Аранжиране на маса - 9

• 60 188
  • 641
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Тази вечер масата е в любимия тюркоаз, бяло и бежаво. Нетипичен есенен цвят е тюркоазът, но защо пък не. 🩵🤍💙🤍🩵🤍💙🤍🩵

Много отдавна исках да подредя трапеза с едни от любимите ми плодове смокините. Също така и един от любимите ми цветове лилавото. Затова ето я поредната есенна маса в тяхна чест. 🍂💜🍁💜🍁💜🍂�
Наздраве и хубава съботна вечер!🥂

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 17:57 от iana28

# 631
  • Австрия
Яне, съвсем сериозен въпрос: как, кога успяваш?! От къде тази енергия?! Аз, например, подреждам обикновено масата два пъти в седмицата (ако няма зацапвания покривката, оставям за около 3 дни, понякога пропускам снимки, ако не ми се занимава или ако подредбата на масата не е съвсем нова като идея). Обачеееее.. ти редиш май по два пъти на ден Blush А от към идеи  - просто неизчерпаема Hug

Неделната ни маса е с цъфналите първи есенчета от градината на свеки:

А това някак си съм го пропуснала Flushed

DimS, стилно и нежно в пастелните сиво-зелени тонове.
Като че ли за пръв път виждам подложки в твоите аранжировки.. може и да греша..
Сега видях, че май са салфетки, добра хрумка!
Тари, извинявай! Да, права си, салфетки са и по-ранен подарък точно от гостенката (наша любима съседка), та реших да ги сложа под чиниите и допълнително за забърсване. И тя, като останалите, предпочитат хартиените салфетки Wink

# 632
  • София
Ехооо, редя 1 път на ден. За около 30мин всичко. Понякога пропускам ако не ми остане време. Simple Smile
Днес масата няма да е есенна. Тя е бонбонено розово и синьо в чест на любимите ми Лего цветя.🩷🩵🩷🩵 Розовите рози сглобих вчера и днес ще са център на неделната трапеза.
Хубава неделя!

💚🌿🍂🤍🍃🍁💛🌱
Есенна трапеза в горско зелено, топло жълто и бяло.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 20:21 от iana28

# 633
  • София
🤍🍂🩶🍂🖤🍂💛
Есенна трапеза в сложното сиво, сребърно, бяло, черно и щипка жълто за свежест.

# 634
  • София
Когато масата се облече в красива есенна покривка, няма нужна почти от нищо друго. Няколко бели подложки и чинии, ваза с есенен букет и готово.
🍁🍽🍂🍁🍽🍂🍁🍂🍽🍁🍂

# 635
  • София
Напоследък все повече ми харесва карето. Някак създава домашен уют. Идеален е за есенни трапези. Днес избрах съчетание между тъмно синьо и оранжево. Оранжевото носи топлина, а синьото стил.🙂
🧡💙🧡💙🧡💙
Петък е! Почивката идва! Хубав ден!

# 636
  • София
В този мрачен, духовит, дъждовен ден у дома е най-топло, най-уютно и най-красиво! И с една есенна трапеза за обяд, какво повече му трябва на човек? Абсолютно нищо.🙂🍁🍂🍁🏡
Спокойна събота, група!

# 637
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Яна, много са красиви масите ти! Обаче пръстените с тиква ме грабнаха! От къде са?

# 638
  • Австрия
От H&M Home са пръстените за салфетки, Гея. Не знам дали в момента ги има. Т.е. ту ги има, ту се изчерпват. Може би и в Тему да се намират.. На мен са ми любими Heart Eyes Янчето ги е съчетала много добре Hug
И още нещо любимо от мен, по-точно няколко любими неща, съчетани заедно:

ErnteDank25_3a by Dimitrana S, auf Flickr

Освен любимите сирене и вино, много си харесвам винените чаши.. вероятно съм споделяла Blush - изключително мил подарък от бг-дружка са ми Heartbeat

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 00:25 от DimS.

# 639
Димс, благодаря! Ох, твоята маса каква е "огнена" и страстна Heart

# 640
  • София
Ох, Яна, много са красиви масите ти! Обаче пръстените с тиква ме грабнаха! От къде са?
Много благодаря! От HM от миналата есен. Сега не знам има ли ги.

# 641
Много благодаря! Значи ще ги търся.

Общи условия

Активация на акаунт