Студенти в Австрия - тема 2

• 42 257
  • 809
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря, Dive! Аз го обмислям за догодина, девойката тогава става на 16. Ако изникнат въпроси, пак ще питам Blush

# 601
Честито мама Саня, боже кога изкласихте!
Успех по пътя натам, накъдето детето поеме!

# 602
  • Добрич
Поздравления,  мама Саня! Чудесно е, когато децата сбъдват мечтите си!

# 603
Поздравления и успешна реализация!

# 604
  • Варна
Да се похваля, че от вчера си имаме бакалавър! Много е щастлива, аз съм горда. С добра оценка защити, утре се прибира в София.
Поздравления и успешен път!

# 605
  • Бургас
Поздравления! Успех на девойката!

# 606
  • столицата
Браво! Честито! Сега накъде?

# 607
Браво на момичето! Попътен вятър на сетне!

# 608
  • СОФИЯ
Много Ви благодаря, мами!
Успех и на вашите деца! Някои вече са постигнали, други са много талантливи и нахъсани, според това което пишете в темата. Да се връщат добрите ви думи!
Браво! Честито! Сега накъде?
Не пожела да продължи във Виена.
НБУ, има някаква дуална, с преподаватели всеки петък от Великобритания. Сама се занимава с всичко, аз съм като в небрано лозе, когато ми говори за разни модули. Кандидатства още преди месец, два.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 07:14 от мама САННЯ

# 609
Ех, че хубаво...хубави, прекрасни деца...уверени успешни млади хора.....Късмет да имат!

# 610
  • На планетата Земя
Браво на момичето ти, мама Сання!

# 611
  • София
Чудесна, щастлива млада дама! Смело напред и още много успехи!

# 612
  • където и да е,само да не съм сама
Успех на детето и от тук на сетне!
Важно е да се научат да взимат сами решения и да гонят целите си.

# 613
Приятна ваканция!
Ние свършихме, чакаме младеж тази вечер.
От 1 - летен стаж!

# 614
При нас, дъщеря ми преди няколко дена предаде магистърската работа. Като тегли четата година и малко над месец я писа. Миналата година дали края на април, дали началото на май подписаха документите с унито и професорката която я води и ще рецензира. В началото беше доста тегаво, докато събере информация и направи проучване по проблема. След това тръгна по-лесно. В един момент професорката почна да я стопира да не задълбава прекалено , понеже все пак е за магистърска, степен, не за  докторска. Последните две седмици й бяха много натоварени откъм дооформление, увод, онуй дето се пиша в началото, забравих му името. Ааа - абстракт! Хем работи, хем да довърши, дойде й нанагорно, професорката която й я води, другата година ще преподава в уни в Германия чак, та се наложи да се пришпори. Сега чака хабер от плагиата и нататък по редичката. Надявам се дифенсиото да мине края на август.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 00:27 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт