БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 115
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Веднъж ми праха килим. Не повторих.

# 661
Еднакво меню с всички останали механи, само с различни имена на ястията https://podmetlite.eu/%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%8e/
Крем Гаргамел ме накефи, хахаха. Ама какви са тия цени на ню-ню грамаж? 10 лв на салатка 250 грама и 15 лв на салатка 350 грама?  В "Уго" салати Охо Бохо, Уго и Миста са по 650 грама, цените същите.
След морето тия цени ми се виждат ниски Grinning

# 662
И според мен е много скъпо. В Лондон българските ресторанти имат същите цени , салата 6.99 паунда, дробчета в масло 6.99паунда. Но стандарта тук е съвсем различен.

# 663
за ресторант извън София си е скъпичко. Отделно още 80-100лв за дринкенддрайв до града.

# 664
След морето тия цени ми се виждат ниски Grinning
Е ако морето ти е било в България, нищо чудно Wink
Скрит текст:
Аз обичам Тунис, Египет, Турция. Хем кристална вода, хем евтино, хем перфектно обслужване, хем палми и екзотика, хем гостоприемство Wink

# 665
  • В страната на мечтите.
Скъпо ми се вижда и на мен. И се замислих за какво им е тази ВИП зала в кръчма?? Толкова известни хора, които не искат да бъдат забелязани ли се хранят там?

Георги вече много време е в болница и явно пак му предстои операция. Явно много лошо счупване е имал. Дано скоро да се възстанови и всичко да е наред.

# 666
Според мен викат ВИП зала на залата им за частни мероприятия като рождени дни и тн. Иначе не е евтино наистина, но пък предполагам е хубаво. Забелязах, че заведението е собственост на Михаела с 51% и Даниел 49%, интересна схема, мислех, че е на Даниел и Атанаска. Иначе също ми прави впечатление, че майката на Емилия явно също по някакъв начин е запазила отношенията със семейството. Те явно наистина са доста обвързани всички. Аз не бих и го наплюла Даниел ако беше постъпил така с моето дете. Ако бях на мястото на Петър нямаше да ми е приятна тази цялата история и с близките на Емилия. Интересно какъв е бил бизнеса на Петър и Даниел и кой кого е прецакал, изглежда те като да не са приятели и явно причината не е само Емилия.

# 667
Имали са заведение до зала Универсиада. Сега не мога да се сетя за името, ще питам и ще кажа.

# 668
Те ако разчитат само по празниците и уикендите с хубаво време да се пълни, са загинали. Едно заведение трябва да е пълно поне на 50% през седмицата и на макс петък, събота и неделя. И това за обяд и вечеря. Иначе въобще не работи на печалба. Те май се опитват да компансират с високи цени, но това отблъсква хората.

# 669
Не и е лесно на Атанаска. Прибере се вкъщи - Емели. Отиде в офиса на мъжа си- Емилия. Отиде в механата-майка и.
Турски сериал направо.

# 670
До Универсиада беше Виктория. Да преди три-четири години работеше. Ама беше много зле.

# 671
Не и е лесно на Атанаска. Прибере се вкъщи - Емели. Отиде в офиса на мъжа си- Емилия. Отиде в механата-майка и.
Турски сериал направо.
Да е сваляла Петър и нямаше да има такива проблеми.

# 672
Турски сериал направо.
Да е сваляла Петър и нямаше да има такива проблеми.

Не и давайте идеи да не стане като Н.Лозанова.....

# 673
Уикендите на Панчарево е гмеж, ще избият минуса от седмицата. Само че не зимата…

# 674
Уикендите на Панчарево е гмеж, ще избият минуса от седмицата. Само че не зимата…

Тук не си права. Те имат капацитет. Атанаска написа 200 места. За печалба няма как да накарат хората да стоят по час и половина, за да могат да настанят следващите.До колкото знам в България няма ситинг тайм и хората да знаят, че резервацията им е за 2 часа например.

Колко могат да избият за 2 дни?

Общи условия

Активация на акаунт