💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 39/

• 35 205
  • 736
  •   2
Отговори
# 510
Значи чакаме Бирсен да хвърли бомбата 😉

# 511
Здравейте! Flowers Hibiscus

Чакаме новини от Бирсен. Не е случайно това последване. Мерт щеше да участва във филм с Бурак Йозчивит за Нетфликс, но отпадна като идея.

И с пещерата нищо не се случва. Ще излиза след има-няма 20 дни, а няма никакъв трейлър.

# 512
Мерт Я. не е ли зает в момента да се снима в онзи сериал с Йозджан Дениз, някакви цветя беше заглавието. Grinning Не съм го гледала, но в общата тема писаха, че прави много добра и силна роля там.
Някак не ги виждам като двойка с Ханде. Той младее много и тя ще му е като кака. Grinning Очаквам да играят брат и сестра. Grinning

# 513
Здравейте момичета!!
Има ли нещо ново за Ханде, имаше версия за нов филм,  нищо не се чува!
Дано да е скоро!!
Хубава вечер на всички!!

# 514
Мерт не е ли на същата възраст като Ханде?

# 515
С няколко месеца е по-голям от нея, набори са
Мерт не е ли на същата възраст като Ханде?

# 516
След Керем и Ханде е луднала по Лего Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink

# 517
Гамзе днес е била при Ханде

И днес се навършвало  1г. откакто Мави е здрава

# 518
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Revolving Hearts

Gift Heart

Sparkling Heart

# 519
Добро утро! Nature Sweat Drops

# 520
Здравейте, 🌞

Дано днес ни пуснат трейлъра на Синята пещера 😀

# 521
  • София
Докато чакаме Smile

Епизод 12 на Sen Çal Kapimi  излъчен на 30.09.2020

Кратко съдържание:
Серкан призна любовта си, сега е ред на Еда да признае чувствата си. След всичко, което се случи, Серкан ще трябва да положи много усилия, за да чуе признание от Еда. Серкан търпеливо чака да чуе тези магически думи.
Еда не може да каже на леля си, че излиза със Серкан, по настояване на Еда, Серкан се съгласява да не на казва на никого за връзката им.

Хаштагът на епизода: aşktankopma - не се разделяй/откъсвай от любовта ( превод - Гугъл )

Sen Çal Kapımı 12. Bölüm 1. Fragmanı

Sen Çal Kapımı 12. Bölüm 2. Fragmanı

„Една дума ни освобождава от всички трудности и болки в живота. Тази дума е любов." Софокъл

Едно чувство ни освобождава от всички трудности и болки в живота. Това чувство е любовта. /Перифразиран  Софокъл /

"Ти си моето слънце, моята луна и всичките ми звезди." Е.Е. Къмингс

Серкан: Не ме зашлеви. Тоест не се ядоса.
Еда: Не се ядосах.
Серкан: В такъв случай и ти към мен...
Еда: Какво към теб?
Серкан: Аз нали си признах. Какво чувстваш ти? Нищо ли няма да кажеш?
Еда: За всичко си има време, Серкан. Ти казваш, каквото е нужно в трудните моменти. И очакваш от мен веднага да заговоря.
Серкан: Добре, хубаво. Ще те почакам. Няма проблем.

Моля те, не заминавай сега.

Ако можеш да почакаш 2 месеца...След 2 месеца заедно ще заминем за Италия. С месеци оставах в Лондон. Все някак ще си уредя нещата. Ако се наложи ще идвам. Но ще полетя с теб в Италия. Моля те, не заминавай сега. Ела, малко ще се разходим.

Момичета са се смълчали...Еда замина, за да осъществи мечтата си, трябва да се радваме, а не да тъжим. Но без Еда е скучно. Става дума за Еда, Серкан...Айфер не иска да чува името му в тази къща. Мислеха го за зет, а той...Как можа да накара Еда да се преструва на негова годиница? Ердем скача изненадан, не са ли били сгодени?

Мело: Не са. Не са били сгодени, влюбени, никакви не са били. Вярата ми в истинската любов окончателно свърши. Ай!

