БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 728
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Какво стана с “аз мисля”, нали уж това беше правилната перспектива за изказване?

Аз не мисля, че Танаска няма вкус, да не генерализираме. В темата сме всякакви хора с всякакъв вкус.

# 736
Какво стана с “аз мисля”, нали уж това беше правилната перспектива за изказване?

Аз не мисля, че Танаска няма вкус, да не генерализираме. В темата сме всякакви хора с всякакъв вкус.
И като не сложим "аз мисля" да не би мнението ни да се счита, че е глобално за цялата вселена? Смятам, че всеки с нормална интелигентност разбира какво е искала да внуши потребителката. И аз мисля, че Танаска няма вкус да. Декорирала е дома си като траурен дом, съжалявам. Бяло, сиво, черно и изкуствен мрамор със стъклена стауя на котка.

# 737
Въпросната потребителка призоваваше да сме използвали “аз мисля”, не аз.

И да, “всеизвестно на всички” не е вярно.

Първо, защото не всички смятаме, че Танаска няма вкус (и трима човека да са, сори, няма как “всички”)

И второ, защото няма нищо всеизвестно в това, освен ако цялата преса не пише за нея като за “онази дама без вкус”.

Аз не харесвам как се облича Танаска, не съм от малък град, имам друго среда, но жената си има свой стил и е ок, като обличане, даже върви към твърде класическа за мен визия: едноцветни блузи, неутрални цветове, доминиращ моноцвят в офиц. дрехи. Блестящия бутафорен тигър на бели плочки е смешен, но не ми натежава на везната за цялостна липса на вкус в Танаска.

# 738
Въпросната потребителка призоваваше да сме използвали “аз мисля”, не аз.

И да, “всеизвестно на всички” не е вярно.

Първо, защото не всички смятаме, че Танаска няма вкус (и трима човека да са, сори, няма как “всички”)

И второ, защото няма нищо всеизвестно в това, освен ако цялата преса не пише за нея като за “онази дама без вкус”.

Аз не харесвам как се облича Танаска, не съм от малък град, имам друго среда, но жената си има свой стил и е ок, като обличане, даже върви към твърде класическа за мен визия: едноцветни блузи, неутрални цветове, доминиращ моноцвят в офиц. дрехи. Блестящия бутафорен тигър на бели плочки е смешен, но не ми натежава на везната за цялостна липса на вкус в Танаска.
Сериозно ли очакваме някога цялата преса да пише че Бачорска е без никакъв вкус? Те си плащат на определени издания да си славословят и да ни осведомяват кой забременял, кой е опериран от семейството, ние чакаме обективна критична оценка от ЦЯЛАТА преса. Ми най-малкото, дори и журналистите да бяха супер обективни и да не пишеха поръчкови неща за тях, семейство Бачорски не са чак толкова известни като Кардашиян например (въпреки че аз за тях освен че са известни друго не зная). В тази връзка специално Бтв ми паднаха в очите с безкрайните хроники за Даниел и Танаска, които никой, който има някакво нормално светоусещане не интересуват. Мислех ги за не толкова жълта и продажна медия.

# 739
Hazel, чудиш се за какво да се захванеш и заядеш в защита на "Танаска". 😅
Радапола роклите ми се струват, че са внос от Турция.

# 740
milittanna, да не ходим в посока преса, това което казваш е така, но имах предвид, че нищо “всеизвестно” няма в твърдението.

Бачорски са най-малкия проблем на бтв, там изобщо е клоунада от панаирджии

# 741
Едва ли е изненада, ама и на мен Танаска ми харесва с тази рокля. Най-вероятно е свързана с някакъв повод, едва ли си шляпа така по белия мрамор.

# 742
  • София-Лагера
Hazel, чудиш се за какво да се захванеш и заядеш в защита на "Танаска". 😅
Радапола роклите ми се струват, че са внос от Турция.
Ползва услугите им,затова е този цирк.
Турция или Китай.

# 743
Едва ли е изненада, ама и на мен Танаска ми харесва с тази рокля. Най-вероятно е свързана с някакъв повод, едва ли си шляпа така по белия мрамор.
Била е на ревюто на Радапола, сигурно роклята е заемана (типично за Наска)
На първи ред на ревюто има още подобни.

Скучни леко турски роклета, това е

# 744
Роклята ми е нелепа заради коремчето. Наистина прилича на диско топка както писа една потребителка. Не смятам, че бременните трябва да стоят в ъгъла, но има тоалети, които им стоят добре и такива, които ги правят смешни. Иначе браво на Наска, страхотни крака и запазена фигура при втора бременност. Но тези лъскавини, към които има страст са голям кич.

# 745
Просто ген да не качва много кг е нейното.
Събитието е Sofia fashion week, заедно с малкия са ходили.

# 746
Голяма цигания ми е тази златна рокля. Нещо по-нежно и по-подходящо за бременна жена трябваше да облече… все едно е на дискотека на 13г, ама с корем, който от тази рокля изглежда огромен.

# 747
След малко ще има нова тема. Моля, който иска да участва в анкетата и още не е участвал, да даде своя вот. Анкетата е горе под заглавието:
Ще открие ли скоро Розалия мъжа до себе си?

# 748
  • София-Лагера
След малко ще има нова тема. Моля, който иска да участва в анкетата и още не е участвал, да даде своя вот. Анкетата е горе под заглавието:
Ще открие ли скоро Розалия мъжа до себе си?
Следващата анкета може да бъде,Има ли Атанаска вкус?

# 749
Искам малко фокус върху цялата фамилия
Примерно кой най-много искате да видите в сезон 2/ ако има такъв

Общи условия

Активация на акаунт