Аранжиране на маса - 9

• 59 551
  • 633
  •   1
Отговори
# 585
  • Вила Великула
Точно така - бръшляни са, не знам защо ми е дошло на ум-чемшир.

# 586
  • sofia

Добро утро от мен 🍁🍁🍁

# 587
Момичета, чета всяка една тема и си запазвам вашите прекрасни маси! Много ви благодаря за това, че ги споделяте с нас!

Искам да попитам някоя виждала ли е някъде чинии с пипер, чушки, патладжани по тях. Луднах по този десен, но не откривам нищо. Поръчвам си една кутия с книга и този месец ще има тази дъска и подложка. Иска им се неща в този стил, които да взема. Ако не сте успели да разберете - нямам никакъв усет. 🤣

# 588
  • sofia
Момичета, чета всяка една тема и си запазвам вашите прекрасни маси! Много ви благодаря за това, че ги споделяте с нас!

Искам да попитам някоя виждала ли е някъде чинии с пипер, чушки, патладжани по тях. Луднах по този десен, но не откривам нищо. Поръчвам си една кутия с книга и този месец ще има тази дъска и подложка. Иска им се неща в този стил, които да взема. Ако не сте успели да разберете - нямам никакъв усет. 🤣

И аз си поръчах тази кутия
Иначе в Пепко има страхотни сега неща

# 589
Всеки ден обикалям Пепко и няма в нито един магазин в нашия град.. Много ме е яд.

# 590
  • София
Маса "Буда". Обновена с нови подложки и калъфки.

# 591
  • София
Една нежна, розова феерия за една красива и спокойна събота 🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

# 592
Много е красива, Яна! 😍

# 593
  • София
Една трапеза с начална идея синьозелените салфетки на паунови пера. Оттам дойде останалото съчетание в същата гама цветове.
💙🦚💚🦚💙🦚💚🦚💙🦚💚🦚💙

# 594
iana28 прекрасна маса в любим цвят

# 595
  • София
Благодаря! Още малко устисквам и ще започна с есенните.💛🧡❤️

# 596
  • София
Една семпла доматена маса за закуска за двама в любимо маслено зелено
🍅💚🍅💚🍅💚

# 597
  • София
Добро съботно утро с нежна розова маса.

# 598
Момичета, затъжих се за вас и масите ви, ама вие не сте бездействали...Браво!
Аз само трупах, пътувах и нямах много време за снимки, а и занесох част от придобивките в селската къща.
Вече загубих нишката на темите, та ще почна от есенната - сезонът, който току що настъпи и неговите цветове са ми любими.
Сервизът на Фюрстенберг за хранене и кафе го познавате, но този за хранене допълних с нови супник, елипсовидни плата и различна от първата сосиера, нови са и месинговият поднос, както и ленените салфетки и тишлайферът - отбих се миналия ден в един от най-любимите си магазини за посуда и текстил за маса и съгреших три пъти Blush Излязох си с намерение да съгреша поне още четири, ама добре, че нямаше от всичко в наличност, та ще почакам.  Имат прекрасен португалски лен, който ми е слабост. Купих салфетките в екрю и бежово и установих, че всичките си покривки в екрю съм занесла в селската къща, ще се поръчва нова по спешност явно...    

# 599
А може ли името на магазина? (най-вероятно ще ми е далече, но все пак) Обожавам екрю като основа за "рисуване" на масата, а също и лен трудно откривам.

Общи условия

Активация на акаунт