяш за сламените перуки. Ето една коса на негова клиентка, подобна на твоята:

Скрит текст:
И още една негова приятелка, надявам се я познахте, слагам в скрит текст, за да не се възприеме за реклама

И Лилито (Иванова) е правил, знаете я каква претенция е.

# 718
Аз мия коса през два дни, няма как да ходя на фризьор толкова често, сама не мога да се “изпека”, нищо, че
имам уред.🤷🏻♀

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 21:17 от ДХ3

# 719
Е, не всеки може да мие косата си веднъж седмично. Особено лятото, когато се потим...Аз време нямам за фризьори, моята коса е тънка и даже след фризьор не държи...трябва да ходя по три пъти на седмица. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт