БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 102
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Ма като знам какви места оцеляват, а Бачорите са оправни, мисля че няма да работят на загуба.

Ще ги посетя и ще кажа как е, сега ще са ми на път за Боровец

# 676
  • София-Лагера
Няма как два дни да ти покрият седмицата.
Такъв тип заведение е хубаво да има и обедно меню.
Евтино и вкусно,естествено не в Панчарево.
Това са заплати,осигуровки,наеми.Ако не замразяват храната повеше от два дни няма как да престои.
Труден е този бранш,но локацията е най-важна.

# 677

Ей, такива келеши правим известни, като Ивка Бейбе и други подобия на жени

# 678
Това са заплати,осигуровки,наеми.Ако не замразяват храната повеше от два дни няма как да престои.

Обедно меню става за делничните дни. Колко  от работещите ще се грабнат към Панчарево в обедната си почивка? Колко работещи има наоколо? Аз като знам в офиса каква драма е къде да се ходи на обяд. Всеки го мързи да ходи пеша, ако сме с коли е една уговорка, никой не иска да си мести колата, че после няма паркиране и накрая отиваме в най-близкото, което ни е писнало. Та и там не ги виждам много с обедното меню.

# 679
  • София-Лагера

Обедно меню става за делничните дни. Колко  от работещите ще се грабнат към Панчарево в обедната си почивка? Колко работещи има наоколо? Аз като знам в офиса каква драма е къде да се ходи на обяд. Всеки го мързи да ходи пеша, ако сме с коли е една уговорка, никой не иска да си мести колата, че после няма паркиране и накрая отиваме в най-близкото, което ни е писнало. Та и там не ги виждам много с обедното меню.
Погледни какво съм написала'естествено ,не в Панчарево

# 680
Не и е лесно на Атанаска. Прибере се вкъщи - Емели. Отиде в офиса на мъжа си- Емилия. Отиде в механата-майка и.
Турски сериал направо.

Да би мирно седяло, не би чудо видяло Grin

# 681
Не и е лесно на Атанаска. Прибере се вкъщи - Емели. Отиде в офиса на мъжа си- Емилия. Отиде в механата-майка и.
Турски сериал направо.
Еми тя си го е направила. Да си беше избрала някой хубав момък от Смолян и да си беше заживяла с него. Ама нали трябва да е крадла на "женени" мъже, златотърсачка и разбивачка на чужди семейства.. да си сърба селската попара.

# 682
Насе, новата колекция на Лубутен е вече в Pap София. Марката вече е тук. Ще носим оригинали, но не те виждам сред поканените инфлуенсъри. Уреди се, дават обувки, има и кодове за намаления.

# 683
  • София
Освен да искам препоръки за заведения от вас, понеже уви аз на такива с по- ниски цени не попадам.

# 684
Ааа , не я съжалявам въобще Grinning Просто констатирам. Добра игра от страна на Емилия, ако беше изчезнала изцяло от картинката от гордост и наранено его, както правят повечето жени, Атанаска щеше песен да пее.

# 685
🤣 мерси за информацията.
Насе, новата колекция на Лубутен е вече в Pap София. Марката вече е тук. Ще носим оригинали, но не те виждам сред поканените инфлуенсъри. Уреди се, дават обувки, има и кодове за намаления.

# 686
Защо да я канят като всички знаят, че носи реплики и досегът с оригинални стоки е само като се снима в шоурумите и като снима торбички.

На събития, където се промотират висок клас марки, канят инфлуенсъри, които се асоциират със скъпи марки.
Наска се асоциира с Джъмбо, с турските реплики, сигурна съм, че я канят по релеванти за нейния личен бранд събития.

# 687
  • София-Лагера
Даниел всеки ден се жалва колко разговори е направил,колко му е трудно,как не смогва.
Да го чакат хората,щял да върне обаждане.
По принцип никой не е длъжен да чака.
В една голяма фирма,шефа поема да кажем ВИП клиентите на които трябва да се обърне повече внимание.Останалите клиенти се поемат от човека под Даниел.
Не съм видяла нито един шеф на голяма фирма да пуска нон стоп стори колко разговора прави на ден.
Това не е професионализъм ,а селяния.
Естествено е мое мнение.

# 688
Те всички много заети ,последния рийл на Емилия също е такъв , ами наеми си хора , така и така не сме видели нишо от нея, аз лично я намирам за доста скучна . Да не е хейт Папи Ханс преди да стане певец и писател работеше в рекламна агенция , без да го е учил , но му се получаваха страхотно нещата .

# 689
Никой не е длъжен да чака Даниел. Да не кажа, че ако съм му клиент и му гледам инстаграма как шофира Наска, ходи с нея до Джъмбо, снима й през деня ястията, на които тя не съумя да направи адекватна снимка - ами бих се ядосала и бих потърсила негови конкуренти.

Няма как шефът да го играе личен асистент на гаджето, да се занимава със стотици различни от бизнеса му неща и после по нощите да връща обаждания. Непрофесионално е.

Общи условия

Активация на акаунт