БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 178
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
Според мен няма клиенти, но това не означава, че нещата ще останат така, желая и успех на жената и да си харчи собствените пари с кеф

# 721
Според мен колкото халата е продала Атанаска , толкова клиенти има Емилия -да се разбира , че все има някакви ,както и със сигурност някой е купил безумния халат .

# 722
Първото нещо , задължително за мен е,ако ще правиш маркетинг и реклама, да си предложиш своя продукт.В случая това,което Емилия прави. И да има лесен и бърз начин да се ориентираш в цените и да осъществиш контакт.
   Ако искам реклама , няма да й пиша на имейл и да последват още 20 уточняващи такива.Ще искам да видя сайт и нещата,които са правили,за да се ориентирам,преди да поръчам нещо.
   Дори в момента се занимавам с нещо подобно по случай 25 годишнина на фирмата. Работя с една местна фирма,видях какво са правили,точно с две срещи уточнихме какво искам и колко ще струва.Вече действат.
    Гледам в ИГ, дори тези,които правят украсите за детски РД си качват непрекъснато "произведенията"с балони,а маркетинговата агенция няма време да си направи портфолиото.Несериозно.

# 723
  • Пловдив
Леле каква е тази визия от Наска, хубаво тяло има ,защо се загрозява не знам. За кълъфа няма какво даже да коментирам, това явно е било голямата мечта да е Бачорски 😂.

# 724
Изпуснала съм сторито с калъфа за телефона….. но златната рокля я видях и по добре да си я бях спестила. Как може да се облече така?

# 725
Хубава рокля, глам за събитие, какво и намирате грозно не знам
Егати краката има Танаска, километрични

# 726
Дайте да ги видим. Не ползвам ИГ

# 727
Блестящи пвц елементи, класическо шпиц деколте и тънки презрамки. Много народ се е обличал в подобни. Чак грозна, това явно е до вкуса на пишещите, нещо субективно
На мен ми е ок, бременните отдавна не трябва да стоят в ъгъла по ластични дънки и риза

Скрит текст:

# 728
  • София-Лагера
Кейса трябаше да бъде А Бачорски милионерката ,хаха.
Роклята на кой бранд е?
Шейн и Алито продават такива.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 08:44 от Desi_2

# 729
Малко прилича на диско топка.

# 730
Кейса трябаше да бъде А Бачорски милионерката ,хаха.
Роклята на кой бранд е?
Шейн и Алито продават такива.
радапола, но няма да се изненадам, ако и тя поръчва от китай, а после само сменя етикети

# 731
От Радапола е роклята. И на мен не ми харесва. Не ми харесват къси рокли и поли на бременни жени. И не е, защото е неприлично. Визуално не ми допада. Миди дължина би й стояла супер с това коремче.

# 732
  • София
Пак поне не се е разголила... Жена съм, майка съм, но тези голи бременни коремчета навсякъде вече ми диват в повече. Не ми е красиво на мен.

# 733
  • Пловдив
Никои не казва да седи в ъгъла, защото е бременна, но има много по- хубави дрехи за нейното тяло, и да всеки вижда през своята призма. За мен тази рокля е като от махалата ,Наска щом си я харесва ,да си я носи!

# 734
  • София-Лагера
Наска няма вкус,това е всеизвестно на всички.

Общи условия

Активация на акаунт