БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА - Тема 14 (Между два сезона)

• 26 135
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Това е хубаво. Защото вероятно процеса е двустранен.
След като там е роден, има сантиментална стойност защо да не живее? Не всичко в тоя живот е пари.
Това по принцип де.
После се сещам за кой пиша Joy

# 646
Отдавна си мисля, че Даниел се чувстваше виновен пред Емилия и затова направи това реалити и я включи да си разкаже историята.Тя натрупа най много бенефити от всички.  Нали осъзнавате, че ако не искаше да се споменава Емилия, можеха да минат и без нея. Апартамента купен на името на Емилия, май беше за пред камерата само, да му се пише червена точка.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 13:05 от Jules

# 647
Даниел и гузен??? И затова така омаскари Атанаска?
  Е то пък ако е само за пред камерата този апартамент, Емилия как му се връзва на акъла?!

# 648
Мисля, че малко го надценявате. Според мен от нищото и дойде тази положителна реакция за Емилия. Очаквали са всички да им се възхищават на великата любов.

# 649
  • София-Лагера
Отдавна си мисля, че Даниел се чувстваше виновен пред Емилия и затова направи това реалити и я включи да си разкаже историята.Тя натрупа най много бенефити от всички.  Нали осъзнавате, че ако не искаше да се споменава Емилия, можеха да минат и без нея. Апартамента купен на името на Емилия, май беше за пред камерата само, да му се пише червена точка.
Аз съм на противоположно мнение.
Даниел включи Емилия,защото е майка на детето му.
Никога не е предполагал,какъв хейт ще се излее с/у Наска.Изобщо не се чувства виновен,според мен.
Искаше да го харесаме,че е честен и откровен.И все повтаряше Кажи си де?хаха
Ако знаеше какво ,ще се случи никога нямаше да го им този епизод.
Просто не беше предвидил,това е само мое мнение.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 13:09 от Не се сърди, човече

# 650

Хич не четат,че тук наскоро писаха,че Манасиева е качила стори на празното заведение Grinning

# 651
  • София-Лагера
Е хубаво, разбрахме, че получават инфо какво се пише тук. Може пък наистина да е пълно ..
Може,вчера беше празник и то голям.

# 652
Вчера като го видях си помислих дали не преувеличава. След нейното стори ми се появи това на майката на Емилия и тя показваше дъска с меса от механата. И си казах, да..... точно с роднини и приятели ви е пълно заведението.

# 653
Те в тази механа освен скара, картофи, шопски салати и таратор някакво друго ядене дали предлагат? Не за друго, но аз и у дома мога да си ги направя тези работи. Питам, защото не съм посещавала заведението досега и не съм запозната с пълното меню, но скара върху дъска гледам почти на всяка тяхна снимка.

# 654
  • София-Лагера
Аз не разбирам,защо Атанаска трябва непременно да ни отговори.
Никой нищо лошо не е казал,тук единствено се обсъждаше локацията на новата кръчма.
За мен тя не е ок,и 50% от клиентите им ако всеки ден са ги посещавали като квартална кръчма,сега няма да могат.
Всяка една кръчма по празници е фул.

# 655
Те в тази механа освен скара, картофи, шопски салати и таратор някакво друго ядене дали предлагат? Не за друго, но аз и у дома мога да си ги направя тези работи. Питам, защото не съм посещавала заведението досега и не съм запозната с пълното меню, но скара върху дъска гледам почти на всяка тяхна снимка.

Ти какво мислиш, че се предлага в механите и като цяло подобен тип заведения?
😂

# 656
Еднакво меню с всички останали механи, само с различни имена на ястията https://podmetlite.eu/%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%8e/

# 657

Ти какво мислиш, че се предлага в механите и като цяло подобен тип заведения?
😂
Гювечета, пълнени чушки, боб, чушки с доматен сос, чушки бюрек, сирене по шопски, риба на керемида и много други

# 658
Еднакво меню с всички останали механи, само с различни имена на ястията https://podmetlite.eu/%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%8e/
Крем Гаргамел ме накефи, хахаха. Ама какви са тия цени на ню-ню грамаж? 10 лв на салатка 250 грама и 15 лв на салатка 350 грама?  В "Уго" салати Охо Бохо, Уго и Миста са по 650 грама, цените същите.

# 659
Даниел и сие винаги са били нагли с цените във всичките си бизнеси. Ползвала съм техни услуги веднъж, няма да повторя, не само заради цените.

Общи условия

Активация на акаунт