Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 2

• 54 286
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • Czech Republic
Креми, Честит рожден ден на малкото човече и от мен - да ви е жив и здрав и да ви носи много усмивки и радост!  bouquet newsm59

# 61
КРЕМИ,да ти е живо и здраво детенцето!Да ви носи само радости! Laughing

# 62
  • Банкя
като се зачета в тези форуми  и хайде загоря ми гювеча. Mr. Green smile3514
За 8-ми март искам да покрия сладоледената торта с чаршаф.Правил ли е някой такова нещо?Като замръзне този чаршаф само да не се разпадне.Аз постя и не мога да участвам в яденето и затова трябва да е красива за децата.те такава най-ядат.

# 63
  • Пловдив
kremena, честита ви първа годинка! Да ти е жив и здрав рожденика!  bouquet
Днес е родена и моята баба, стана на 75 години. Ето тази торта направих за нея:

Покритието и розите са от маршмелоуз. Само листата са от останал марципан Варна.

# 64
  • Разград
Невероятна торта,Gushanka.Възхищавам ви се,момичета.

# 65
Gushanka, поздравления! Страхотна торта! Баба ти сигурно е щастлива. Да е жива и здрава!  bouquet

# 66
  • Балчик
Малкият ми син вчера беше рожденик и набързо успях да спретна две торти за около 2 часа. Е, от кораба има какво да се желае, ама децата бяха доволни. LaughingА другата е неофициална, но в същия дух, просто използвах остатъците от платките и крема.

# 67
Нямам думи .
Страхотни торти.
  bouquet

# 68
Възхитена съм от тортите момичета Shocked  bouquet

# 69
Момичетата, тортите ви са невероятни.
Искам да питам, знаете ли как и с каква сметана правят ягодовото парфе в сладкарници "Неделя".

# 70
Джемма,Gushanka разкошни торти сте направили!Страхотно сте зарадвали рожденниците!

smile3501

# 71
  • В кошера...
Gushanka, поздравления! Чудна торта! И аз се опитвам да направя нещо подобно, но направих захарен фондан, който съхне адски бързо и едвам успях да направя розички по начина с наслагване на кръгчета. С бонбоните по-добре ли става - как оформи тези прекрасни рози?Днес ще се мъча с чаршафа - дано стане, че РД на мама е утре. Не можах д аоткрия по-леснен начин за правене на цветя. Ето ги розичките
http://i99.photobucket.com/albums/l289/medunka/4.jpg
http://i99.photobucket.com/albums/l289/medunka/9.jpg
http://i99.photobucket.com/albums/l289/medunka/6.jpg
 и листенцата - http://i99.photobucket.com/albums/l289/medunka/-1.jpg
Какво ще кажете момичета??? Много ме запалихте и сега все за това мисля. Като направя тортата ще ви я покажа.
Забравих да питам - купих си от "Пикадили" - фруктозо-глюкозен сироп /фруктоза-45%+глюкоза 47%/ - мога ли да намажа тортата и розичките с него?

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 16:09 от medunka

# 72
  • Варна
За първи път се включвам в тази тема и искам да помоля за съвет.
Но първо да кажа на всички че правите невероятни красоти, и всеки ден отварям темата само да се възхищавам на страхотните ви идеи  Hug Не мога и да си помисля че бих могла да направя нещо подобно...

Намислила съм да правя торта Трюфел, след няколко пъти прочитане на рецептата не ми изглежда толкова трудна, но се чудех как се излива сместа върху хартията за печене така че да не излезе извън нея? в рецептата пише че в една тава са събрани два блата, моите тави са по-малки и няма да се съберат, така че ще пека по един, но пак не трябва да излиза извън хартията...

# 73
Вариации на тема Трюфел    Flutter

# 74
.., но се чудех как се излива сместа върху хартията за печене така че да не излезе извън нея? в рецептата пише че в една тава са събрани два блата, моите тави са по-малки и няма да се съберат, така че ще пека по един, но пак не трябва да излиза извън хартията...
Сместа е достатъчно гъста ,така,че да не се разлива.Първо си очертаваш окръжностите.Изсипваш с дървената лъжица(с която си добавяла белтъците(дървена задължително,за да не спаднат белтъците)) и заглаждаш .Ако правиш по -малък диаметър блатове,ще ти се съберат няколко в тавата от фурната напр.
Успех. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт