Лидл 186 - есенни трепети

• 223 730
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 580
Някой има ли идея защо изчезнаха вкусните шоколадови кексчета с малинова сърцевина? Вече в няколко лидъла проверявам и все няма.

# 2 581
Подарен

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 20:38 от DayInMay

# 2 582
Един бърз въпрос, има ли камери на касите в Лидл?
В бързината сутринта май забравих да си взема парите и бележката и сега се чудя има ли смисъл въобще да се връщам.
Смисъл винаги има. Ако касиерката е съвестна и се е усетила може да ги е заделила.
Работила съм на подобно място, хора са си забравяли рестото, телефон и какво ли още не и сме ги чакали да се върнат и да си го потърсят.

# 2 583
Един бърз въпрос, има ли камери на касите в Лидл?
В бързината сутринта май забравих да си взема парите и бележката и сега се чудя има ли смисъл въобще да се връщам.
Смисъл винаги има. Ако касиерката е съвестна и се е усетила може да ги е заделила.
Работила съм на подобно място, хора са си забравяли рестото, телефон и какво ли още не и сме ги чакали да се върнат и да си го потърсят.
Лошото е, че и бележката не съм взела, та никак не мога да докажа, че съм пазарила там. Докато се върна след работа довечера, касиерката вероятно ще си е отишла.

# 2 584
А да сте маркирали приложението?

# 2 585
Именно заради това,че има камери,касиерката няма да посмее да си сложи в джоба парите...

# 2 586
Не, нямах нищо за приложение.

# 2 587
Някой има ли идея защо изчезнаха вкусните шоколадови кексчета с малинова сърцевина? Вече в няколко лидъла проверявам и все няма.
Бибикота, кои са тези кексчета, индивидуално опаковани ли? Да не са били от някоя акция?
Според вас кой е длъжен да слага разделител на касата- клиентът пред мен, аз или клиентът зад мен?🤔 Пак имах случка в понеделник с касиерката, при която избягвам да се редя (когато имам избор и работи и друга каса). Сложих разделител пред моите покупки на лентата, когато се придвижих достатъчно напред, за да мога да го направя (при нас има по много малко разделители и е невъзможно да ги стигнеш, когато си в задния край на лентата). Когато слагах на лентата моите покупки, зад мен нямаше никой. Не знам кога се е появил клиент (момче със слушалки, което явно слушаше музика и беше разсеяно☺️) и си е сложил покупките буквално "залепени" за моите.🙄 Няколко пъти се обръщах и зад мен човек нямаше. Та гледам аз на екрана какво ми се маркира, приготвям телефон за Лидъл+, пари, прибирам покупки...Забелязвам, че на екрана се изписват продукти, които не съм купувала: рибени пръчици, зеленчуци с масло доста бройки. Обърнах се и момчето със слушалките си гледаше настрани и се усмихваше (явно слушайки нещо приятно), а касиерката ми се сопна на мен: "Така става, като не слагате разделител! Сега ще трябва да чакаме да донесат чип." (пак с интонация все едно съм много виновна). Момчето зад мен продължаваше да си се усмихва😂 и да гледа настрани и не отразяваше, че бяха започнали да маркират и неговите неща, даже при сторнирането не забелязах каквато и да е реакция, че осъзнава какво се случваше на лентата. Когато имам възможност, т.е. физически съм близо до разделител, слагам. И пред моите покупки на лентата, и след тях. Не ми пречи. Във всеки случай, ако по някаква причина няма разделител пред покупките ми, то не ги оставям на няколко сантиметра от тези на клиента пред мен и гледам все пак какво се случва. Но при толкова място на лентата не знам как на момчето му беше хрумнало да си сложи продуктите толкова близо до моите, а на мен се скараха.🤔

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 13:04 от dolce miele

# 2 588
От топлата витрина са, при хляба.
Що се отнася до маркирането. От както направиха  бързи каси винаги използвам тях.

# 2 589
Не мисля, че някой е длъжен да слага разделител където и да било. Просто касиерката е била ненужно груба. Никой не е виновен в ситуацията, просто всички са били разсеяни. Ти не си длъжна да гледаш зад гърба ти кой какво прави, касиерката няма как да следи кой какво е сложил на лентата, момчето пък си е било в него си свят, кой знае какво му е в главата... Реално си е негова задача да следи какво се случва с продуктите му.

# 2 590
  • София
Когато съм ползвал обикновените каси, винаги съм слагал разделителя след моите покупки.
Правило едва ли има. Но чисто по логика, този който е по-напред на опашката, е по-близо до улея дето ги плъзгат и му е по-удобно да го вземе.

# 2 591
никой не е длъжен, но и аз винаги слагам раздеител след моите покупки, както и някакси очаквам този пред мен да го направи. иначе откакто има каси на самообслужване се родих аз.

# 2 592
  • софия
По чистата логика е този, който е след теб да сложи разделител. Когато заставам на каса не мога да знам дали ще има някой след мен, за да слагам разделител след подредените продукти.

# 2 593
Реално си е негова задача да следи какво се случва с продуктите му.
На това мнение съм и аз. Всеки си отговаря за неговите си покупки.
В случая бях твърде далеч от разделителите. Когато се е появило момчето и е наредило продуктите си до моите, вече бях в другия край на касата (на всичкото отгоре касиерката оставяше маркираните продуктите буквално пред себе си, вместо да ги сложи така, че да се "плъзнат" към мен по "ролките", което също не беше удобно за мен, то за кое по-налред да следя). Когато взимах книгата на Манчев пак бях при тази касиерка. Тогава пак трябваше да сторнира и пак ми се скара, че трябва да чакаме чипа☺️- изрично бях казала, че ще платя на две сметки и първо ще платя книгата, а тя отделила книгата настрани и маркираше другите неща...😃
Когато съм ползвал обикновените каси, винаги съм слагал разделителя след моите покупки.
Правило едва ли има. Но чисто по логика, този който е по-напред на опашката, е по-близо до улея дето ги плъзгат и му е по-удобно да го вземе.
На теория е така, но на практика, когато момчето си е сложило продуктите до моите, аз вече бях от другата страна на касата, т.е. той е бил по-близо тогава до разделителите.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 21:21 от dolce miele

# 2 594
При нас пък изобщо няма ролки, по които да се плъзгат продуктите, буквално си ги взимаш от касата. И трябва да бързаш, защото ако са повече продуктите, почват да се трупат и реално няма къде да се сложат.

Общи условия

Активация на акаунт