Любители на котки - Тема 198

• 25 628
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Ооо, Лили е много нежна девойка! 😍Браво на вас, че сте й дали шанс!

# 736
Аз с едно някога, две сега и мечта за куче знам едно - само да яде както му купя и му харесва. Казват че сухата кафява храна от Лидл е добра (моите я ядат от зор), Роял Канин бил грешен. Ядяха като малки.
Паучове голямата обича само Шеба. Малкия яде Уискас, Фрискис и каквото има.
Онзи преди тях - дядо Бегинс обичаше човешко. Боб, зеле, маслини - ядеше всичко. Тия глезлювци, новото поколение човешко е под достойнството им. Бутат ти се в краката и си чакат модерното ядене.
Малко като баба ми - все киноа, шам фъстък , спагети в кутийка, протеинови блокчета е яла или фиксове и ползвала.
Аз съм на принципа - яде ли значи е добре.

Щото с дядото накрая вече се молиш хапка да хапнем и купуваш най - скъпото. А то не го иска.

Майката на Лили, аз препоръчвам Свети Илия за Лидл Захарна Фабрика и Свети Антиматерия на Враня. Започнахме от младия лекар на първия адрес и се доверие на млада лекарка на втория - Силвия Георгиева ако не бъркам. Двете са близо едно до друго.

Ще чакам и мнения за други доктори в София относно проблеми със зъбите.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 20:12 от Поми

# 737
Благодаря, момичета, за отговорите на моя въпрос.
Томчето в началото много бързо свикна с тоалетната си и я ползваше. Не знам какво му стана сега.
Ще се консултирам с доктор.
Ще сменя храната. Том е на суха храна. Първите няколко месеца след като го взехме, му давах паучове, после премина на суха храна. Купувам Ouwnat (по етикет е добра, без зърно, с чисто месо).

# 738
Късно снощи сварих филе пиле и пуйка за супа за днес Оставих тенджерката на котлоните,че беше вряла да я прибирам в хладилника.С капак.
Тази сутрин капака е отместен,в тенджерата няма и трошичка мръвка и капка бульон.И печката изобщо не е изцапана.Все едно всичко се е изпарило.Някой старателно е чистил през нощта.😊И само Сакура мрънка за храна.сутринта.
Закари,обаче е гузен и ме гледа под вежди.
Сега нахраних само Сакура.Милото ми момиченце не яде месо,но обожава дробчета,които пък Закари не обича.

# 739
  • София
JoyJoyJoy
С глас се смея Joy

# 740
  • тук и там
Мая снощи облиза лъжицата със сос,от моите спагети болонезе.Хич не се сетих да я прибера,щото нали-доматен сос с може би малки парченца кайма,ако въобще е имало кайма полепнала по лъжицата..Добре че я видях навреме..Иначе пауча и стои в купичката,не го е близнала..Ау, Захари е шетал цяла нощ.Нашата поне на месо да налиташе,тя-на болонезе..Rolling Eyes

# 741
И аз. 🤣
Уникален, а казват че не е забавно с котки.🤣

Ушатото беше ял кекс преди няколко години.
Оттогава не оставяме храна.
Водихме го на ветеринар , беше ме страх да не стане нещо. То захар, брашно...

# 742
  • Стара Загора
И нашият е по кексовете.
Увит кекса във фолио - сутринта фолиото разкъсано и кекса огризан отгоре.
Котака върху кухнята - за всеки случай. Simple Smile
Е, и луканка не отказва.

# 743
  • Между гори и планини
Чери в всяка вечер на масата с нас. Докато я сложа, чака търпеливо и никога не посяга. Проси храна от мъжа ми само, защото само той го е научил, че дава. Мъжът ми вече твърди, че е създал чудовище 😜 За това, за да не тормози мъжа ми постоянно, му постилам на седалката до мен и му сипвам от нашата храна. С охота яде дори прясно зеле с ориз, дори и допълнително. С една дума - каквото ядем ние, това и той. Слагам по супена лъжица - две. Преди това и котешка храна е ял,как иначе се става Чери бухтата 😂
Но никой не се качва на масата или на плота в кухнята. Клео се качи веднъж на масата и вече знае строгият ми тон и думата НЕ! Вече и на етажерката с цветята не се качва.

# 744
  • София
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Ако някой желае да добавя любимеца му в списъка, нека ми пише на лични! Ако имате нещо интересно за първи пост - също.  Wink

И не забравяйте данъците и таксите!!!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт