БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 133
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Наска излишно се заяждаше с жената, която им е написала, че са прекрасни и пита за снимки с децата - качила е още снимки с Еме и Дани.

Доста смях има със снимките, чак истинските бизнесмени почнаха да им се подиграват.

# 256
И сега по темата,къде отива кралицата на Монако?
Дестинацията каква е?

Някоя екзотична ще е.

# 257
Според мен и родителите на Атанаска не са били във възторг от нейния избор, освен финансовата част какво толкова да му харесат на Даниел, факта, че е с новородено бебе или че е толкова "красотен". Наложило им се е да приемат реалността, че явно тя си го иска. Мен ми е по любопитно как те приемат, че Атанаска очевидно се срамува доста от собственото си име, което те са й дали, което е доста нелепо от нейна страна

# 258
Според мен и родителите на Атанаска не са били във възторг от нейния избор, освен финансовата част какво толкова да му харесат на Даниел, факта, че е с новородено бебе или че е толкова "красотен". Наложило им се е да приемат реалността, че явно тя си го иска. Мен ми е по любопитно как те приемат, че Атанаска очевидно се срамува доста от собственото си име, което те са й дали, което е доста нелепо от нейна страна

В тези ни времена и аз да съм тийнейджърка и да се казвам Атанаска и мен ще ме е срам. Според мен е гаврена за името. Едва ли на някой му пука, че е кръстена на баба си. Защо и това трябва да се чудите как приемат?😂

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 22:51 от username26-just a girl

# 259
Ами не е хубаво името за времената в които живеем, няма какво да се лъжем. Аз пък се чудя, защо не си го промени официално и да се приключва тази драма. Все пак Атанасия е близо до Атанаска, не е като да иска да е Ема, примерно.
Хората какво ли не правят от комплекси, обезобразяват се, излагат живота си на риск, едно име надали е толкова сложно да смениш. Не съм наясно с процедурата, но предполагам не е голяма драма.

# 260
Аз само да кажа, че малкото ми дете е на година и 5м., включила съм се в една група с майки с термин … еди си кога и едната съгрупарка си кръсти момиченцето Атанаска.. ами.. и аз бях потресена, но това си е техен избор.
Харесвам традиционни имена, но да не са в ущърб на детето.

# 261
В някои райони хората са меко казано длъжни да кръщават децата си на баби и дядовци и за съжаление и в днешно време важи. Едва ли Сийка и мъжът й са били влюбени в това име. Явно има друга причина да го изберат.

# 262
То почти никой не я нарича Атанасия
Мина и времето да го прокарва това име, свърши

# 263

Дали? Аз пък имам чувството, че само ние във форума си я наричаме Атанаска.
Даже и Емели и казва Атанасия....

# 264
Съгласна съм с Lilium. И да ги нямаме такива само първата буква - не се признава.

# 265
Според мен всичките ѝ приятели и хората в кръга ѝ си я наричат Атанасия, което
би трябвало да ѝ стига. Simple Smile

# 266
В някои райони хората са меко казано длъжни да кръщават децата си на баби и дядовци и за съжаление и в днешно време важи. Едва ли Сийка и мъжът й са били влюбени в това име. Явно има друга причина да го изберат.

Странно е едното дете да е Атанаска, другото Рая.

Иначе не сме само ние, в коментарите под статии масово я наричат с истинското ѝ име.

Ако тя не беше натъртила на това колко не го харесва и как не отива на осанката ѝ според мен нямаше да я наричат хората нарочно с пълното име. Целта сега е да я дразнят.

# 267
  • София
Приятелката ми от училище до ден днешен се казва Нонка. Винаги е била красавица, днес е и успешна в професионален план, в семеен също. Имало е опити за бъзик с името, приети с чувство за хумор и бъзик от нейна страна. Не се е прекръстила и не се притеснява от името си.
Обект на подигравки ставаш, когато си личи че ти е слабо място и те притеснява. Име, очила, ръст, тегло, скоби и т.н и т.н.

# 268
Хората, които не си харесват особено цялото име се представят с галеното си. По- добре би звучало Наси, пред Атанасия. Но нали все трябва да е "уникална"...

# 269
  • Пловдив
Нормално е да й казва така, ако това чува от близките им, за детето Атанаска си е направо друг човек. Дъщеря ми ,която е на 4 от скоро започна да осъзнава ,че не се казвам мама, сега е голяма радост да ми казва името, но защото започна да го чува по- често от роднини и приятели.

Дали? Аз пък имам чувството, че само ние във форума си я наричаме Атанаска.
Даже и Емели и казва Атанасия....

Общи условия

Активация на акаунт