Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 4

• 35 095
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
Извинявам се, че се намесвам ни в клин, ни в ръкав, ама откога месото и останалите изброени от вас храни са вредни? Може би ако се яде само картоф и ориз, а целта е редукция на тегло, биха се считали за неправилни, ама чак вредни….
И всъщност какво консумирате вие сега?

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 14:43 от Jollie

# 91
Извинявам се, че се намесвам ни в клин, ни в ръкав, ама откога месото и останалите от вас храни са вредни? Може би ако се яде само картоф и ориз, а целта е редукция на тегло, биха се считали за неправилни, ама чак вредни….
.  Ами за мен са вредни(не ям месо попринцип) цял живот съм се занимала със спорт и килограмите са ми важни,за да се чувствам добре и комфортно..

# 92
Извинявам се отново, че се включвам, но смея да твърдя, че въобще не сте права.
Месото и останалите са храни, които по никакъв начин не пречат на хубава фигура и здраво тяло. Нещо повече, голяма част от спортуващите ги консумират редовно.
Ако не ядете месо единствено за това, а не защото не ви харесва вкуса или поради някаква етична причина, е чиста проба безумие..

# 93
Извинявам се отново, че се включвам, но смея да твърдя, че въобще не сте права.
Месото и останалите са храни, които по никакъв начин не пречат на хубава фигура и здраво тяло. Нещо повече, голяма част от спортуващите ги консумират редовно.
Ако не ядете месо единствено за това, а не защото не ви харесва вкуса или поради някаква етична причина, е чиста проба безумие..
.     Съгласна съм относно месото,просто аз не го консумирам

# 94
Ами ... тогава не се учудвай ако недей си Боже последват негативни последици за вас с бебето. Не е нормално и не е редно да ядеш по една салата на ден. И съжалявам, ако съм груба, но да не го кажа е безотговорно.
Килограмите се качват и се свалят, непоправимите неща в тоя живот са други.

# 95
Пак съм аз. Минах прегледа във Варна. Тук бебето е 27 гс, 998 грама точно измерване. Шийката ми е ок, наистина отворена леко, но без разкритие и мековитост. Почивка, магнезий и термина ми стана около 18.12 🙁 Предполагаем беше и от мен, заради ранната овулация и зачеване….
Вече се обърках тотално.

# 96
Почивай си повече, гледай да лежиш, за да не натежава на шийката. Ама лесно е да се каже, като имаш други деца не знам как става 😀 Колко магнезий ти предписаха? Аз съм на 3х2 магнерот.
Пак сме наравно с теб - по ПРМ, по първоначален и сегашен термин, и моят преизчислен е 18.12. 🍀

# 97
Le Strange 3х2 😁 и ако имам активна маточна дейност ММ да ми хваща вена и да ми пуска Кормагнезин 2 по 400. Ще се люшкаме зеедно значи 😍

# 98
Привет на всички !С термин съм 2.12 и вече лака полека си мисля че е време да се насоча към количка и всички останали покупки.Та... вие към камва количка сте се насочили ,защото пообиколих магазини и все нещо не ми харесва в някоя количка ,определили сме бюджет около 1600 лв.

Ние взехме cybex balios s lux, защото държах да ми е лека и да мога да я вдигам сравнително лесно 😊

# 99
  • Пловдив
В нотино има много добра оферта на крем Мустела
https://www.notino.bg/mustela/maternite-izgodna-opakovkaprotiv-strii/p-16094397
Ако някоя дама от Пловдив желае да си разделим по една тубичка.

Редактирам се, има оферта и за 250 мл просто 😅

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 23:36 от Лятна буря

# 100
Извинявам се, че се намесвам ни в клин, ни в ръкав, ама откога месото и останалите от вас храни са вредни? Може би ако се яде само картоф и ориз, а целта е редукция на тегло, биха се считали за неправилни, ама чак вредни….
.  Ами за мен са вредни(не ям месо попринцип) цял живот съм се занимала със спорт и килограмите са ми важни,за да се чувствам добре и комфортно..

Извини ме, че се намесвам, но…. В предни коментари ми направи впечатление за храненето ти, килограмите, както и веднъж в командировка беше получавала тревожни и панически пристъп. Ако решиш пиши ми на лично. Но смятам, че имаш проблем…. ❣ с най-топли чувства

# 101
Какъв размер дрехи купувате и по колко броя от всяко? Аз съм малко объркана. Уж имах план, но май нещата започнаха да излизат извън контрол. Старая се поне да взимам от 56 р-р по 6-7 бройки от всичко. Взимам и 62 пак така. Обаче забелязвам, че някои дрехи 56 и 62 са еднакви на размер. Та се чудя дали не прекалявам и не съм започнала да взимам  дрехи, които няма да ползваме.

# 102
Какъв размер дрехи купувате и по колко броя от всяко? Аз съм малко объркана. Уж имах план, но май нещата започнаха да излизат извън контрол. Старая се поне да взимам от 56 р-р по 6-7 бройки от всичко. Взимам и 62 пак така. Обаче забелязвам, че някои дрехи 56 и 62 са еднакви на размер. Та се чудя дали не прекалявам и не съм започнала да взимам  дрехи, които няма да ползваме.

Аз взимам само 56 и 62, взех единтвено 4 бр ромпари 68 за всеки случай, направих си списък по 5 бр от размер и вид като за начало да не прекалявям, ако трябва нещо в последствие…
Взех също едно космонавтче, една жилетка и едно якенце от 1-3 м…. Ще видим как върви юнака Simple Smile за повече неща.

# 103
Аз вадя някакви бодита останали. Друго не зная дали ще взимам предварително. Синът ми се роди с доста големи крачета и повечето ромпъри и панталончета долу на стъпалата му бяха малки. В същото време си го прибрахме от болницата 2.500 кг та другите неща му бяха широки и големи. За това за сега май няма да взимам почти никакво дрехи и като видим как расте ще преценявам.

# 104
Момичета ,аз искам да попитам някоя от вас сблъсквала ли се е с бактерията Гарднерела по време на бременност ? Излезна ми микробиологията и само това е изолирано,а АГ каза автоматично- в болница на венозни антибиотици за 4 дни? На мен това ми се стори и изключително  крайно. Не се спомена нито лечение с хапчета нито нищо,а директно хоспитализация . Прочетох за тая гад и пише  доста неща ,като някои от тях са крайни като преждевременно раждане . В 25 г с съм . В понеделник ще отида при друг лекар за мнение ,но исках да попитам и вас дали някоя има опит с тва чудо и да се паникьосвам ли ?

Общи условия

Активация на акаунт