Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 529
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 350
И аз харесах косата на Копче. Както и полата, искам да видя как ще я комбинираш. Света да се включи също моля 🙏
Относно стреса и освежения вид - факт, който ММ ми повтаря след всяка почивка. Явно и морето има значение защото във Варна си бях отгледала чудни торбички под очите, а тук изчезнаха като с магическа пръчка. Явно Средиземноморието си е моето 😊

# 1 351
Какво видях какво запомних, ама давай.
Хайде и аз към групата с лошият вкус! 😂😂 Сукманът с оранжевата блуза беше “ Оле, майко!” Не ми харесва бабето с препоръчаните неща! 🙈
Поло не ми отива имам къс врат както Харпа каза, ама нося зимата като не слагам шалове във ветровитото време.
Черно нося и ми отива. 😁
Не обичам генерализации с възрастта руса и къса коса. Ами не на всеки отива русо и късо, както не на всеки отива тъмна коса.
Някой спомена, но не помня кой, че е хубаво да се придържаме към естествения си цвят и съм напълно съгласна. Родена съм с черна коса и зелени очи. Тати беше така, сега е целият побелял. Правила съм балеаж с отиваща към русо коса. Не ми отиваше, ама хич, но си начесах крастата.
Ще си ходя с богатото на контрасти лице. Не съм само аз доста известни дами с възрастта станаха руси, ами не им отива.
Някой беше сложил снимка на Анджелина Джоли руса, ами като болна е.

Клеми от климата не е, но почивката си оказва влияние. Едно недоспиване на 40+ се изписва на лицето моментално.

Ал сега с тези обувки е огромна разликата. Харесва ми.

На Копче прическата харесах също. Другата седмица и аз ще режа моята. 😁

# 1 352
Някой беше сложил снимка на Анджелина Джоли руса, ами като болна е.
Joy
Отврат е. А с черна е смъртник.

# 1 353
  • София
Представете си ако започна да си лягам в 22 и да спя по 10 часа! Ехеее, 20 години надолу! Особено пък ако всичко това се случва някъде по Егейско или Средиземно море!
Много ми харесва този сет на Ал!!! Жесток е, но си е и точно за нея. На мен ще ми седи ужасно.
Светлата коса наистина сваля няколко годинки. Но по-светла с 1-2 тона от собствения тон. Или поне така твърдят всички коафьорски гурута.

# 1 354
Аз минах през коафьорите гурута 😁
Няколко пъти.
След минута мълчание се чуваше "Ал, да потъмним малко следващия път?"

Cloè, на теб ти отива тъмна коса.
Много си контрастна /и зашеметителна/

С по-високи токчета още по-хубаво, но днес обиколих Сф пеша и сложих бързоходките на мини токчета.

Vetrena, много имам да те черпя за Саса Бьорг 😘

# 1 355
Гери цветовете не са само русо и черно. Има и различни нюанси на кафяво 😉

# 1 356
Аз съм дизайнер и математик, ако вие виждате 10, аз виждам 1000 нюанса на цветове и то в числа.
Контрастът очи-коса е завладяващ, от нашите красавици най-як бих казала е на Мария Силвестър - ледено сини очи и черна коса. Магнит за съзерцание не само от мъже.

# 1 357
Нашата Cloè е такава ❄️

# 1 358
Агент, съгласна с всичко. което си написала!

Цитат
Жената е дала пример и за коса, и за очила на майка си, всичко по правилата, линиите да гледат нагоре, ама тц!
Силвър, тази жена все повече ми харесва. Ами да - ъглите да гледат нагоре това идва от Ренесанса -  определение за красиво лице. Говорим за ъглите на очите, устните.
За очилата на мен такава форма ми отива - с ъгли нагоре и такива си купувам, но не зная дали е правило, на друго лице може друга форма да отива.

Цитат
Не обичам генерализации с възрастта руса и къса коса. Ами не на всеки отива русо и късо, както не на всеки отива тъмна коса.
Някой спомена, но не помня кой, че е хубаво да се придържаме към естествения си цвят и съм напълно съгласна.
Съгласна съм - за цвета на косата не може да се обобщава. Може би да не е чисто черна 1,2 номер. Но има много тъмни нюанси с най различен подтон, които на определени хора отиват повече от руса коса. И русото има много нюанси. Аз съм руса /боядисана/ на 20 години с 10 номер бях, после минах на 9, сега между 8 и 9.

Цитат
И аз харесах косата на Копче. Както и полата, искам да видя как ще я комбинираш. Света да се включи също моля
Магни, разбира се Kissing Heart.
Копче Hands Plus1 - и за косата и за полата.

# 1 359
Мария Силвестър-ова ми е ммнее
особенно откакто се напомпа с ботокс- 47год.

Кло не съм я виждала!

В пъти по-хубава е Диляна Попова-43год.

# 1 360
Изпуснах kopche--то с новата прическа:-(
Зарибихме ме с тези котешки мотиви ... Освен един шал да намеря аз ...
И се записвам в отбора по въртене на обръч. На ляво Simple Smile

# 1 361
Русо на мен абсурд! И милион да ми платят не ща. Аз съм с тъмно кестенява коса и зелени очи, и матова кожа. Никога няма да се обезлича като се изсветля. Слава на бога нямам бяла коса и с къна с леко червеникав нюанс се одобрявам най много.
Диляна Попова е разкош. Мария Силвестър не е мой тип с тия остри черти и клечести коси.
Де да можеше косата да не побелява и да си ходя с цват както съм се родила, ама..

# 1 362
Joy
Ами като не се обичат генерализации и правила, да не се пита. Или да не се сравнява черно поло с черна коса.
И разбира се, всеки може да ходи както си иска. А дали ще попадне на корица на списание, с фотограф или без фотограф, е друг въпрос.

# 1 363
Някои търсеше съчетание за леопардов принт. Лесно съчетаеми и приложими за ежедневието.
Нямам пола, но съм си ги запазила.
Скрит текст:

# 1 364
Sweta, не за очила, но този принцип на възходящите линии се прилага масово от профи гримьори. Бърз пример от сайта на Шарлът Тилбъри, чийте продукт цитирах сутринта - тя е била проф гримьор преди да създаде бранда си.

https://www.charlottetilbury.com/us/secrets/how-to-apply-concealer

Общи условия

Активация на акаунт