Аранжиране на маса - 9

• 67 873
  • 738
  •   2
Отговори
# 720
  • София
В петък моята прекрасна дъщеря стана на цели 17 години. Тя си хареса торта и искаше маса и украса в сребристо. Тъй като пътувах, днес на бързо успях да спретна масата за празника. Да ми е здрава и щастлива!
🩷🩶🩷🩶🩷🩶🩷

# 721
Да ти е здраво и щастливо детенцето, Янче! Flowers Rose

# 722
  • в сърцето на един мъж...
Честита да ти е, здрава, щастлива и успешна! Revolving Hearts

# 723
  • София
Благодаря Ви!

# 724
В петък моята прекрасна дъщеря стана на цели 17 години. Тя си хареса торта и искаше маса и украса в сребристо. Тъй като пътувах, днес на бързо успях да спретна масата за празника. Да ми е здрава и щастлива!
🩷🩶🩷🩶🩷🩶🩷

Да бъде много здрава и щастлива!

# 725
  • София
Семпла жълъдова маса в нежно зелено и синьо. В чест на новите синьозелени чинийки. 💚💙💚💙💚

# 726
  • Австрия
Всичко най-хубаво за рожденичката, Янче! 17 е чудесна възраст Grinning Жива и здрава, и щастлива Hug

Свежа и много симпатична е жълъдовата маса! Чинийките с листата много ми харесват, от къде са? Много те моля, не казвай нищо, ако са от Синсей Rolling EyesHug

# 727
DimS, поздравления и тук знаеш за какво! Страхотен талант си! (И извинявай, ако трябваше да си затварям устата, но много, наистина много научих от тази тема и всичко, което създаваш! 🌹)

# 728
  • София
Днес масата ще е в мой любим битов стил. Изчистена, семпла, в спокойни цветове, каре, платнени салфетки. И една запалена свещ за уют.
🖤🤍🤎🧡🤎🤍🖤

# 729
  • Вила Великула
Яна, красива маса!

# 730
  • София
Благодаря!

# 731
Честито и на другия наш талант! Да се издаде сама, предлагам! Heart

# 732
  • София
Не знам дамата от томболата ли имаш предвид или аз с поощрителната награда Simple Smile. Но да, много се трогнах като си чух името. Зарадваха ме много!

# 733
  • в сърцето на един мъж...
Еее, споделете и с нас Simple Smile

# 734
  • София
Членувам в една фейсбук група "Аранжиране на маса" и там имаше есенна игра с награди.

Общи условия

Активация на акаунт