БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 131
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
На мен бюста ми направи впечатление. Добре ѝ се отразява бременността.

# 151
Сергей е собственик на Елита, момчето е страшно амбициозно и работливо .

# 152
И пак е с екипа от рождения ден на Дани и концерта на стадиона😄

# 153
Обаче сватбените снимки са страхотни. Световно ниво на фотографа, наистина. Масово ги правят едни и същи със измъчени пози, тук обаче е друго. Само не разбирам защо са толкова изсветлени хората на тях.
фотографът доста е обработвал снимките. Лицата са неестествено изсветлени и изглеждат нереалистично.
Но предполагам Наска и Даниел са казали, че искат да са като от корица.

По принцип скъпоплатените фотографи са с толкова добре платени не толкова за самите им фотографски умения, колкото за обработката им и това отнема много време - всички сме виждали как изглежда Ким К на официални снимки и как на обикновени.

# 154
Перделъка от вискоза на радапола изглеждал класно?!!!
Толкова евтино прозира и пада, а относно перата, на запад се шегуват, че такива носят мафиотски вдовици

За такова нещо повече от 30лв е грешни пари

# 155
  • на пистата
Атанаске, моля те спри да се излагаш. Щях да пукна от смях като видях снимката на лодка, с някакви супер евтини очила от Илиенци, със сватбените дрехи и отгоре сложила надпис "Vogue" 😆😆😆😆 Минала тая снимка покрай корица на Вог 😅😅
Вие се излагате.Очилата са Сваровски,над 500лв .Кое им е евтиното?

# 156
  • В страната на мечтите.
Евтин им е видът. Можеш да носиш нещо за 1000 лева и да изглежда евтино, можеш да носиш и дрехи за 50 лева и да изглежда класно, ако имаш стил, какъвто Атанаска няма. Не виждам никаква красота в това да си на лодка със сватбени дрехи и слънчеви очила, смешно е. Хич не ме интересува цената на някакви такива неща, но ако са представени със стил.

# 157
На мен мнгоо ми харесат снимките на лодката , с какви дрехи да си на лодката ?

# 158
Вече не помня името на фотографа, но го беше споменала в едно стори около сватбата. Тогава му отворих профила в инстаграм, брутални снимки, особено в едно като имение имаше, просто като картинка. Отворете и вижте, оставете ги нашите, аз по-красиви фотоси на сватби не съм виждала за почти 30 години живот.

# 159
  • на пистата
Евтин им е видът. Можеш да носиш нещо за 1000 лева и да изглежда евтино, можеш да носиш и дрехи за 50 лева и да изглежда класно, ако имаш стил, какъвто Атанаска няма. Не виждам никаква красота в това да си на лодка със сватбени дрехи и слънчеви очила, смешно е. Хич не ме интересува цената на някакви такива неща, но ако са представени със стил.
Върнете се и се прочетете-някакви супер евтини очила от Илиенци.Ами не са от Илиенци,нито са евтини.
Не са само те с фотосесия на тази лодка в рокля и костюм.
Наска взе да ми харесва след този постоянен хейт по нея.Жената си живурка,вие си злобейте.Някой толкова я мразите,че все едно вашият мъж е взела 😆

# 160
  • В страната на мечтите.
Аз никого не мразя, особено пък хора, които не познавам. Омразата е много силно и грозно чувство, което аз не изпитвам към никого. Просто си обсъждам, а ти ми влизаш с бутонките без изобщо да се опиташ да разбереш какво искам да кажа. Ти пък си я обичай Атанаска, отиди в механата я разцелувай като толкова я харесваш, ама не казвай на другите какво да говорят.

# 161
  • София
На мен също тези очила ми приличат като закупени от сергия на селски събор. Имат евтин и пластмасарски вид. Не знам как биха стояли на друга жена, но в случая изобщо не ми харесват.

# 162
300 лв очила за тая "кралица "направо са си евтини. Но пък в сравнение с репликите й от Турция са скъпи. Но къде отидоха обувките на Jimmy Choo....

# 163
Ами питайте я.
   И на мен снимките ми харесват. Изобщо не се взирам в детайлите, не ме засягат.Гледа хубави снимки,от хубаво място,щастливи хора. Голямо "разкостване" на Танаска.

# 164
  • Пловдив
Снимките им са красиви, оставят усещане за романтика, особено тези с вилата и езерото, където не са толкова на фокус младоженците. /не е хейт, просто харесвам такива снимки /.
Само дано Наска спре да преработва устните. За стил и вкус ,това са относителни неща, има жени и чувал да сложат ,ще стоят прекрасно, други не. Щом жената си харесва очилата, да си ги носи.

Общи условия

Активация на акаунт