БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 099
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • София-Лагера
И за мен е непрофесионално,и тези сторита където ги пуска са супер глупави.
В инстаграм,ще молиш клиенти да те чакат.Смешно е,а се биеш в гърдите какъв си професионалист.

# 691
А дали изобщо има такива изчакващи клиенти или симулира? За мен е второто. Прави се на много зает, за да привлича клиенти. Един вид да си кажат: "Ей, гледай го този чак не смогва. Сигурно са много добри". А отзивите за качеството са коментирани и тук от някои потребителки, които казват че няма да повторят.

# 692

Как ще е милионерска съпруга...те изобщо милионер знаят ли какво значи и в България кои са милионери

# 693
Те и сайтовете се чудят какво да пишат , даже не мисля , че си пускат статии сами.

# 694
Абсолютно прави сте за бизнес поведението на Даниел.И пъпката му на носа.Просташко и непрофесионално.
Аз за Емилия съм писала много пъти.И днес пак е много изморена,чак ми прилича на отегчена.И пак молби да не й пишат в личния ИГ.Сми ако имаш работещ сайт, с който да си рекламираш услугите,които продаваш , координати за връзка с фирмата, почти никой сериозен кандидат-партньор няма да пише в личния ИГ.

# 695
  • София-Лагера

Как ще е милионерска съпруга...те изобщо милионер знаят ли какво значи и в България кои са милионери
Джъмбо милионерка,с фалшивите дрехи.

# 696
Че е милионерка, милионерка е, а какво е шокиращото признание разбра ли се?

# 697
Че е милионерка, милионерка е, а какво е шокиращото признание разбра ли се?
Хората си плащат да пишат статии за тях

# 698
Те всички много заети ,последния рийл на Емилия също е такъв , ами наеми си хора , така и така не сме видели нишо от нея, аз лично я намирам за доста скучна . Да не е хейт Папи Ханс преди да стане певец и писател работеше в рекламна агенция , без да го е учил , но му се получаваха страхотно нещата .
Учил е.
Иначе и на мен не ми допадна сторито на Емилия... няма да се научат, че за да привличаш хората, трябва да си мил и всичко да го промотираш като услуга. "От днес можете да се свържете на следния адрес ..." и когато ѝ пишат на лично да си копира едно шаблонче и да го препраща.

# 699
Популярен Данко.Благоевградските НАП -ки как са го напъплили.

# 700
За Даниел не знам дали е милионер, силно ме съмнява, но тя определено НЕ е милионерка 😂😂😂

# 701
Милионерката е осъзнала, че има и други важни неща в живота и сега чака Данко да даде едно рамо до милиардерка, тея хора искрено ме забавляват с това какво биха искали да се пише за тях. Даниел опитва с почивки, презентации предавания, благотворителност, риалитита,  снимки от тоалетната, само секс още не са правили на живо.

# 702
Много е смешно как и Емилия и Наска преди, сега точно не, го играят заетите бизнес дами които много работят. Реално това са жени , които не знам дали имат и един месец ходене на работа общо за целия си живот , с истински шеф и отговорности. Колко много жени работят истинска работа, гледат деца, въртят къща и т.н , но не парадират с това и не се изкарват герой. Буквално си играят на работа и двете, както аз като малка си играех на зъболекарка Grinning

# 703
  • София-Лагера
Така изглежда и Даниел,несериозно.С тези снимки,разговори,сторита.
Клоун в цирк.
Аз мисля,че Емилия има много работа.Хвана вълната и се задържа,евала.

# 704
Хората с пари имат свободата да си подреждат деня, дай Божи всекиму.

Емилия и се чудя на акъла защо не иска лс в Инстаграм, тя сама едва закърпва двата края, няма клиенти няма нищо, по-добре е да е достъпна ако някой нещо реши да се занимава с нейния “маркетинг”

Общи условия

Активация на акаунт