Лидл 186 - есенни трепети

• 223 624
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 2 700
Вчера и аз нямах скреч карта от покупката, а сумата не беше малка. Преди няколко дни пък за сметка има няма 3лв имах карта.
Може би са ги спряли, нали от 01/12 пускат всеки ден купон изненада

# 2 701
Да, това имах предвид, като се отиде на камбанката, да се отвори съответното известие. Помислих, че става ясно.☺️
Беки,🤗

# 2 702

Така е цял месец.

Важното е да сме здрави Simple Smile

# 2 703
Странно. Актуализирано ли е приложението?

# 2 704
Да, актуализирано е.

P.S.
Подарявам:

Валидни до неделя включително.

Купонът за една стотинка е подарен.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 18:29 от къдрокоса

# 2 705
Подарявам. Първите са скречкарти, т.е. за 1 брой. Плюс за детските играчки - за прически и другото от седмичните. 
Моля, ако някой иска нещо, да пише на лично.

# 2 706
  • до най-прекрасния мъж
Днес пазарувах, имам си скреч. В сряда също пазарувах и също имах.
Работата с касите на самообслужване е много лесна и винаги ги предпочитам. Аз наскоро търсих някаква баничка, която беше под друго име. Попитах преминаващ наблизо служител и веднага ми я намери. Като цяло винаги има някой наблизо. Но и касите за най-малкото понякога сами си викат служител. При нас не идват, ако няма нужда. Тоест, ако не ги повика системата поне два-три пъти. Например, миналия ден исках да наместя продуктите, за да събера още нещо и явно е отчело разлика в теглото и веднага изписка за служител. Аз продължих да си редя и никой не се появи. Особено сутрин при нас работи само една каса, а останалите хвърчат да зареждат. Днес ми направи впечатление, че вече иска да сложа тубата с вода от 11 л. До миналия ден изписваше да не я слагам на везната.

# 2 707
  • Somewhere far away
Явно само нашия лидл все още няма каси са самообслужване...

# 2 708
Помни ли някой кога ЛИДЛ пускат масажните възглавница и загряващите ботуши? Да чакам ли за коледен подарък или да търся някъде другаде.

# 2 709
  • shumen
Загряващи ботуши гледах някъде скоро,но не помня къде.

# 2 710
Помни ли някой кога ЛИДЛ пускат масажните възглавница и загряващите ботуши? Да чакам ли за коледен подарък или да търся някъде другаде.

Миналата седмица мисля, че бяха ботушите.
Имаше цяла страница по спомен - загряваща постелка, възглавница, ботушите и още нещо.

# 2 711
Здравейте, мъжът ми вчера купи филе Елена и днес като го отворих ме лъхна гадна миризма, а месото беше влажно почти сурово и се разкъсваше. Не пазим хартиения касов бон, само дигиталния. Какво мога да направя в случая и изобщо никъде не прочетох за връщане на хранителен продукт, бил той и развален?

За съжаление все по-често ни се случва да купуваме влажни и сурови, а уж сушени меса.
Не е приемливо да се сушат с нитрит, още повече да се предлагат в развален вид след третирането с натриев нинтрат и нитрит. Sleepy

# 2 712
Ти си късметлийка. Пусни тото. Simple Smile

Днес пазарувах, имам си скреч. В сряда също пазарувах и също имах.

# 2 713
Ботушите и загряващите възглавници/подложки бяха в седмицата преди черния петък точно,и то от четвъртък на въпросната седмица.

# 2 714
  • Велико Търново
И аз си получавам редовно скреч карти. Ако не е дошла след покупка,  изключвам приложението лидл плюс от тас мениджъра на телефона,  после пак влизам и идва. Реално все едно го ресетвам.

Общи условия

Активация на акаунт