Любители на котки - Тема 198

• 26 404
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз сега се сетих че противоалергичните хапчета имат успокояващ ефект, освен обезболяващите.

Да! Вет ми беше казал да давам на Блеки 1/2- 1 алергозан (като  буйстваше разгонен) и спеше по цял ден.

# 61
  • София
Кайсия, наскоро дъщеря ми ми изпрати снимка на бентонит, от който е доволна, за да видя дали го продават някъде тук. Не знам дали е ситен, но сигурно топките са добри.

Преди това купуваше с марката на Амазон, но каза, че са го развалили.

Докато търсех снимката, попаднах на снимки на Дейзи. Дъщеря ми оплете килимче за детската стая и кипрата първа го изпробва. Grinning

А това е коремчето на килима. Grinning

А ето и един Наско, който се разхлажда. В банята беше тъмно, бях се засилила към мивката и доста се стреснах като го видях. Хубаво, че в бързината не пуснах водата. Joy

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 23:01 от Таня67

# 62
  • тук и там
Мая спи на дивана вече.Цял ден почти стоя под спалнята,взе да се отпуска явно.Таня,благодаря!Ще го потърся.В Амазон го няма,но от друг сайт може да поръчам.Притеснява ме само че е 15кг,а не съм го пробвала..

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 18:33 от Кайсия

# 63
Фейсбук днес ми напомни,връщанията ни от България.
Финдъс 2015

Закари 2020.Тук е на 2 месеца и малко.В паспорта е писан,месец по-голям,за да може да лети.

# 64
  • Между гори и планини
Вчера за първи път видях котка на каишка да я разхождат. Съвсем спокойна и лежерна на една бензиностанция.
Наши таласъми ги оставих за 24 часа сами, много храна, вода, отворен прозорец да влизат и излизат свободно от къщата. Обикновено всички панички са облизани, сега - почти нищо не е хапнато. На двора ни чака само Чери. Другите двама хаймани никакви ги няма...

# 65
  • София
Вчера за първи път видях котка на каишка да я разхождат.
Аш много обича да излиза навън.
Ако успее да се промуши покрай краката ни на входната врата хуква по стълбите надолу Simple Smile Гонила съм го до 1ия етаж (от 6ти) и до мазето.
А като излезе навън вирва опашле Simple Smile

# 66

Феро Heart Лапичката му вече е добре, окосмила се е

И едно куче водач на деца със СОП. На съседи е до нас, но се изкуших да го покажа. За пръв път го видях днес. Heart Eyes

# 67
Таня, това снорлакс ли е? Heart Eyes
В България съм си за седмица и съседите имат страшна красавица. Не си личи от снимката но е на около 3-4 месеца, дълга, грациозна, прилича на диво животно. Прииска ми се да я открадна

Кайсия, от тази който ти пратих в Амазон ли си недоволна? Ако е така, се извинявам, ползвах я допреди половин година и беше добре тогава, но сега сме с органична тоалетна за да не се тормозя със събирането на боклук веднъж седмично.

# 68
Моят котак нещо започна да спи по гардероби и шкафове. Е сега обърнах къщата, половин час го търсих, той дизайнер ще става …
Скрит текст:
Скрит текст:

# 69
Момичета, може ли все пак Маца да не е скъсала връзка? Днес вече си стъпва на крачето съвсем нормално, не плаче, държи се както преди и скочи на леглото със засилка няколко пъти. Изобщо не изглежда да я боли нещо, дава ми да пипам крачето. Тези връзки виждат ли се на рентген? От час и половина се чудя дали вместо да й помогна, няма да я объркам с тези две упойки, които й предстоят

# 70
  • Между гори и планини
А кой всъщност реши, пе е скъсала връзки? Може и да е било изкълчено, разтегнато. Няма как да знаем...

# 71
А кой всъщност реши, пе е скъсала връзки? Може и да е било изкълчено, разтегнато. Няма как да знаем...
Ветеринарната лекарка на прегледа в четвъртък. Днес сме на рентген, надявам се да й поставят правилна диагноза. Допреди малко спа върху мен, даже и върху крачето и после не плака като се изправи. Ходи си съвсем нормално, мърка, меси, остри си ноктите, кара ми се, че не я храня, съвсем като преди е.

# 72
Благодаря за темата, Таня! ❤️

Том

flori_cvet, дано днес поставят правилна диагноза и не се стига до операция.
Може да е било навехнато крачето или да е имало нещо забито, затова да я е боляло.

# 73
  • Между гори и планини
Ветеринарната лекарка на прегледа в четвъртък. Днес сме на рентген, надявам се да й поставят правилна диагноза. Допреди малко спа върху мен, даже и върху крачето и после не плака като се изправи. Ходи си съвсем нормално, мърка, меси, остри си ноктите, кара ми се, че не я храня, съвсем като преди е.
Извинявай, не съм прочела явно ( бях на път) . Ако сте давали противовъзпалително, може да се е успокоила. Чери ден след операцията на крака вече искаше да излиза, все едно нищо не е било, заради лекарствата.

# 74
Извинявай, не съм прочела явно ( бях на път) . Ако сте давали противовъзпалително, може да се е успокоила. Чери ден след операцията на крака вече искаше да излиза, все едно нищо не е било, заради лекарствата.
Не, нищо не съм давала. Ветеринарите отказаха да предпишат, за да не тушира болката и да не се пази.

Общи условия

Активация на акаунт