Въпрос за пиене на ябълков оцет 6%

  • 1 393
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 13 238
Оцетът е ферментация, а не консервант.  Simple Smile Всичко залято с оцет и не сварено ще ферментира. 

# 16
  • Мнения: 1 905
Оцетът е ферментация, а не консервант.  Simple Smile Всичко залято с оцет и не сварено ще ферментира. 

Така е. Мъст - вино - оцет. 🙂
Но нали се използва и за консервиране на храни, туршиите например?

# 17
  • Между гори и планини
  • Мнения: 11 727
Захарта и солта са им консервант. Оцетае бонус

# 18
  • София
  • Мнения: 28
Ябълковия оцет е хубаво да е домашен, с "майката". Този от магазина, едва ли ще свърши работа. https://gradinadar.bg/collections/%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%82
Правят чудесен ябълков оцет, всяка събота са на фермерския пазар в София, на Римската стена.

Общи условия

Активация на акаунт