Лидл 186 - есенни трепети

• 222 975
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 3 150
  • София
София, Канала и двата вида бяха налични снощи - в общо кашонче са, може от единия да са останали по-назад. Така се случва често и с други разновидности от различни продукти когато са в общо кашонче.
dolce, аз не знам с какво и дали е по-добър, но имат различен състав. По усет взех единия. Не съм пробвал никога техен, въобще не знам и дали е подходящ за мъж - ще е проба, грешка.
Виж им съставите отзад и ако нещо ти говорят, да се ориентираш по тях.

# 3 151
При вас наличен ли е розовия интимен измиващ гел? При нас и в съседен град има само от оранжевия.

И при нас е само оранжевия и то от дълго време насам. Наскоро се появи розовия, но вече го няма. Преди малко купих отново оранжевия, друг нямаше.

# 3 152
RebelHeart, знам, че единият се води sensitive. За различност имах предвид не чак толкова състав, а има ли реална разлика дали ще се използва единия или другия или пък разликата е примерно в липсата на аромат на единия вариант. Такива неща.🙂 Примерно от мицеларните им води и от почистващите мокри кърпички за лице предпочитам вариантите с аромат, защото другите (мисля, че пак са с розово по опаковката и sensitive) уж нямат аромат, но аз все пак усещам някакъв мирис, който по-скоро ми е неприятен...🤔 Като ефект върху кожата също предпочитам "нечувствителните" варианти (кожата ми не е мазна, но и суха и чак чувствителна не е).
Дали е подходящ измивният гел и за мъже не знам, доколкото знам, повечето такива са със специално ph. Ние сме го използвали и вместо течен сапун, душ гел, измиване гел за лице- впечатленията ми са повече от отлични.😀

# 3 153
С по-ниско рН би трябвало да са дамските за тази специфична част от тялото. Не знам пречи ли и на мъжовете да ги ползват де. При положение че и аз съм си мила и лицето с него от време на време като не ми се носят отделни тубички някъде, нямам забележки и даже съм се чудила защо не остана на този вариант за постоянно...

# 3 154
Мда.😁 Доста повече ми харесва даже от други продукти, които са си уж специално за лице.

# 3 155
  • София
То на повечето вече не виждам да пише какво е ph-то. Пише ph friendly, ph physiological и разни такива... И на този не пише, и на една почти празна Билка не пише.
Sensitive съм взел, сега се разходих да проверя аромата - според мен няма добавени аромати. Даже леко неприятна миризма като лекарство по-скоро. Което вероятно е ОК, де.

# 3 156
Даже леко неприятна миризма като лекарство по-скоро. Което вероятно е ОК, де.
Нещо такова усещам и аз. И донякъде ми прилича и на съвсем леко гранясало. Не само от Лидъл, от други магазини продукти без аромат също са ми миришели по подобен начин и затова предпочитам да имат някакъв (приемлив) аромат.

# 3 157
  • София
Нещо такова усещам и аз. И донякъде ми прилича и на съвсем леко гранясало. Не само от Лидъл, от други магазини продукти без аромат също са ми миришели по подобен начин и затова предпочитам да имат някакъв (приемлив) аромат.
В магазина съм, традиционно. И другият ( Pro care ) няма изразен аромат на нещо. Но поради многото различни аромати в сектора от какво ли не, не мога да фиксирам дали е точно същия като Sensitive.
Може да е тенденция в тези продукти да извадят от тях всичко ненужно. Допреди 3-4 години имаше един много бюджетен измивен гел в големи опаковки, не интимен, макар че вършеше перфектна работа за това. И той беше с такава консистенция и липса на добавен аромат.

# 3 158
# 3 159
Някой има ли излишен купон за отстъпка на извара? Ако да - моля на лично съобщение

# 3 160
Какво беше мнението за машинката за маникюр и педикюр от другата седмица?Интересува ме за педикюр конкретно

# 3 161
  • София
Нещо закупено на 12.10 може ли да се върне днес?

# 3 162
Не, срокът е 60 дни за нехранителни с Лидл +.
От 12.10 до днес са 62 дни.

# 3 163
  • Перник
Оглеждайте хубаво батериите които са им на касите, имат повече от един модел от тази големина, а по мои наблюдения основно се купуват 2032 и понякога има останали само от другите.
Много ми липсва стара Лидлска везна която имах, с  3 ААА батерии работеше, тия плоските много ме дразнят а и много по-честа смяна искат. Но тя си изслужи службата, доста годинки я ползвах и накрая спря да работи. Сега не виждам да предлагат такива.

И ние имаме двата вида везни. На старата с 3-те ААА батерии ММ си мери храната за кокошки и пъдпъдъци, т.е. не е в перфектни условия, но въпреки това работи Grinning Другата, с 2032 батерия си я ползвам в кухнята, но не непрекъснато. Затова и вадя батерията и я слагам, когато ми трябва.

За интимните гелове - не виждам разлика между оранжевия и розовия. Син съм купувала само веднъж и нямам някакъв конкретен спомен, значи си е бил ОК. Аз си мия лицето с тях по препоръка на фармацевт. Синът ми веднъж си изми косата, "щото това беше най-отпред" Joy Та, у дома е мултифункционален продукт.

От новата брошура се радвам на кафемелачката, че моята се счупи преди около месец.

# 3 164
Някой има ли излишен купон за отстъпка на извара? Ако да - моля на лично съобщение
Зърнестото сирене ли имаш предвид?

Общи условия

Активация на акаунт