Любители на котки - Тема 198

• 26 601
  • 744
  •   1
Отговори
# 540

Малката клюкарка. 😂 Седи и наблюдава. Продължава да лудува нощем, но поне в началото ляга да спим заедно, в краката ми. 🥰 Ако стана обаче до 00, решава, че сме се наспали и започва да щурее. 😅 Дано скоро вече разбере какво се прави нощем.

# 541
  • Между гори и планини
Много прилича на моят Памук.

# 542
  • тук и там
Много ,много сладко коте си имате,Ени. Неустоима сладурка! Всеки път като я  видя и ми идва да я нагушкам.

# 543
  • София
Шкода Октавия в целия си блясък Joy:

С батко Наско:

С батко Рижко (700 гр срещу 7 кг. Joy):

Наско, преуморен от играта:

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 19:53 от Таня67

# 544
  • на брега на морето
Обула си е различни чорапки  Simple Smile

На тази възраст прибрахме Рафаела.

# 545
Много готина тая Шкода Heart Eyes

# 546
Малеее Шкодата каква сладурана, направо не мога да повярвам че е онзи облещен таласъм. Heart Eyes
Ех, роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет...

# 547
Сладурана, ушата сладурана. Heart

# 548
Да и изям ушаците Kissing Heart

# 549
  • Между гори и планини
Шкодето било пух, чак сега забелязах 🥰
Другите свикнаха ли?
При нас още е ръмжене и хъскане от двама криви и толерантност от Чери, но му личи, че не е щастлив. Не че на Клео и пука, страшно перде е, яде си играе, спи и мърка и като няма пухени приятели, търси човешкото присъствие постоянно.

# 550
Шкодата е разкош!
идвам само да оставя това😊
https://www.facebook.com/share/v/ZKgbaEc2PF6nhEna/

# 551
  • София
Доня, същата работа е и при нас. Малко фучене, малко съскане, включително от нея, но всичко е в рамките на нормалното. Иначе е страшна беснотия. Вече видя сметката на една мишка, наред е следващата. Joy Тича, крие се, играе с котешките опашки... JoyJoyJoy Останалите я гледат и ѝ се чудят на акъла. Joy 

И омита всичко от всички купички. Joy

# 552
По вреве на разходката в парка срещнахме един мацан. Много се харесаха с мм

Пп. Шкодата е красавица Heart

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 22:07 от cardhu

# 553
Здравейте, минавам само за малко да се отчета и да споделя, че съм сама без котето и мъжа, и ми е много мъчно... ето ни и нас в любимата ми снимка. Макс е най-милото пухено и любвеобилно коте на 7 годинки, с което си говорим по всякакви теми, обикновено спи в краката ни. Мисля, че почти винаги разбира какво му казваме. Обича да похапва и да спинка, а вечер дивее за известно време. Коронният му номер е да ни стъпче рано сутрин за събуждане или да се изтропа, докато роботът чисти пода...сещате се какво стана не веднъж, а 2 пъти, нали? Smile Smile Smile
Никога не е правил други бели, само ни скъса 2-3 стола от точене на нокти. Преди 2 години си имаше компания, но маца почина от остра бъбречна недостатъчност и 2 операции. Все още ми липсва много....

Да използвам момента да попитам: освен стандартните ПКК, чернодробни и бъбречни изследвания плюс обезпаразитявания, на тази възраст може ли да се дава нещо на котето? Чувала съм за добавки за стави, омега-3 за сърчицето и т.н. Неофициална британска късокосместа е, а те са предразположени към сърдечни проблеми.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 16:40 от Kabile12

# 554
  • на майната си
Здравейте, изкарах една ужасна нощ. Предварително се извинявам за дългия пост, но ми трябва… знам ли?
Ния 1г.3м кастрирана, любопитна, игрива, забавна… агресия под формата на съскане е проявявала само към внука ми (9м), когато е шумен 🤣 и се опитва да я докопа.
Тази нощ, към 3ч, както спеше в леглото ми, започна да се мята, докато светна лампата вече се тресеше легнала, беше се наакала и изпишкала - това не се е случвало. Първоначално помислих, че е глътнала насекомо и се дави, мъжа ми се опита да я вдигне и тя ужасена избяга, застана на един прозорец и не дава да я доближим - съска ни, наежена, направи си е страшна… държи се все едно не ни познава или сме потенциални насилници, ужасно е. Говорим и, а тя стои в отбранителна позиция и ни гледа ужасена… Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо? Ще я заведем на лекар, лошото е че сега са празници и се надявам тук да “чуя” обнадеждаващи мнения. Благодаря, че изчетохте всичко!
П.С. След около 3ч слезна, но продължава да извива гръб и да ни съска като я доближим. Накрая спря, но се държи дистанцирано, все едно тепърва опознава обстановката и хората.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 06:10 от Parsy

Общи условия

Активация на акаунт