Лидл 186 - есенни трепети

• 223 551
  • 3 183
  •   2
Отговори
# 2 640
В Лидл на бул България в Пловдив има много от филето Елена

Специално отидох за Филе Елена преди 10 мин., никъде не намерих. Нямаше и табела да е имало... От поничките от 0,59 само една останала, а ми трябваха две. Накрая си тръгнах с празни ръце.

# 2 641
Може ли някой да ми прати купон за йогурт? Благодаря. 😊

# 2 642
В Лидл на бул България в Пловдив има много от филето Елена

Специално отидох за Филе Елена преди 10 мин., никъде не намерих. Нямаше и табела да е имало... От поничките от 0,59 само една останала, а ми трябваха две. Накрая си тръгнах с празни ръце.
Не съм от Пловдив, но явно в нашия Лидл още не са докарали от филето.

# 2 643
Може ли някой да ми прати купон за йогурт? Благодаря. 😊
Изпратих.

# 2 644
Как изпращате и получавате купони? Имам, които не ползвам и мога и аз да споделям. Може и на лични.

# 2 645
Как изпращате и получавате купони? Имам, които не ползвам и мога и аз да споделям. Може и на лични.

Можете да се информирате като прочетете началния пост на първа страница от темата.

# 2 646
  • In transit
От картофите по селски има само пикантни, нали?

И още нещо...пипалата от октопод ги пускат май за сефте? Варени пише...т.е само се гриловат? Как мислите?
Сурови са пускали, варени не съм виждала. Може да ги гриловаш, да си направиш салата с тях, някакъв сос за паста или друго ястие.

Много съм възмутена от Лидл! Днес обиколих всички варненски филиали в търсене на чопър, който са сложили на снимка към "невероятните им находки". Навсякъде имаше само парцали и някакви дребни неща, но нищо от показаното на снимката.
Поне си взех още сушени манатарки, във Владиславово и Младост имаше доста, ако на някой му трябват.

# 2 647
От картофите по селски има само пикантни, нали?

И още нещо...пипалата от октопод ги пускат май за сефте? Варени пише...т.е само се гриловат? Как мислите?
Сурови са пускали, варени не съм виждала. Може да ги гриловаш, да си направиш салата с тях, някакъв сос за паста или друго ястие.

Много съм възмутена от Лидл! Днес обиколих всички варненски филиали в търсене на чопър, който са сложили на снимка към "невероятните им находки". Навсякъде имаше само парцали и някакви дребни неща, но нищо от показаното на снимката.
Поне си взех още сушени манатарки, във Владиславово и Младост имаше доста, ако на някой му трябват.
Че те изображенията са примерни и са само за зарибявка.

# 2 648
Браво, че правят такива промени.
Сестра ми живее в Англия и там Click&collect си е основна услуга.
Виждам и че приложението вече е променено по западен тертип с по-персонализираните купони.

В Сърбия отдавна работи тази функция.
Ние тук все последни Joy

# 2 649
Eдин мъж беше много вбесен, че картинките за разпродажбата не отговарят на реалността. Заплаши да доведе медиите. Laughing

# 2 650
По принцип са примерни изображенията от разпродажбите, но съм виждала от тях в магазина.

# 2 651
По принцип са примерни изображенията от разпродажбите, но съм виждала от тях в магазина.
То мисля,че си го пише и на самата страница...

# 2 652
Пише го, да, но съм виждала от показаните артикули в магазините. Тъпото е, че никога не се знае какво точно ще има.

# 2 653
Подарявам!  Ако някой ги иска да пише!

# 2 654
Една дама от тук помоли за купон за  книгата, пратих й го, но не е използван. Днес изтича, ако някой го иска, пишете ми.

Общи условия

Активация на акаунт