Лидл 186 - есенни трепети

• 227 904
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 495
Отзиви за замразената скумрия в Лидл? И ако сте купували, как я готвите?

# 496
Бутер тестото хубаво ли е? Обикновено използвам на Белла, но напоследък все ми остава глетаво отвътре.
Да, хубаво е.
[/quote]
Кое бутер тесто коментирате?🙂

Аз казвам за това, че е супер.

# 497
Какъв беше начинът за проверка в кои филиали има наличност от дадена стока и евентуално пренасочване? Подведох ММ да не бърза да чака в 7:30 пред Лидл за някакъв уред, отишъл в 8 и вече бил изчерпан. Моля, спасете един брак 🤣

Едит: обадих се на номера от началната страница, който явно вече не е активен защото върви автоматично съобщение да се обадим на 029066444. Казаха ми, че наличности ще виждат утре и си пуснах заявка ако има да ми го изпратят до моя филиал.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 09:20 от veni.b

# 498
  • In transit
Долче, прясното показано от Слончо и за което има купон.

# 499
  • Варна
Отзиви за замразената скумрия в Лидл? И ако сте купували, как я готвите?

В понеделник купихме скумрия, ММ просто я изпържи на тиган. Освен подправка за риба не знам какво друго й слага, но беше вкусна, месеста.

# 500
Аз явно нещо не разбирам - питаше се за капсули по системата Неспресо, как ги използвате в машини Долче Густо?

Аз явно не съм разбрала, имах предвид капсулите на лидълската марка, съвместими с Долче густо, даже ги има в новата брошура, но няма да посмея да взема

# 501
  • 🌊
Тофу-то постоянно ли е в асортимента или само по специализираните седмици?

# 502
Подарявам:
Скрит текст:

# 503
Тофу-то постоянно ли е в асортимента или само по специализираните седмици?
Да, има тофу в постоянният асортимент. Понякога пускат и други видове тофу в тематичните седмици.

# 504
  • София
Подарявам

# 505
Как е каймата от говеждо и свинско?

# 506
  • София
Здравейте, може ли да ми изпратите талони за карамелените вафли, че се оказаха хит в нас? Simple Smile

# 507
Здравейте, може ли да ми изпратите талони за карамелените вафли, че се оказаха хит в нас? Simple Smile
Пратих ЛС

# 508
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз явно нещо не разбирам - питаше се за капсули по системата Неспресо, как ги използвате в машини Долче Густо?

Аз явно не съм разбрала, имах предвид капсулите на лидълската марка, съвместими с Долче густо, даже ги има в новата брошура, но няма да посмея да взема

Аз редовно ползвам лидълските капсули с машина Долче густо. Кортадото им например ми харесва повече от това на нескафе. Нямам проблем капсулите.

# 509
  • София
Следващите 4 седмици ( от 30.09 до 27.10 ) ще имат традиционното "50 продукта с до 50% намаление".
Повечето тук знаем, разбира се, но все пак да кажа, че тези цени са валидни за целия период, макар и да се появяват в брошурите на порции.

https://www.lidl.bg/c/svalyame-tsenite-na-50-produkta-s-do-50/a10048470

Това са. Десертчетата с извара са голямото бинго според мен.

Общи условия

Активация на акаунт