Лидл 186 - есенни трепети

• 227 889
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 510
  • оттам, откъдето започва България
Точно десертчетата загледах и аз. Satisfied Мнооооого са ми вкусни и са ми задължително в списъка.
Прясното сирене също ще го уважа.

# 511
  • Варна
Десертчетата с извара май не са в постоянния асортимент?

Тортиля питките гледам също ще са намалени.

# 512
  • София
В ПА са десертчетата с извара.

# 513
Откриване Лидл Младост 3

# 514
  • Варна - Черна гора
Здравейте, може ли да ми изпратите талони за карамелените вафли, че се оказаха хит в нас? Simple Smile
И аз Ви изпратих купон ✌️

# 515
И аз имам нужда от един купон за вафли.

# 516
И аз имам нужда от един купон за вафли.
Пращам ти.

# 517

Който иска карамелени вафли да пише.

# 518
  • Перник
Следващите 4 седмици ( от 30.09 до 27.10 ) ще имат традиционното "50 продукта с до 50% намаление".
Повечето тук знаем, разбира се, но все пак да кажа, че тези цени са валидни за целия период, макар и да се появяват в брошурите на порции.

https://www.lidl.bg/c/svalyame-tsenite-na-50-produkta-s-do-50/a10048470

Това са. Десертчетата с извара са голямото бинго според мен.

Май аз съм единственият човек, който НЕ харесва тези десертчета - твърде сладки и мазни ги усещам Thinking

Не разбрах много добре какъв е проблемът с капсулите Belarom, но понеже имахме казус и в офиса - тези, които пуснаха на много добра цена миналата седмица са за Nespresso - нови са. От доста време обаче има капсули, съвместими с Dolche gusto - купувам си редовно и ми харесват.

# 519
  • София
SvetlaK, консумират се студени, непосредствено след купуване / изваждане от хладилник. Топлото им сваля вкусовите качества драстично.
Ако си пропуснала момента с температурата, бих те посъветвал да им дадеш още един шанс. Ако не си, разбира се, вкусът е нещо индивидуално. 👍

# 520
Имало кучешки салам! За първи път го виждам.

# 521

Не разбрах много добре какъв е проблемът с капсулите Belarom, но понеже имахме казус и в офиса - тези, които пуснаха на много добра цена миналата седмица са за Nespresso - нови са. От доста време обаче има капсули, съвместими с Dolche gusto - купувам си редовно и ми харесват.
Моят проблем с капсулите Belarom е, че гърмят в машините Крупс, на които съм ги пробвала - две лични и две на работа. Същото се получи и с капсулите на Коста, а като кафе ми харесаха и те. Но капсулите на Кауфландската марка (К-класик май се казват) са съвсем ок и си купувам от тях. Като казвам гърмят, налягането не може да пробие капсулата отдолу, откъдето кафето трябва да изтече и в някакъв момент гръмва през дупката отгоре, откъм иглата. И всичко става в кафе - цялата машина и около нея, то просто избухва горещо кафе

# 522
  • Перник

Моят проблем с капсулите Belarom е, че гърмят в машините Крупс, на които съм ги пробвала - две лични и две на работа. Същото се получи и с капсулите на Коста, а като кафе ми харесаха и те. Но капсулите на Кауфландската марка (К-класик май се казват) са съвсем ок и си купувам от тях. Като казвам гърмят, налягането не може да пробие капсулата отдолу, откъдето кафето трябва да изтече и в някакъв момент гръмва през дупката отгоре, откъм иглата. И всичко става в кафе - цялата машина и около нея, то просто избухва горещо кафе

Машината в офиса ни е Dolche gusto. Случвало ми се е да гърмят по 1-2 капсули от кутия от различни марки, явно дефектни. Коста сме уцелвали цяла кутия гърмящи, но тях не ги харесвам и като вкус.

SvetlaK, консумират се студени, непосредствено след купуване / изваждане от хладилник. Топлото им сваля вкусовите качества драстично.
Ако си пропуснала момента с температурата, бих те посъветвал да им дадеш още един шанс. Ако не си, разбира се, вкусът е нещо индивидуално. 👍

Да, знам, че се консумират студени. Все пак ще им дам последен шанс Simple Smile

# 523
  • София
Здравейте, може ли да ми изпратите талони за карамелените вафли, че се оказаха хит в нас? Simple Smile
И аз Ви изпратих купон ✌️
Благодаря на всички, които ми изпратиха талони, ще се отдадем на захарни изделия уикенда! Laughing

# 524
Тези кани стават ли за топлене на вода на керамичен котлон

Общи условия

Активация на акаунт