Селин звъни на Серкан, той не вдига...звъни й Ферит- тя не вдига... обажда се на Пъръл - има нужда да поговори с някого. Добре, идва.

Серкан: Не ме гледай така.

Скрит текст:
Еда: Леля. Леля звъни.Мисли, че заминавам за Италия. Какво ще й кажа? Какво ще правя?  
Серкан: Кажи й истината. Кажи й, че си с мен.
Еда: О, не. Най-добре да й го кажа лично. А и ако й обясня, ще разбере. Винаги ме е разбирала. Надявам се, че и сега ще ме разбере.
Серкан: Не бих искал сега...Да изглеждам човек, който отново е разрушил мечтите ти. Нали не съжаляваш?
Еда: Не съм се отказала, Серкан, само отложих. Между другото...Разказах всичко на Селин, за договора. Тоест... Мислех си...Тоест, трябва да говориш със Селин.  
Серкан: Знам. Ще поговоря, но лице в лице.
Еда:  Хмм... Тогава ще те попитам нещо. За чувствата ти към Селин.
Серкан: Виж, и преди ти казах. Това няма нищо общо с теб, засяга Ферит. Честно казано, докато те има теб...Както и да е.
Еда: Довърши си мисълта.
Серкан: Докато те има теб, само ти ще бъдеш. Доволна ли си?
Еда: Доволна съм.
Серкан: Тогава прекрасно.

Селин: Струва ми се, че накрая разбрах, Пъръл. Между мен и Серкан не може да има нищо. Малко късно стана, но разбрах. Станах причина аз и Ферит да имаме разбити сърца.

Скрит текст:
Пъръл: Защо обвиняваш себе си? Серкан си е такъв.
Селин: Знам, Серкан е такъв. Серкан нищо не слуша. Серкан прави, каквото иска. Серкан си играе игрички. Поиграл си е и с Еда, и с мен. Но аз му позволих това. Много неща станаха. Един куп неща. Серкан продължава да играе или се държи като себе си. Или... Не знам, не е важно. Но се уморих да го разгадавам. Дори не сметна за нужно да ми даде отговор. И на мен ми омръзна. Вече наистина искам да се съсредоточа само върху отношенията ми с Ферит. Много го обидих. Искам да изхвърля Серкан от глава си. Де да можеше да го няма нито тук, нито в холдинга.
Пъръл: Според мен, с теб е станало най-правилното, Селин. Серкан е много труден мъж. И Еда я има. Знам, сърцето ти се разбива, душата те боли, но...Мисля, че Серкан е влюбен в Еда, Селин. Затова съм щастлива за теб.
Селин: Серкан и Еда...Годежът им е бил фалшив.
Пъръл: Какво? Не може да бъде!

Еда иска сама да обясни на леля си положението...
Серкан: Какво имаш пред вид под „положението“? Кое положение?
Еда: Ти... Аз.

Серкан: А, да. Положението „ти и аз“. Разбира се. Да, разбира се. Ти и аз. Отлично. Можеш да си тръгнеш при едно условие. Първо ми кажи какво чувстваш към мен. Тогава... Чакам

Еда тръгва. Не беше ли с куфар?

Мело тъжи, май има халюцинации, навсякъде вижда Еда. Загубила си е ума.
Мело: На прага Еда ли стои?
Еда: Дойдох си!

Еда! Наистина ли? Много ни домъчня за теб.

Скрит текст:
Еда: Да знаете...Какво ли не стана, ще ви разкажа.Тъкмо отивах към летището...Поглеждам...
Айфер: Не смей! Не смей за казваш, че е бил Серкан Болат. Не смей. Той ли има пръст в това? Само заради това ли ще се откажеш от плановете си за Италия? Ще се откажеш ли от мечтите си, Еда?

Не, няма да се откаже. Разказва измислена история...Ще замине след 2 месеца. Колко хубаво, още 2 месеца ще бъдат с Еда. Айфер се съмнява, нещо не е наред...Отива да приготвя вечеря.

Момичетата: Какво става? Разкажи. Хайде, разказвай.

Ще разкаже, но после, леля й е тук. В това време Айфер пише гневно смс съобщение на майка си, след толкова години трябваше да разбере, че не може да й има доверие. Да не им се обажда повече, да стои далече от живота им с Еда.

Селин се връща в къщи, Ферит е разочарован и тъжен. Къде беше, наистина ли иска да се омъжи, нали няма да си тръгне? Никъде няма да ходи, тук е. Звъни й Айдан, Селин не вдига.

Еда се обажда на Серкан, какво прави? Мисли за нея, а тя? Тя също. Не е могла да каже на леля си и момичетата, моли Серкан да не казва нищо на майка си. Ако й каже, тя ще каже на леля й, а тя ще си го изкара на нея. Ще стане голям проблем. А и ще се наложи да се занимава с майка му, тя ще я унищожи, той знае. Серкан обещава – добре, няма да казва. Засега. Айдан при Серкан, любопитна, пита- бил ли е със Селин? Не, не е бил, отказал се е, не е отишъл при нея. Какво значи това? Селин се омъжва. Да се омъжи ли?

Серкан: Селин може да прави каквото си иска, мамо.
Прекратява разговора, пише смс на Еда – Как ще се видят?
Еда ще намери начин, ще го уреди.

Селин излиза на покупки, има липсващи неща, а до сватбата остават само 2 дена. По това време? Селин го кани да отиде с нея, да не оставя сама. Той има работа, но решава да излезе нея.

Направо е спасила живота на човека. Днес има годишнина от сватбата, а забравил. Нима може да има мъж, който да не може да напише любовна бележка на любимата си? Жената разбила всичко в дома им.

Казаш, разбила всичко вътре? Напомня му на нещо...Оплаква ли се от нея? Да се разходят, времето е прекрасно. Добре, да се разходят.

Серкан: Дворецът Адиле Султан. Доста е красив. Градината е проектирана от арменски архитект.
Разказва историята на двореца и градината.

Серкан: Много хубаво място.
Еда: Казах ти, кафето е страхотно тук. Много е горещо, внимавай, иначе ще си изгориш устните.
Серкан: Важното е твоите да не изгорят...какво има? Но ако устните ти изгорят...

Ако устните ти изгорят, няма да можем да се целуваме. Какво стана?
Еда: Засрамих се.

Серкан: Може ли да поговорим насаме за случилото се?
Селин: Няма за какво да говорим, Серкан. След 2 дена имам сватба. Взех решение. Повече не искам да разговарям. Уморих се много.
Серкан: Както искаш.

Aytekin Ataş - Söylenmemiş НЕИЗКАЗАНО

Скрит текст:
Аз съм в странен свят
Не знам нито път, нито следа
Вие съществувате, следвайте ума си
Един ден и аз ще дойда

В ада на неизказаните думи
Изгарям, голям съм
В морето от неизказани мечти
Нося се, сърцето ми е малка лодка

Времето на една древна любов
Гмуркам се в необятното
Надявам се на познати гласове
Жаден съм

В ада на неизказаните думи
Изгарям, голям съм
В морето от неизказани мечти
Нося се, сърцето ми е малка лодка

Този ден беше безкраен! Smiley

Сутринта Айфер прилага на Еда изпитаната си техника за „добиване“ на информация, Еда е на път да признае, но Мело шумно прекъсва сесията.  Айфер е бясна, Еда смутена...за малко да се издаде!

Серкан приготвя закуска, Сейфи и Айдан са при него, идва и Еда. Съумява да се скрие, но Сейфи успява да я види, отвежда Айдан.

Серкан: Какво има
Еда: Не зная. Тоест...от толкова време сме заедно, но...Сега не знам какво да говоря, как да се държа. Малко е странно.
Серкан: Ааа... Боже,Боже. Или се срамуваш малко от мен?
Еда: Възможно е.
Серкан: Възможно е? Тогава спешно трябва да разрешим това.
Еда: Хм. Какво е това решение?

Серкан: Ами...Можеш да споделиш истинските си чувства към мен.
Еда: Опитваш се да измъкнеш от мен информация.?
Серкан: Не. Тоест...И без това...Не съм твой тип. Ясно ми го каза. Ако говорим за характера и той не е за теб. Но...Не можеш да живееш без мен.
Еда: Боже, Боже. Откъде се взе това?
Серкан: Както казах, съдейки по това, че не можеш да говориш дълго. Според мен, мажеш да кажеш само една дума.

Еда: Каква е тази дума? Работа. Закъсняваш за работа. Хайде.
Серкан: И ти ще дойдеш.
Еда: Не, не мога. Не настоявай.
Серкан: Слушай, не е важно какво ще си помислят. Ще дойдеш, ще продължиш работата си с г-жа Идил.
Еда: Непременно трябва да дойда в офиса? Кой без кого не може, интересно?
Двамата: Да вървим.

Случайно Алптекин дочува за договор между Еда и Серкан, пита Айдан. Тя ще разкаже, но... Браво, наистина браво! Значи това е продължило седмици, без той да знае. А се сърдеше, че не е дошъл на годежа на сина си! Как можа да го направиш? Жалко, много жалко.

Щом Ердем знае нещо, целият свят научава – пуска в офиса новината за фалшивият годеж на Серкан и Еда.

Алптекин разговаря с Кадир, подизпълнителя, виновен за инцидента. Преди години търсил осиротялото момиче, но не намерил следи. Разбрал само, че са сменили фамилното име. Алптекин иска Кадир да намери момичето. Адвоката на Ефе Акман ли е говорил с него?

Айфер се обажда на Еда, с видео. Това офисът на Серкан Болат ли е? За какво отиде там? Говорили са вече, има незавършиен проект, това е голям шанс за нея. Тоест, това няма отношение със Серкан Болат? Само работа? Какъв професионализъм, поздравления!

Еда: Лельо...В момента ме плашиш много.

Пъръл: Серкан, не сме ли твои приятели? Нима не сме твои партньори? Как можа да не ни кажеш нищо?  
Серкан: За кое?
Пъръл: Ти...В нашия офис, твоята фиктивна годиница...Как можа да я доведеш тук? Опитвам се да разбера.
Серкан: Енгин?
Енгин: Какво, Енгин. Ердем разбрал от момичетата и е разказал на целия офис. Сега всички знаят.
Серкан: Ердем. Значи Ердем говори за моя личен живот. Вие също знаете. Това, което е свързано с Еда и моя личен живот, трябва да остане лично. Нали така? Между другото, Еда ще продължи да работи в този офис.

Ферит е при Алптекин, преглеждат преработения договор. Алптекин е доволен, сега и Серкан ще се съгласи. Ферит съобщава, Ефе Акман би искал да стане партньор, но Алптекин отказва, не иска чужди хора във фирмата. Става въпрос и за договора между да и Серкан, с изненада Ферит научава, че годежът им е фиктивен. Фиктивен годеж? Всъщнос... Причината Селин ли е? За да ревнува Селин...
Ферит: Г-н Алптекин...В такъв период...Това, че Серкан се опитва да спечели обратно Селин не е така лесто да се приеме. Тоест, естествено разбирам, но не мога да се примиря.

Скрит текст:
Има един проблем...
Фантазиите на Ердем...

Еда: Мен ли следиш?
Серкан: Какво правиш сама?

Еда: Търсех документи.
Серкан: Търсила си документи...

Еда: В офиса сме.
Серкан: Да Но никой не остана. Съвсем сами сме. Макар че...Има един проблем. Който трябва да решим....Ердем....

Ердем: Наистина работим много...

Изненадващо Айфер идва в офиса.

Еда: Защо дойде?
Ей така, да си побъбря с г-н Серкан. ...Така...Серкан. Както знаеш ....Еда не можа да отиде в Италия...От разговора и напрегнатата обстановка Еда припада. Еда? Еда! Добре ли си?

Скрит текст:
Айфер: Какъв прекрасен шеф си ти. Ще бъде ли добре за Еда? Серкан...Ако Еда се е върнала тук заради теб...Ще взема Еда и ще си тръгнем. Но ако наистина тя е тук заради работа...И ако след 2 месеца замине за Италия...Ще се прибера спокойна. Ако иска да работи, не мога да я спра. Но ако има нещо друго...
Серкан: Еда ще замине за Италия. Вижте...Разбирам загрижеността ви. Много сте ядосана заради договора. Разбирам. Обаче, както ви казах още първия ден...Никога, ама никога, няма да навредя на Еда. Няма да го направя.
Айфер: Добре. И аз, в такъв слечай, ще повторя това, което казах първия ден. Приличаш на някой, който държи на думата си.

...Селин носи документи за подпис. Алптекин е одобрил договора с фирмата на Ефе Акман...Серкан е изненадан, но щом баща му е подписал...няма нужда от неговото одобрение и подпис. На Селин не й се говори, чувства се уморена, смята да намали работата след сватбата. Ако може, да намерят друг PR за фирмата. Серкан я моли да не взема прибързани решения, да си уговорят срещ, да обсъдят ситуацията. За какво? Разбрала е всичко, в момента мисли само за връзката си с Ферит. На излизане от сградата й се обажда Ефе Акман. Да, подписали са договора, но г-н Алптекин не иска да продава акции и да стават партньори. Но той, ако иска, да предаде предложението си, ще се видят следващата седмица, когато той пристигне.

В офиса идва Джерен, иска с Пъръл да обсъдят нещо много важно. Може ли да й отдели няколко минути?

Скрит текст:

Джерен: Пъръл. Енгин е влюбен в теб. Радвам се, че предизвиках интереса ти. Пъръл. Не бива да говоря за това, но...Всичко това е по моя вина. Енгин не може да говори. Виж. С Енгин се срещнахме на годежа на Еда. Дори там той ми каза, че има от 10 години несподелена любов. И тогава решихме да споделим помежду си теории за отношенията. И станахме приятели, това е всичко.
Пъръл: Но изглеждаше различно, Джерен.

Джерен: Енгин е много мил човек. Не го обиждай, Пъръл. Ако търсиш виновен, то този човек е пред теб.
Пъръл: Ти и аз бихме могли да бъдем добри приятели.
Джерен: Мисля, че ще бъде по-добре да не бързаме. Май ще е достатъчно да се прегърнем веднъж. Не се издавай, той ни гледа. ...Боже, той изпусна нещо.

Джерен: Енгин, прости ми, че те измамих. Ти си единственият ми приятел мъж. Може ли да се сдобрим вече? Не искам да бъда второ поколение в семейство на адвокати. Искам да стана човек с диплома, който е стигнал до това ниво със собствените си сили. Наистина искам!
Енгин: Да, но ти си такава. Добре. Няма повече тайни, нали? Сигурни ли сме?
Джерен: Не, наистина няма. Всичко вече е свиршило.

Серкан не казва нищо, Селин не отговаря... Айдан няма никаква представа какво се случва. Звъни на Пъръл, ще получи информация от вътре. Мила Пъръл, как си скъпа? Нали цветарката напусна живота им, тръгна си.... Притеснява се за Серкан, как се справя? Еда ли?

Айдан: Пъръл... това Еда ли е? Това е тя. Не е тръгнала. Не е заминала за Италия, не е напуснала живата ни. Не е тръгнала, все още е тук.

Джерен има добри новини за Серкан. Харата, откраднали дизайна им за полилей разбраха, че ще загубят, отказаха се от процеса. Освен това, ще платят голяма компенсация. Серкан моли Джерен да приведе парите на приют за деца-сираци. Но тайно. Тайно и от Еда ли? Особено от нея.

Селин получава съобщение от Серкан че е в офиса Може ли да отиде? Говори с Ферит...тя е в офиса, има работа  Да се срещнат при родителите му. Но Ферит я вижда...тръгва след нея

Селин: Нямам много време
Серкан: Селин... Виж, наистина си ми много скъпа. Винаги е било така. От детството си до мен. Не пусна ръката ми, въпреки всички трудности, през които преминах. Сега също си твърде близо.
Селин: Тук съм.

Серкан: Но Селин, опитахме се, опитахме се дълго време, но не се получи. Казах ти преди, най-логичният човек за мен си ти.
Селин: Но при мен не беше така, Серкан. Ти беше отпред, най-отпред, най-важното. Най-важното, най-важното от всичко и всички. Дори по-важно от мен самата.

Серкан: Селин, моля те не плачи.
Селин: Серкан, събрах цялата си смелост и говорих с теб. Казах, че ще се разделя с Ферит, ако искаш. Еда дойде при мен, каза, че си направил договор, че си влюбен в мен. Ти каза, че идваш, да те чакам. Чаках часове наред, чаках, но ти не дойде. Серкан, не знам защо съм тук. Искам да си тръгна от тук сега.

Серкан: Много си права. Много си права. И бъди сигурна...Ти си много смел човек. По-смела си от мен. Ти дойде и успя да ми кажеш всичко. А аз не можах да ти кажа нищо. Еда също не можа да каже. Искаше да отлети до Италия и да ме остави. Исках да дойда при теб, исках да слушам, да разсъждавам, но не се получи.
Селин: Защото си влюбен в нея.
Серкан: Да.

Селин: С теб сме преживяли едно и също. Но...Ти се събра с любимата, поздравления.
Серкан: Да. Виж, наистина не исках да те разстроя.
Селин: Серкан, ядосвам ти се, знаеш ли? Наистина. Може би е по-добре за всичвки ни. Не бях щастлива с теб. Винаги съм мечтала, че ще ме гледаш и ще ми се усмихваш както на Еда. Мечтаех, че ще се смееш така. Влюбих се в мечтите си за теб.  

Слушайки разговорът между Серкан и Селин Ферит получава паник атака, Джерен го вижда, откарва го в болница, след това разговарят.

Селин: Серкан, Ферит е честен и достоен човек. Нямам намерение да го огорчавам повече. Дойдох, за да ти кажа това. Също така...Ако го притеснява, че работя с теб, ще спра да го правя. Ако пожелае, дори бих си тръгнала оттук.
Серкан: Права си.
Селин: Благодаря ти за откровения разговор.
Серкан: Аз ти благодаря.
Селин: Ще се видим утре на сватбата.

Sunglasses
Сега, в този момент, ми е  мъчно за Селин. Манипулираха я. Объркаха я . Заблудиха я. Притискаха я отвсякъде... Серкан трябва да се засрами от това, което направиха със Селин.
Поздравления за Биге Йонал. Успя да ме трогне, да ме развълнува, да ме накара да съчувствам на героинята й.

Енгин е приготвил романтична вечеря за Пъръл в офиса, с любимата й храна. Според Пъръл трябва да говорят...10 години си говорят, но не казват нищо. Енгин си признава, докато е приготвял вечерята е знаел, какво да каже, но сега...дсега е забравил всичко. Изненадващо, Пъръл го целува: Ти ме принуди да направя това, Енгин.

Еда трябва да тръгва, има работна вечеря. Обикновена. Съсвсем обикновена работна вечеря. Серкан Болат ще присъства ли на тази обикновена работна вечеря? Той е шефът...Така че, най-вероятно ще бъде/отиде/дойде.

Еда: Искам да запечатам този миг в съзнанието си. Не е ли прекрасен? Все още ли гледаш звездите?
Серкан: Не толкова, колкото преди. За какво мислиш?
Еда: Казах ни. Искам да запечатам този миг. Не искам да се събуждам. Ами ти?
Серкан: Мисля си кога ще ти омръзна.

Something about You - Simon Rushby · Andrew Ernest · Nicholas Hill

Еда: Да ми омръзнеш ли? Не е възможно да ми омръзнеш. Защото ти си...Най...
Серкан: Най? Довърши си изречението.
Еда: Най...Най-романтичния робот на света.
Серкан: Романтичен робот? Е, добре. Според теб вече не дойде ли време за признания?
Еда: Ти започни.
Серкан: Вече ти го казах. Лудо влюбен съм в теб, Еда Йълдъз.
Еда: Чувствата ни са взаимни, Серкан Болат.
Тогава нека тази вечер да погледаме звездите.

Серкан: Добра идея. Защото имам малка изненада за теб.
Това е нещо малко за теб.
Еда: Как така, звезда ли си ми купил?
Серкан: Да, което означава, че вече на небето има една звезда на име Еда. Виждаш ли Сириус? А до него има една ярка звезда. Това е звездата "Еда Йълдъз".

Под звуците на... Gold!
Скрит текст:

И...от ясното, обсипано със звезди небе, което гледаха преди секунди заради звездата "Еда",  заваля пороен дъжд... Но пък е чок романтик! Grinning

Селин се прибива в къщи, разтревожена, търси Ферит. Звъни му, няма сигнал, оставя съобщение.- била е при родителите му, телефона му е изключен, къде е , тревожи се. След размисъл, Ферит изпраща съобщение –изскочила е много важна работа, да не го чака тази вечер.

Денят на сватбата. Текан последни приготовления. Айдан и Алптекин се приготвят също. Не им се ходи, но това е сватбата на Селин. Изненадващо идва Кадир, носи резултатитите от разследването си. Намерил е търсеното от тях момиче. Живее в Истанбул, адресът на дома, работата й. Има и снимки на семейството. Алптекин му дава обещаните пари, с тях може да започне нов живот. Но да не казва на никого. Кадир си тръгва, Алптекин вади документите.
Еда...Еда Йълдъз.
Алптекин, какво става? На какво се ядоса толкова?

Алптекин: Не може да бъде. Еда... Еда Йълдъз. Не. Не може да е вярно. Не е възможно. Айдан, току що разбрах кое е момичето.
Айдан : Това шега ли е? Това трябва да е шега. Алптекин. Ще полудея. Еда Йълдъз. Това момиче...Това момиче за отмъщение ли е дошло? Затова ли е близо до Серкан?

По дяволите! Айдан предлага  да не казват на Серкан. Той никога няма да му прости. Но според Алптекин, Серкан трябва да знае кое е това момиче, иначе той няма да си го прости. Той трябва да знае. Не могат да му го причинят.

Айфер получава обаждане от майка си, след кратка разправия става ясно, че Еда се е обадила да откаже стипендията. Ах, Еда, ах! Ах, този Серкан Болат!

Минути преди сватбата Селин подписва документи, дава да ги изпратят. Обажда се на Ефе Акман. Променила е решението си, ще му продаде акциите си. Подписала е документите, изпратила ги е по куриер.
Идва Ферит, Селин му съобщава, взела е важно решение. От сега нататък, по никакъв повод,  няма да работи със Серкан. Обещава му. Ще го направи много, много щастлив. Точно както заслужава.

Серкан: Какво се опитваш да направиш? Искаш да ме убиеш ли? Тъй като сега никой не знае за нас, няма да мога да те докосвам, да те прегръщам или целувам.
Еда: Ще издържиш няколко часа. Тъкмо ще се затъжиш.

Ферит: Селин не мога да го направя. Селин, това не е правилно, не мога да го направя. Не мога да прекарам живота си с жена, знаейки, че тя е влюбена в друг. Това не е толкова просто и не мога да го направя. Чух разговора ви вчера
Селин: Ферит. Моля те, не ме изоставяй тук и сега.
Ферит: Де да бях събрал смелост, за да го сторя по-рано, Селин. Де да бях...Много съжалявам. Не мога.

Горчива ирония! Селин каза същите думи, които използва при разговора си със Серкан на вилата.

И още: Sunglasses

Това беше от мен за този епизод, до следващия! Stuck Out Tongue
Марги, Hug

Лек ден на всички!

# 522
Керем в звукозаписно студио

Дилеми Hug

# 523
Дилеми, ⚘

Стори от Керем

# 524