Неизживяната любов

• 8 696
  • 110
  •   1
Отговори
# 105
Щом е не изживяна, значи носиш миналото със себе си. А носиш ли миналото със себе си нямаш бъдеще. Избий си от главата тия глупости и живей нормално. Ще намериш истинския човек за теб, и ще мислиш за някой си. Така несъзнателно нараняваш твоя човек и недай Боже може да го загубиш. Просто продължи напред.

# 106
  • Поморие
Някои жени /като мен например/ на млади години сме допускали и смятали за напълно нормално държание на мъжете, което не бихме допуснали сега. Толерантността е нещо много променливо!
Тази промяна може да стане и за много по-кратко време - примерно 5 години. И принцът от преди да ви се види като едно малко чудовище сега.
Аз също съм от тези жени. Това е израстването и то е задължително да се случи в даден момент от живота, иначе цял живот ще страдаме и ще се чудим къде грешим. Ако сега се върна в по-ранни години със сегашното мислене, ще си спестя много неща и хора.

# 107
Някои жени /като мен например/ на млади години сме допускали и смятали за напълно нормално държание на мъжете, което не бихме допуснали сега. Толерантността е нещо много променливо!
Тази промяна може да стане и за много по-кратко време - примерно 5 години. И принцът от преди да ви се види като едно малко чудовище сега.

Според мен не са някои, а сме всички жени. Просто с времето започваш да си "научаваш цената", да градиш самочувствие и съответно да изискваш определено поведение от отсрещния човек. Направил си си сметката с кои неща можеш и с кои не можеш да направиш компромис и т.н..
Като малки сме имали друг мироглед, стъпвали сме по-неуверено, страхували сме се повече да заявим какво не ни харесва, защото сме се притеснявали, че ще бъдем отхвърлени по някакъв начин.
Аз поне така си обяснявам нещата.

# 108
Не всички узряват. Някои само трупат годинки. Травмите същите, хората около тях един типаж, въртят се в ей такива кръгове цял живот. И знаят, че не е окей за тях и продължават, защото са романтизирали някого и някои отношения и им се струва, че това е любов.
За мен няма любов на този свят, която да ме накара да стоя години на едно място да тъпча, да страдам, да не виждам плюсове ( освен ‘ ми той се държи добрее, забавенн ееее…’ ).. да не говорим мен да ме мачкат .. и да си мисля, че това е любов.
Имам такава приятелка почти на 40 години. Че няма много опит, няма, ама осъзнава изцяло в каква ситуация се намира и е решена да умре с този човек. ( буквално си го е казвала). Нищо, че той има жена и се прибира всеки ден при нея и никога няма да я напусне и това в продължение на 4 години поне. За нея това е искрена и истинска любов. Много е щастлива ( през ден го оставя, ама много е щастлива).

# 109
Жена, която уважава и цени себе си, не би търпяла нищо безкрайно с години.
Нито лошо отношение, нито неподходящ партньор.

# 110
Спри да го мислиш. Ами, ако това, ами ако онова. Щом сте се разделили и не сте се потърсили за втори шанс или просто да се изясните, значи всичко е наред и всичко от двете ви страни е било едно харесване, което сте харесали и не искате да го забравите, защото е било нещо ново и за кратко. Неизживяна любов няма. Щом е имало 2ма човека физически заедно е имало любов. За да има любов значи вие сте се търсели или единият само. Лошото при повечето хора ,е че се влюбват в лоши и грешни хора и след това си мислят, че е неизживяна любов. Всяка любов се изживява. Едни я изживяват за кратко, други дълго време, а трети цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт