Лидл 186 - есенни трепети

• 222 966
  • 3 183
  •   1
Отговори
# 3 165
Не. Имам за него. Благодаря
Някой има ли излишен купон за отстъпка на извара? Ако да - моля на лично съобщение
Зърнестото сирене ли имаш предвид?

# 3 166
Неделя вечер бързах по време на пазара, но ми се мерна нещо голямо от играчките на Gabby's Dollhouse. Имаше и някакви малки техни играчки, но нещо по-големичко ми се запечата в главата , а в брошурата го няма  ? Някой да е взимал нещо такова ?
В брошурата и аз не видях да ги има, но понеже пуснаха купон за малките комплекти Gabby's Dollhouse, специално ходих да ги видя, но не ми харесаха и не взех. Три вида са 5,99 излизат с купона, 4лв отстъпка са дали. Голямата къща е по-хубава, но пък и по-скъпа. Ако ти трябва купон пиши на лс, моят няма да го ползвам.

Някой по-горе питаше за свободен купон за изварата, ако още се търси и него подарявам.

# 3 167
Може ли купон за зърнесто сирене?

# 3 168
  • оттам, откъдето започва България
Имам някакъв купон: Коледни късмети -2 лв. на Френско сирене Бри - от 6,49 лв на 4,49 лв.
Ако някой го желае, да пише.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 13:54 от Ранобудна

# 3 169
Може ли купон за зърнесто сирене?
Изпратих

# 3 170
Бри-то е хубаво, запечено с орехи и мед. Тежичко си влиза, та една опаковка стига за 4-5 порции.

# 3 171
Spasiyka, кое кога запичаш?
Сиренето на тиган, отделно орехите и накрая поливаш с мед ли?

# 3 172

Сладоледът и бисквитите са дадени.

Привет Simple Smile подарявам, пишете при нужда.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 18:47 от SelfcareaddictZ

# 3 173
Оглеждайте хубаво батериите които са им на касите, имат повече от един модел от тази големина, а по мои наблюдения основно се купуват 2032 и понякога има останали само от другите.
Много ми липсва стара Лидлска везна която имах, с  3 ААА батерии работеше, тия плоските много ме дразнят а и много по-честа смяна искат. Но тя си изслужи службата, доста годинки я ползвах и накрая спря да работи. Сега не виждам да предлагат такива.
От новата брошура се радвам на кафемелачката, че моята се счупи преди около месец.
Аз съм купила моята кафемелачка на 12.10., помня, че тогава те питах как почистваш твоята.🙂 Като гледам, сегашните ще са по-евтини с 3 лева, май само разликата е, че моята е "цветна" (имаше ментови и лилави, но аз взех сива❤).

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 16:01 от dolce miele

# 3 174
Имам различни купони за подаряване, ако  търсите нещо пишете.

# 3 175
Нямам време чак така. Бри-то поръсвам с натрошени сурови орехи, слагам по лъжичка мед да си се пече във фурната. Ако имах течен мед, щях да залея накрая, но моят се захароса вече.
Spasiyka, кое кога запичаш?
Сиренето на тиган, отделно орехите и накрая поливаш с мед ли?

# 3 176
  • Перник
Оглеждайте хубаво батериите които са им на касите, имат повече от един модел от тази големина, а по мои наблюдения основно се купуват 2032 и понякога има останали само от другите.
Много ми липсва стара Лидлска везна която имах, с  3 ААА батерии работеше, тия плоските много ме дразнят а и много по-честа смяна искат. Но тя си изслужи службата, доста годинки я ползвах и накрая спря да работи. Сега не виждам да предлагат такива.
От новата брошура се радвам на кафемелачката, че моята се счупи преди около месец.
Аз съм.купила моята кафемелачна на 12.10., помня, че тогава те питах как попистваш твоята.🙂 Като гледам, сегашните ще са по-евтини с 3 лева, май само разликата е, че моята е "цветна" (имаше ментови и лилави, но аз взех сива❤).

Моята края на октомври - началото на ноември се счупи - ножът се счупи на две, или по-скоро пластмасата, която го държеше. Намерих нож онлайн за 20 лв. и реших, че е по-добре да си купя нова кафемелачка Grinning Цветът изобщо не ме вълнува - тя стои в шкафа Simple Smile

# 3 177
Подарявам купон за печен чипс-изтича днес.

# 3 178
Да, и мен цветът на кафемелачката не ме вълнува особено  макар че си я харесвам в сиво. Просто Лидъл обичайно пускат първо продукта с по-висока цена (евентуално и и някоя "екстра" като цвят, леко различен дизайн), а след това по-изгодния.😀 Аз гледах  мощността тогава (защото пускат и кафемелачки с мощност 150 вата).

# 3 179
Здравейте! Четката за коса с горещ въздух на Silvercrest добра ли е?

Общи условия

Активация на акаунт