Аранжиране на маса - 9

• 61 040
  • 651
  •   3
Отговори
# 45
  • БГ
tunata благодаря, наистина харесвам стари мебели аксесоари и всякакви неща, и така ми е уютно.
Една маса от мен, с идея да не е традиционно есенна.

# 46
Дечи, очарователно!
Ама както никак не обичам тиква, така ме накарахте в тази и декоративната тема да ги заобичам...Yellow Heart

# 47
Дами, най-после започнах да приключвам работа в нормални рамки и обърнах малко повече внимание на атмосферата вкъщи. Заповядайте на нашата есенна маса!

Да, хартиените салфетки са на Хелоуин тема, защото ние с всяка напредваща Хелоуинска седмица добавяме все повече декорация. На финала ще има истински бум от Хелоуин 🎃🕸

Дечи, ти си невероятна! Колко красиво Heart Eyes

# 48
  • По широкия бял свят
Здравейте, аз само ви чета и се възхищавам на красотата ,  която творите.
Сега имам нужда от препоръка за комплект чинии и купички за ежедневна употреба и реших да попитам вас. Нямам място за много и различни сервизи, затова искам да си взема един, но да не е много обикновен или много претециозен. Бихте ли ми препоръчали интересни модели? От къде пазарувате тия красоти?

# 49
  • в сърцето на един мъж...
От мен една есенна маса

# 50
Geia, това тъмно зелено ли е? Откъде е? Simple Smile
И аз се присъединявам към въпроса на didd. Вече над година не мога да си харесам нов изчистен порцеланов сервиз - тъмно зелено/маслено и бяло. Препоръка? Simple Smile
Здравейте, аз само ви чета и се възхищавам на красотата ,  която творите.
Сега имам нужда от препоръка за комплект чинии и купички за ежедневна употреба и реших да попитам вас. Нямам място за много и различни сервизи, затова искам да си взема един, но да не е много обикновен или много претециозен. Бихте ли ми препоръчали интересни модели? От къде пазарувате тия красоти?

# 51
Аз от известно време се чудя на Chryc Chrys Stoneware Dinner Service Set For 4 People, 12-piece  … te And Cake Plate Но наистина нямам място за повече Smile

# 52
Гея, обичам големи маси, като твоята! Обаче обстоятелствата сега ми налагат малка и кръгла, та не мога да се събера, хем сме само двама.
Много ми хареса. А чиниите ги виждам тъмно сини на моя монитор. Искам и тъмно зелени, и тъмно сини  Simple Smile, но и аз засега не си намирам търсените модели, та само ровя.
Иначе си купувам (на въпросите по-горе) откъдето намеря, буквално - пускам търсачката в Гугъл на "сервизи за хранене" (изображения) и каквото ми хареса, влизам в сайта.
И от мен още една бърза есенна маса, че ми пристигнаха салфетките в цвят "охра", сравнително навреме.
А на този есенен сервиз му бях купила през лятото още пръстени за салфетки с птиченца и чак сега се сетих , също сравнително навреме Simple Smile Възглавницата на стола е за моя гръб, че напоследък е ужас и място не си намирам, не й забелязвайте...

# 53
Avi_, ако питаш за чиниите - тъмносини са, от икеа.
Кубратова, като порасна искам да стана като теб Heart  Разкошна ти е масата, нищо, че е малка и кръгла! Ние бяхме 7 човека, няма как на малка да стане Simple Smile
Мм много ми се смя вчера, понеже търсих салфетки и се оказа, че имам всякакви - за рожден ден, за коледа, за великден, за пролет, за лято, обаче есенни никакви. Накрая открих тези с елените Simple Smile Искаше ми се нещо ярко, оранжево, нещо червено, но се оказа, че нямам

# 54
Че те елените и през есента са в гората, демек са подходящи за всеки сезон, само околната им среда ще сменяш -  коя със слънчице и цветенца на полянка, коя с есенна гора, коя със снежни преспи, ели и дядо Коледа... Simple Smile

# 55
Е и аз за есенни ги нарочих Simple Smile

# 56
Моите сервизи и др домашни потреби са от Englidh home, но признавам си, купувам на разпродажба. Освен това, много харесвам чиниите на Кулински, има до нас физически магазин, но в сайта им е много по-разнообразно. А на бала на сина ми, извън платата (на Кулински), съвсем без неудобство си посрещнах гостите с чинии от тип-топ. Много симпатична слънчогледова тема си намерих, цветово си подхождаше с цялостната ми визия за събитието.

# 57
Да, за тях. Сториха ми се тъмно зелени. Чудни са! Simple Smile
Avi_, ако питаш за чиниите - тъмносини са, от икеа.
Кубратова, като порасна искам да стана като теб Heart  Разкошна ти е масата, нищо, че е малка и кръгла! Ние бяхме 7 човека, няма как на малка да стане Simple Smile
Мм много ми се смя вчера, понеже търсих салфетки и се оказа, че имам всякакви - за рожден ден, за коледа, за великден, за пролет, за лято, обаче есенни никакви. Накрая открих тези с елените Simple Smile Искаше ми се нещо ярко, оранжево, нещо червено, но се оказа, че нямам

# 58
Тъмносини са Simple Smile Имаше преди време в икеа и зелени такива, но бяха по-скоро светло, мъхесто зелено.

# 59
  • БГ
Кубратова бива ли така да разваляш дисциплината!Бях се зарекла до НГ никакви покупки имам есенни, имам коледни чинии и сега тези твоите не ми излизат от главата.Гласът " нямаш място, нямаш място" заглъхна и рефрена е "ще намериш ще намериш" .От къде са тези красоти?
Слагам един вариант на есената ми маса със синя покривка

Общи условия

Активация на акаунт