Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално - тема 83

• 30 452
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
Разбира се че ще си купи и то Либхер ами Миле, защото В германия нещата функционират по немски.
BASF е в Полша и не съм сигурна дали още е в немска ръка или изцяло в немска , отделни продуквии от него са продадени на фирми . Имам познат химик, техен отдел е продаден на америнанска фирма. В същност изглежда американците купуват .

# 661
И да сяда и да не сяда, то не зависи от БГ шефа, който е среден мениджър и изпълнява каквото му кажат от немско.

# 662
Начи, то да беше само Германия, или само Китай, ОК - всяка икономика е различна. Ама то е почти навсякъде. Ето за САЩ днес при отварянето изкараха индекса на промишленото производство (над 50 е оптимизъм и растеж, под 50 е песимизъм и застой)

Ама България е остров на стабилността, е сега ще си изберем ново правителство експерти, ще бачкаме здраво, и за нас няма опасения от рецесия.

# 663
Не можеш да влезнеш в рецесия от която не си излизал вече над 30г. Все едно да си вътре в морето и да влезнеш в морето.

# 664
Не можеш да влезнеш в рецесия от която не си излизал вече над 30г. Все едно да си вътре в морето и да влезнеш в морето.

Имаш ли реална представа какво значи рецесия, от там 30 годишна рецесия???  Да беше казала криза, иди дойди, ама рецесия е абсурд.

# 665
В каква криза си ? Българиявлезна ли в рецесия като унищожи цялата си индустрия? И как излезна? Нова индустрия? Никога не е излизала защото повече нищо не е изградено - освен този пазар на кутийки из градовете.

# 666
Как бе, не сме спрели да произвеждаме, че и продължаваме. Произвеждаме апартаменти.

# 667
В каква криза си ? Българиявлезна ли в рецесия като унищожи цялата си индустрия? И как излезна? Нова индустрия? Никога не е излизала защото повече нищо не е изградено - освен този пазар на кутийки из градовете.

Рецесия значи всяка година брутният продукт да намалява спрямо предходната. Може да се каже и като "отрицателен растеж" Я ми кажи как така сме в 30 годишна рецесия? Може графиката да ти помогне Simple Smile

# 668

Ми като сме "унищожили цялата си индустрия", кой ги купува тея апартаменти?

# 669
Ти виждал ли си ги тези прословути апартаменти ? Едната истерия и безалтернативност ги прави нещо. Иначе какво е това? На всяка трънлива поляна наблъскан бетон.
И как Европа стигна до това положение? Както и 30 години преди нея България. Чрез грабене и прехвърляне.
И изобщо оставям ви да си пишете за апартаменти. Все някой ще прибере някви стотинки и ще си мисли че е забогатял.
Станцията тези картинки ... да не ти разправям какво да ги правиш.

# 670
Защо да махаш общите части? В БГ не се прави така Simple Smile
Тинтита, викаш във ВН, БС, СФ няма огромно презастрояване и НС? Нали скоро пускахме статистики? Предлагането е огромно, но пазара го поема във Варна и София. Да видим до кога и после какво ще става.

По темата, ето имотни милионери, живеещи като крайно бедни. Типична родна картинка.
https://www.youtube.com/watch?v=_tduQe6qZUE
Изгледах видео по темата на Нейчо Нейчев и това което ми направи впечатление,че никъде не се споменава как тези хора са били измамени първо от инвеститора при обезщетението и после от въпросния господин. На кадрите се вижда огромна сгрда с над 100 апартамента, а доколкото разбрах от видеото са получили три апартамента и две паркоместа едното даже надземно.

# 671
Е това вече не е измама, толкова са успели да договорят. И сестрата и майката не бяха добре , а брата най-зле. И на мен ми направи впечатление, защото е огромна сграда, но може и други наследници да има.

# 672
ЧС let me fix that for you. Демек ето как трябва да изглежда бвп и как е реално. Негативния растеж е очеваден.

# 673
А как смятате,че ще се отрази конфликта между Израел и Иран на икономиката и в това число на пазара на имоти?

# 674
ЧС let me fix that for you. Демек ето как трябва да изглежда бвп и как е реално. Негативния растеж е очеваден.

Хайде не се излагай, това е проста математика все пак. Изразен временна рецесия има 2008 - 2009 и 2019 - 2020 и лека такава 2012 - 2014. После нещата тръгват нагоре, настигат предрецесионните нива и продължават нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт