Лидл 186 - есенни трепети

• 223 610
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 595
Да, така беше и при нас преди ремонта, супер тясно и неудобно. Чак се чудя откъде намериха място за новите каси😂, защото като цяло филиалът не е от големите.

# 2 596
Бях забравила да ви споделя какво се случи преди време в Лидл. Пред мен пазарува жена. Прибира си покупките (пълна количка) и си забравя яйцата. Идва моя ред. Касиерката маркира и аз виждам яйцата. Този ден бях без глас. Казвам ѝ какво се е случило. Тя само ме погледна. Аз отново повтарям (с някакви наченки на глас). Отново не реагира. Аз купувах две-три дреболии и яйцата видимо се открояваха. На излизане видях жената да си подрежда покупките в колата и ѝ казах какво се е случило.
Касиерката видимо се направи, че не ме чува, защото за плащане в брой и въпрос за приложението чу от първия път.

# 2 597
Просто има хора, на които не им се работи. Или са кофти хора. Уви, стават все повече.

Аз разделител смятам, че е редно да се поставя след продуктите. Защото е в мой интерес да не се маркират продуктите на следващия клиент в моя пазар.

Иначе установих, че са ми дублирали транзакция в понеделник за немалка сума. От банката ме насочиха към търговеца. По мейл започнах комуникация с лидлци, изискаха ми информация за карта, ден, час, сума... и чакам. Много неприятна работа.

# 2 598
Зависи от зависи. Аз пък никога не слагам разделител след моите продукти. Откъде-накъде ще върша работата на другия човек след мен. Laughing

# 2 599
Винаги ми благодарят, ако поставя разделител след моите покупки. Т.е. обществото масово осъзнава, че това си е тяхно задължение. А аз поставям отпред и отзад, подреждам и т.н., може да е форма на ОКР. Smile

# 2 600
Винаги ми благодарят, ако поставя разделител след моите покупки. Т.е. обществото масово осъзнава, че това си е тяхно задължение. А аз поставям отпред и отзад, подреждам и т.н., може да е форма на ОКР. Smile
Ще си кажеш ти! LaughingJoy

# 2 601
Ох, Соул!😂 Когато имам физическа възможност, слагам и отпред, и отзад разделители. На някои каси обаче буквално има по 1-2 броя. И в магазина им подреждам често от разхвърляните артикули...😆
Да споделя за нови артикули, които видях. Има нови блокчета за тоалетна (лидълска марка). Имаше още нещо, ама го забравих.😂
Маскарпонето в малките опаковки го няма (аз не съм го опитвала, не знам на вкус как е било, но беше с около 5 гр вгх/100 гр, а предишното в малки опаковки ми беше любимо и дано пак го върнат).
Допълвам: Сетих се за артикула. Чайове на Родна стряха- единият е с мента, киселец и шипки, другият май беше с жълт кантарион, мента и шипка. Цена 1,39 лв за 20 пакетчета.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 16:28 от dolce miele

# 2 602
Намерих си най-после хваления от вас чай на Делукс с аромат на мед и джинджифил. Откакто съм прочела за него, го търся , сега изнамерих една кутия. Утре ще го пробвам. Два пъти вече имах купон за някакви ядки , ама все ги няма.

# 2 603
Този чай май беше единственият (от трите вида, които видях аз), който не съдържа черен чай? С какаото и ментата и с ягодата мисля, че бяха с черен чай.
Искам да пробвам чая с какао и мента, но малко ме притеснява колко е силен черният чай в състава? Дали може да доведе до безсъние?

# 2 604
Аз не пия черен чай вечер, ройбосът ми е любим и точно джинджифил, мед и ройбос са ми идеалната комбинация. Другите видове са ми някакви парфюмирани и не ми допадат. Но за този първия много съжалявам, че не е в постоянния асортимент, бих си купувала редовно.

# 2 605
  • София
Искам да пробвам чая с какао и мента, но малко ме притеснява колко е силен черният чай в състава? Дали може да доведе до безсъние?
Чаят бие повече на мента, черният чай не се усеща. Поне за мен (аз пия рано сутрин силен черен английски чай, та този няма нищо общо).

Някой иска ли купона за бирени пръчици? Изтича утре. Имам и за боза, минерална вода 1.5л, кроасани с масло, консерва царевица, крема сирене Филаделфия.

Скрит текст:

# 2 606
А при нас поне от 4 седмици няма чай лайка. Дори мястото му вече е запълнено от другите видове.

# 2 607
Да, чай лайка и чай мента са изчезнали, а ние много ги харесвахме.

# 2 608
  • Somewhere far away
знаете ли дали се продава в лидл такъв разклонител?

# 2 609
От време на време съм виждала, но дали бяха с две или три гнезда не помня. Обаче ги нямат като постоянен асортимент.
За по сигурно в Алати, Баумакс, Практикер
знаете ли дали се продава в лидл такъв разклонител?

Общи условия

Активация на акаунт