Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 087
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 545
Със боти на ток много нося дънки - на всякакъв ток!
Щях да ви показвам какви нови и неносени боти си изкопах онзи ден от гардероба!
Скрит текст:
Каубойски Grinning Риват за дънки Grinning

Хиля се с глас... и ми минават мисли да му съблека блейзерчето на таткото Grinning

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 20:14 от Agent Provocateur

# 1 546
Малко извън темата с дънките. Харесах рокля от petite колекцията на Phase Eight. Май ще а поръчам да видя дали ще става за бала. ММ ще е в графитено сиво.
Не знам дали ме “виждате” в нея. Къде са Ани и и Весана? 😉.

# 1 547
Сиво с бордо - класика. Мери, ако ти стои добре - виждаме те! Малко ми докарва на индийско, ама няма лошо.

# 1 548
Да, виждам те, G&B - и кройката според мен ще ти стои добре и цветът е много твой!

Mimi, кое ти докарва на индийско!?!?

Копче, ужасно завидях за колелото, прекрасното време и хубавото място!

Папурче, този десен в моята глава е много Missoni! Размажи се!

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 20:37 от Agent Provocateur

# 1 549
Хубава рокля във хубав цвят G&B.
Днес бях туристка и стила е такъв. Не бях ходила по  ждрелото на р. Ерма. Живописно е, а по средата на маршрута има рибарник, където приготвят прясна пъстърва - вкусно Simple Smile.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 01:06 от pep_si

# 1 550
  • Ямбол
Леле, че красива рокля в бордо 😻. G&B, грабвай я, мисля, че ще ти стои супер.

Мисля да си потърся по-високи ботуши, че имам само боти за зимата. Това ми грабна погледдът засега:

Скрит текст:

ама се чудя дали ще са ми ок със зимните рокли и поли. Нещо с по-висок ток вероятно ще е по-ефектно, но аз съм доста нестабилна и се спъвам много 😅.

# 1 551
Оооох, прекрасен последен плаж! Пепси на пъстърва, аз на Леферче!
Обичам, когато морето е само наше! Wink

# 1 552
  • В заешката дупка
Трия, че тук много буквално се приемат нещата, да не реши и друг, че подкрепям токчетата с дънки.

Сега като изтри снимката,  коментарите по нея, включително и моят, остават да висят във въздуха и дискусията отива на вятъра. Толкова ли е ужасно, че някой коментира или не харесва комбинация на снимка от интернет пространството, която е дадено като илюстрация? За мен не токчетата сами по себе си, а както писах вече цялото съчетание от изпънато, прилепнало, изострено (вталено сако, скини молив дънки, остри с тънки токове обувки) ми оформя отношението към показания аутфит, не съчетанието токчета с дънки само по себе си.

Ето тези комбинации на дънки с токчета ми допада, примерно.

Нека не приемаме толкова лично нещата. Снимка от интернет е това и тя се коментира. Пък и вкусове и стилове разни.

# 1 553
Здравейте, малки, големи и още по- големи момичета.
Уви, чета ви телеграфно, нямам време да отговарям, да видя повечето снимки, но и до това, до което стигам ми е в повече, за да го запомня и коментирам. Извинявам се.
Относно роклята на G&B, аз съм с резерви. Имам чувството, че ще разширява в коремната област. Иначе е ефектна.
Копче изглежда трепач по бански.
И тъмно кафявото на Карен ме впечатли.
А щерките ви са страхотни млади дами. Да се гордеете с тях и винаги да бъдете най- добри приятелки!
ДХЗ, не спирай да се развиваш! Има и други магистратури. Simple Smile
Хубава вечер!

# 1 554
Мда, сега и моето мнение изглежда нелепо и обобщаващо 😂 а аз само изказах мнение по показани снимки, че скини дънки, стилето на висок ток и прилепнало късо бяло сако ми е ужас ужас.

G&B, теб съм те виждала до врата с тъмно червен официален гащеризон и ми хареса видяното.
На тази рокля нещо не и достига

# 1 555
На мен роклята ми харесва, G&B.
Мари, аз се развивам постоянно, но ми се щеше да си канализирам някъде усилията
пак.Ще видим…

# 1 556
Аз не заставам зад тази снимка, прецених я като неправилна и я изтрих. Това е мое право, мое мнение, мое решение. Точка.

.

# 1 557
Ама разбира се, както прецениш Света.

Ще си направя чай и след малко ще потърся снимките из нета и ще ги добавя, за да не изглеждаме като хейтърки с ЧеКа 🙂

# 1 558
Здравейте, прекрасни дами.
Тук съм, чета когато ви насмогна, че сте много приказливи 🙂.
Чудни снимки видях.
Роклята на G&B ми харесва, без да е прекалено официална в моите очи.
Майола Бени, може ли линк към ботушите, много ми допадат!

# 1 559
Бени, ако имаш каквото и да е количество ходене извън сграда по заледени тротоари тези са идеални като височина на тока!

Аз съм си харесала, ама не се смейте - деколте... ето това:

^^^ Ужасно много ми харесва! Дали ще ми отива е въпроса и къде да го намеря напоносима цена...

Общи условия

Активация на акаунт