Аранжиране на маса - 9

• 42 861
  • 475
  •   3
Отговори
# 30
  • Австрия
Много ми харесва, Дечи! И ти, и Пипилота, доста ме замислихте с използването на контрастен цвят (при мен обикновено това липсва), изключително ефектно е: подсилва основната гама, добавя свежест и темперамент.
Иии.. какви сладки тиквички Heart Eyes Сподели, моля те, óвреме от къде са Hug

# 31
  • в сърцето на един мъж...
И от мен една маса за следобедно кафе Simple Smile Бях забравила за едни тортени чинии Simple Smile

Дечи, много хубава есенна маса!

# 32
Прекрасни маси, момичета!
Дечи, чаках твоята поредна завладяваща пищна маса и не напразно!
Гея, за мен може ли тортата? Че и на цвят си я докарала, браво!
И на двете маси тъмно синьото идеално дружи с есенните топли цветове и ги кара да греят още повече.
На мен това съчетание ми е много любимо, наред със зелените тонове.

# 33
Кубратова, добре дошла си!

# 34
  • БГ
Благодаря  ви за милите думи дами!
Гея и аз хлъцнах по тази оранжева торта прекрасно съчетание.
Димс тиквичките са от различни места най малките са от Германия по големите от Магазин Теди веригата мисля , че я има и привас, светещата е от Sinsay.
Не мога да реша тези вещички с коя рамка да оставя.

# 35
За мен - с тъмната рамка, но ако можеш да я направиш и по-тъмна, за да не се слива с вътрешния фон? Или много те затрудних?

# 36
  • Вила Великула
И аз мъсля, че дървената рамка е по-подходяща - стига да подхожда на останалия интериор.

# 37
  • Австрия
Благодаря за инфото, Дечи! Досега все купувах за есента натурални деко-тиквета, но тази година не ми се ще.. ще потърся в Tedi. Според мен картината (много симпатична) си пожелава тъмна, дори черна рамка. Но предвид декорацията наоколо й, може и в двата показани варианта. Всъщност.. снимките заслужават да бъдат показани в темата за декорация в дома Grinning

Тортата и другите щръволинки са истинският завършек на декорацията на тази маса, Гея Yum

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 20:52 от DimS.

# 38
И аз все натурално слагам, а този път съм буквално неподготвена за есента, че съм сама и няма кой да ме заведе в гората.
Сама съм, но в очакване, така че най-после намерих подходящ момент за онзи купен през пролетта (май?) есенен сервиз.
Съвсем семпло като декорация, но пък цветно и ярко от текстила и чиниите, така че го оставих в този вид, за повече нямам сили, пък и ще е бърза нощна вечеря. Цветовете на снимките са твърде силни, на живо са по-приглушени, така и не се научих да обработвам снимки.

# 39
Кубратова, много е хубаво и така, няма нужда да се обработват снимките. А сервиза е разкош!
Димс, благодаря ти!

# 40
  • БГ
Благодаря момичета ще оставя за  сега кафявата рамка.
Кубратова прекрасни са чиниите и всичко на масата и според мен няма нужда от обработки.
Димс  за мен декорацията на дома е свързана с цялостното усещане за дом и визия според сезона или за определени празници. Следя темата, но ми е малко странно да качвам снимки с отделни предмети за декорация, които могат да се видят на витрина и по рафтове на магазините.

# 41
  • Под сянката на разлистените кактуси
De4i, много ми харесва цялостното ти усещане за дом и визия, някак си е много уютно и леко ретро Heart Eyes

# 42
Красива есен, дами - буквално ме вдъхновихте за декорация с тези прекрасни аранжименти Heart

# 43
Димс, новата тема е прекрасна! Благодаря!
Кубратова, чудна е последната маса! А приборите! Ах, приборите! Вълшебен седеф!
Като порасна голяма искам да съм като теб! Gift HeartGift HeartGift Heart

# 44
Димс, новата тема е прекрасна! Благодаря!
Кубратова, чудна е последната маса! А приборите! Ах, приборите! Вълшебен седеф!
Като порасна голяма искам да съм като теб! Gift HeartGift HeartGift Heart
Ох, Клео, аз пък казвах, че като порасна и се еманципирам първо от тате, пък после  и от мъж, ще карам мотор, който ми забраняваха и двамата, ама сега заради гръбначен проблем не мога Simple Smile
 Затова не отлагай днешното, което искаш, за времето, когато ще си пораснала според представата си...
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт