Намери си другарче! Новаците са с предимство.

• 14 638
  • 494
  •   1
Отговори
# 360
Мюриел, когато се наложи да се организира тълпа за масово събиране (митинг, стачка, банкет и др.) ти си идеалния организатор. Успя да организираш стълпотворение само в една тема. Браво smile3501

# 361
Така е, Дона, питай Върджито, казах и да си носи палатка за терасата Grinning Ма не съм и отказвала въздушно пространство Grinning

Joy Да така е, и даже като си уредихме среща - замина за балкана и ме върза, за по-сигурно. Съвсем сериозно, така постъпи.

# 362
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
Хей и аз съм тук от скоро,много обичам да се запознавам с нови и нтересни хора
от както влязох за първи път често се ,завирам в сайта отново и отново,ХАРЕСВА МИ и Е МНОГО ГОТИН И ПОЛЕЗЕН
ПИШЕТЕ МИ,ЩЕ СЕ РАДВАМ Hug

# 363
Така е, Дона, питай Върджито, казах и да си носи палатка за терасата Grinning Ма не съм и отказвала въздушно пространство Grinning

Joy Да така е, и даже като си уредихме среща - замина за балкана и ме върза, за по-сигурно. Съвсем сериозно, така постъпи.
Хммм..Знаех си аз,че Мюр е садистка  Twisted Evil

# 364
И в Каварна не дойдох после Grinning
Е, как бе, сопранов, сега ли разбра, аз от толкоз време размахвам оръжия насреща ти Mr. Green

# 365
  • Плевен
Страх, не страх представям се:
Висока, синеока, червенокоса, НО късогледа и пеех в хора!
Някой иска ли ме?

# 366
Хорът е голяма школовка, заповядай в певческата тема, в момента разпяваме пролетарски песни Grinning

# 367
Някой да иска да ме осинови  newsm78
А не искаш ли да те посиня Twisted Evil

newsm09 cry

# 368
  • София
Споменах ли, че давам безплатни съвети за проблеми от рода "Помощ...хлебарки, бълхи, комари..." и т.н. зловредни боболюги  Grinning
Някой иска ли ме?

Ох, и в момента много ми се пие биричка, но си нямам компания  Cry.

# 369
Споменах ли, че давам безплатни съвети за проблеми от рода "Помощ...хлебарки, бълхи, комари..." и т.н. зловредни боболюги  Grinning
Някой иска ли ме?
...

Аз те искам  Whistling
А за 60-годишни , женски зловредни боболюги, близки роднини на съпруга ти?  Thinking Mr. Green

# 370
Наздраве, Боте, аз съм на тъмна cheers

# 371
Хлебархи, бълхи, въшки и комари нямаме,
но в банята ни водят нощен живот едни
твари, тука ги наричат сребърни риби, не
знам как се казват на български. Ходят си
насам-натам, бдят и аз не знам защо, а пък
денем събират сили и никакви ги няма. Дай,
моля те, съвет какво да ги правим гадовете.
Ще съм ти вечно признателна. И ще съдействам
другарчетата да организират каса бира. Бекс.

# 372
но в банята ни водят нощен живот едни
твари, тука ги наричат сребърни риби, не
знам как се казват на български. Ходят си
насам-натам, бдят и аз не знам защо, а пък
денем събират сили и никакви ги няма.
Лиске, време е да спреш псилоцибите  Thinking

# 373
Привет от един новак! Казвам се Боби, на 29г., омъжена, с едно отроче от мъжки пол на 4г.
Завирам се във форума от месец- два.Харесва ми. Има страхотни теми и забавни хора.
Харесвам всякаква музика, но само избрани произведения. Обичам киното, книгите, слънцето, небето и зеления цвят на идващата пролет. Ако живеех на морето или в Пловдив щях да съм един съвършено щастлив човек. Hug
GrinningЕто ,че срещнах себеподобен Joyи аз живея в Перник от 6 месеца преди това бяхме в Пловдив.За мен фелибето е най-красивия град!!!Сто пъти съжалявам ,че трябваше да се преместим  #Cussing out

# 374
 beerНаздраве и от мен! Ще гледам да се впиша на сбирчицата в "Акварела"

Общи условия

Активация на акаунт