Отговори
# 105
СЕГА @nowtvturkiye
Въздействието на тази сцена все още е върху нас.
Leyla...Hayat Aşk Adalet е в СЕГА със своя повторен епизод тази вечер в 20.00.

https://www.nowtv.com.tr/canli-yayin

# 106
Алперен Дуймаз говори за героя Чиван, когото изигра в новия телевизионен сериал на Ай Япъм, наречен „Лейла: Живот... Любов... Справедливост...“.

Успешният актьор Алперен Дуймаз, който се появява в телевизионния сериал „Лейла: Живот... Любов... Справедливост...“,  който изигра героя на Чиван в „Лейла: Живот... Любов... Справедливост...“, адаптиран от телевизионния сериал „Авенида Бразилия“, който повлия на цяла Латинска Америка и счупи рекорди по гледаемост, когато беше излъчен в Бразилия, споделя своето вълнение и мисли за сериала. Той обясни със следните думи: 
"Откакто се помня винаги са ме впечатлявали всички и всичко, което гони истински и градивни емоции.  Беше период, в който бях отворен за нови работни места.  Сценарият на „Лейла“ ми дойде и веднага го прочетох.  Много ми хареса хода на събитията и историята.  Вие познавате хората, които срещаме в хода на живота;  Да, може да не работят на бунището, но някои събират хартия, други просят като деца, а други работят като продавачи.  Те имат някои общи характеристики, те са сираци.  Те или са загубили семействата си в ранна възраст, или никога не са ги познавали.  Въпреки че някои от тях имаха семейства, те трябваше да излязат на улицата, за да печелят пари в ранна възраст.   Същото е и с Лейла.  В сериала има една „изтъкната майка“, която можем да опишем като тази на сираците.  Колелата на къщата на Гюзиде трябва да се завъртят по някакъв начин, така че „сираците“, които тя осиновява, й помагат и събират боклука на сметището.  В замяна получават топло легло, топли вкусни ястия и майчина обич.  Civan е едно от тези свалки.  Той прекарва детството си в това бунище, където разбира добрите моменти от живота, лошите моменти и реалностите на живота.  Понякога трябваше да порасне като дете.  В днешно време понякога може да бъде детински.  Затова бях много впечатлен и развълнуван от „Лейла“.  „Броим дните до излизането ни в ефир.“

# 107
На този линк можете да намерите и двата епизода на Лейла
с автоматичен превод на български

https://playtube.tv/search?keyword=%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%BB%D0%B0

И при Нерон

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/09/neron-angelov-nov_14.html

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 21:38 от jackie.

# 108
От фотографа на сериала

# 109
Лейла в SOMERA

И в Adba
Tук е безапелационно на първо място

# 110
Ох,как се излъга Лейла да отиде при Гюзиде и да и се покаже
Сега вместо Лейла,Нур ще има скрит коз в ръкава си,защото Лейля даже и не подозира коиса родителите на Нур
Но все още има с какво да ни изненадат и постепенно да  ни дадат пълния замисъл на отмъщението и

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 21:23 от VAL*

# 111
Аз очаквам  Джино и Лейла да се обединят и да отмъстят на Нур. Wink

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 23:25 от Nina_Richi

# 112
Резюме на 2-ри епизод

Лейла вижда БЕЛЕГА и разбира всичко! Е, тя видя и снимка на малкия Дживан с Нур и пъзелът се нареди.
След това Лейла отива на сметището, където отново си спомня миналото и отново виждаме колко страхотно играе малката Лейла и как започваш да заспиваш, когато версията за възрастни е в кадър, а аз също обичам Джемре. На сметището тя веднага се влюбва в дядото, който изглежда е бащата на Нур, а след това посещава майката на Гюзиде, нарича я с истинското й име и дядо разбира за това. Лейла се изправя срещу жената, че я е измамила; Джина е била жива. Гюзиде моли момичето да спре и да не отмъщава, но тя иска да разобличи влечугото, убило баща й и да я накаже както заради баща си, така и заради себе си.
Нур покани Лейла в имението и я кани да работи там като готвач, в замяна тя ще помогне на момичето да отвори собствен ресторант след две години. В същото време тя попита за семейството, Лейла каза, че майка й е болна и баща й ги е изоставил в детството, злодейът сякаш вярваше в това, но все пак усети, че нещо не е наред в опашната й кост. Лейла първо отказва предложението, а след това се съгласява, очевидно е решила да си отмъсти, като хвърля косми в храната, защото нито в ресторанта, нито в имението се занимават с такива дреболии като шапка или дори опашка, кухнята е ала натурел.
Докато готвачът се кисели, ни показват как Нур и Мали заблудили Футболиста и се отървали от булката. Всичко гениално е просто, похотта е най-добрият помощник, съчетан с чувството за вина. Нур усърдно се правеше на жена в беда, Футболистът се грижеше, грижеше се и дори призна, че е виновен за смъртта на мъжа ѝ. Нур направи драма на кралицата, разигра опит за самоубийство, Футболистът се втурна да спасява, спасяването се превърна в секс, в този момент Мали беше нащрек и специално извика булката в апартамента на футболиста, тя пристигна, видя сладката двойка, прокле младоженеца и си тръгна, напълно изпълнявайки плана на измамниците. Мали каза на Нур, че Лейла се е сприятелила с Джину на сметището, Нур иска да се отърве напълно от момичето, защото са на път да ударят джакпота, и тя също не иска тя да общува с Джину, защото това е нейното син Аааа титлата майка на годината отива на тази таблица и титлата баща на годината отива там, защото, както разбирам, това е Мали. Отново е 2024 г. и романтиката в басейна.
Лейла се премества да живее в имението, Дживан й разказва, че белезите му не са просто нараняване, а напомняне за първата му любов, уви, момичето почина и той наистина я чакаше, надявайки се и вярвайки. Оня, дядото от сметището идва при Нур от Мали и казва, че Лейла е жива.

# 113
Преводът е трепач:sob:

# 114
VAL*, ти кой превод гледа на Плейтубето или на Нерон?
Да разберем кой е по-добър!
И аз изгледах втора серия...още повече ми хареса!
Тая актриса, която играе Нур е толкова автентична!
Ролята й пасна, направо като ръкавица. Много хитра, сметкаджийка, лукава.... а, беее лош човек по всички параграфи.
Засега всичко ми харесва в сериала. Дано не го окепазят. Силна история, много добра актьорска игра, а за малката Лейла нямам думи! Страшно съм възхитена от това дете.

# 115
VAL*, ти кой превод гледа на Плейтубето или на Нерон?
Да разберем кой е по-добър!
И аз изгледах втора серия...още повече ми хареса!
Тая актриса, която играе Нур е толкова автентична!
Ролята й пасна, направо като ръкавица. Много хитра, сметкаджийка, лукава.... а, беее лош човек по всички параграфи.
Засега всичко ми харесва в сериала. Дано не го окепазят. Силна история, много добра актьорска игра, а за малката Лейла нямам думи! Страшно съм възхитена от това дете.

В тубето.Имаше тук-там непонятен превод,но като цяло всичко се разбира.Ако нещо не ми е ясно го пускам с руски превод.Но предпочитам със субтитри, за за чувам гласовете на актьорите и музиката като фон

# 116
Аз го гледах при Нерон, при него също имаше тук-таме непонятен словоред, но като общо и за автоматичен превод си е ок и приемливо. При Нерон картината е по-добра, много изчистена.

# 117
Аз ще изчакам да се натрупат няколко серии и го започвам. Wink
Сериалът, чието пълно име е "Leyla: Life... Love... Justice...", е адаптиран от телевизионния сериал "Avenida Brazil", излъчван в Бразилия.  Сериалът обединява Джемре Байсел, Алперен Дуймаз, Гонджа Вуслатери, Йигит Киразджъ, Халил Ибрахим Джейхан, Гамзе Карадуман, Дилара Аксюйек, Седа Гювен, Мелтем Байток, Мелиса Дуру Унал, Берфин Ант и майсторските актьори Зейно Ерачар, Мустафа Авкиран и Дженгиз Бозкурт. Хилал Сарал седи на режисьорския стол.

Международното разпространение на Leyla се управлява от Madd Entertainment. 

# 118
Аз, бразилската версия не съм я гледала. Но тази турската много добре започва. Прикова ми вниманието от раз.
Има ли някой, който да я е гледал, да даде отзиви или някой да е чул нещо за нея. Аз само знам, че тя е с доста серии. Ще съм благодарна, някой да сподели, ако я е гледал или чувал нещо за нея.

# 119
Първият епизод на сериала "Лейла" достигна 10 милиона гледания в YouTube за кратко време, а втория епизод, пуснат в сряда, достигна 5 милиона гледания.

Общи условия

Активация на акаунт