Търся електронна книга - 49

• 97 689
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Здравейте! Търся трите книги на Александрина Крушарска - Болница за безсмъртни създания, Анатомия на безсмъртните видове и Дисекция на безсмъртни сърца в epub. Дали някоя дама би искала да ми ги изпрати на имейл desi_mima@mail.bg

# 332
  • София
Здравейте! Търся трите книги на Александрина Крушарска - Болница за безсмъртни създания, Анатомия на безсмъртните видове и Дисекция на безсмъртни сърца в epub. Дали някоя дама би искала да ми ги изпрати на имейл desi_mima@mail.bg

Ако ги намериш, моля те прати ми! dimitrova97reneta@gmail.com

# 333
  • ВАРНА
Някой има ли първата книга на Кора Райли-Обвързани с чест. Книгата качена в Рулит е в ПДФ. Но никой конвертор не иска да я преформатира в моби, дава грешка. Пробвах няколко, но все ми дава грешка. Може форматът да епъб, стига някой да я има в този формат.
https://mega.nz/file/nNw3hDaJ#_gyeopbSLq0sdbGEqRmDQzzBcgHwqGX0aRVL14M49Vk
Благодаря ви много!

# 334
Здравейте!

Търся следните книги:
Райън Холидей - Изкуството да бъдеш спокоен
Лариса Ренар - Пазителката на женската сила
Алън и Барбара Пийз - Езикът на тялото в любовта
Даниъл Голман - Емоционална интелицентност

lozanadoncheva@gmail.com

# 335

Ако ги намериш, моля те прати ми! dimitrova97reneta@gmail.com

С удоволствие Blue Heart

# 336
... Анатомия на безсмъртните видове ...
Анатомия на безсмъртните видове я има на MailBooks

# 337
Здравейте,
Търся The Explosive Child нс Ross Green.

Става и на английски и на български ако я има преведена.

# 338
# 339
Здравейте търся Енигма и Възкресението на Джоди Елън Малпас , знам че в рулит ги има, но там превода е много труден за четене. Ще помоля, ако някой ги има с по - добър превод.
vania_masurska@abv.bg

# 340
Търся The Explosive Child нс Ross Green.
Става и на английски
The Explosive Child 2005, 2014, 2021

# 341
Здравейте търся Енигма и Възкресението на Джоди Елън Малпас , знам че в рулит ги има, но там превода е много труден за четене. Ще помоля, ако някой ги има с по - добър превод.
vania_masurska@abv.bg
https://dox.abv.bg/download?id=d4ecfc4e13
https://dox.abv.bg/download?id=6c23696d3e
 Точно тези не съм чела и не знам качеството ,в ПДФ, извинявам се ,но това пазя.

# 342
Здравейте,
Някой разполага ли с електронен вариант на Прислужницата вижда всичко на Фрида Макфадън?

Благодаря Simple Smile

# 343
Някой разполага ли с електронен вариант на Прислужницата вижда всичко на Фрида Макфадън?
Фрида Макфадън

# 344
Здравейте,

Някой може ли да ми изпрати Faked and Fumbled на Gina Azzi на  i.doroteya@gmail.com .И някой може ли да помогне с какво ползвате алтернативно на Libgen Sad Днес научих че вече не работи и съм много нещастна Cry Там имаше всичко!

Общи условия

Активация на акаунт