Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 4

• 34 163
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
Дами как сте ? Духче при теб как са вече нещата ?❤

# 526
Момичета, медицинска козметика ли ще ползвате за бебетата или обикновена? Не ми се свидят парите за медицинска, ама и много хора казват, че няма смисъл и ползват Бочко или Бебо. В голяма чуденка съм, а искам вече и това да купя.

Madness88, как си днес? Усещаш ли бебчо?

# 527
  • Пловдив
Аз съм сложила в кошницата Мустела и Биодерма. Аз си ползвам медицинска, така че и за малките ще е такава.

# 528
Вече съм у дома, още ми е замяно от лекарствата , но съм добре.
Момичета, медицинска козметика ли ще ползвате за бебетата или обикновена? Не ми се свидят парите за медицинска, ама и много хора казват, че няма смисъл и ползват Бочко или Бебо. В голяма чуденка съм, а искам вече и това да купя.

Ще ползвам възможно най-изчистената и натурална козметика, която намеря на разумни цени. Бочко не го харесам, но с Бебо не съм имала никакви проблеми.

За сега съм се спряла за шампоан и измиващо на този продукт на ДМ. Зс разлика от много неща на пазара, продуктите на ДМ нямат разлика в качеството си и не са различни в Германия и в България. Много от нещата са само с немски етикети и се лепва отгоре на български език. Според мен адски много се спекулира с бебешките продукти. И дори т.нар..медицинска козметика ми е светила в червено с това приложение.

За сравнение, ето състава на друг продукт за бебета

Като цяло и във всекидвието си се стремя към по малко химия и продукти, които влияят на всички системи в тялото. От четири години перем всички дрехи с бебешки Сано Максима на праб

# 529
Аз вчера видях промоция в Озон за шишета на Филипс Авент, не знам дали ще ми трябват, ама поръчах комплекта. Днес даже пристигнаха и като видях бибата вътре и направо ме удари в чувствата, че всъщност бебето идва след няма и два месеца Grinning
https://www.ozone.bg/product/philips-avent-komplekt-za-novoroden … br-klapa-airfree/
Има и още някакви промоции в Озон, само че не знам докога са.

Иначе днес се чувствам добре, не че работя в момента, понеже съм в болнични, ама винаги през уикенда ми е едно такова отпуснато и готино.
Днес ми се поду някакъв врастнал косъм на бедрото, знаете ли дали мога да мажа с Ихтиол?

Madness88, как са нещата при теб?

# 530

Аз бях най доволна от Судо крем и Bepanten при подсичане. Каката ми беше с атопичен дерматит. За телцата съм мазала с най-финия лосион на Микса. Ползвам го и до ден днешен за себе си, защото също съм с чувствителна кожа.
Розова и Лавандулова вода също много успокояват и премахват неприятни миризми.

# 531
Здравейте, за пръв път пиша в темата. Simple Smile бременна съм с второ детенце, като моят термин е или за декември, или за януари по прм е 11.01.2025, а по данни от
ФМ 31.12.2014... така че сега съм в 27 или 28 гс.
Исках да попитам дали има такива от вас с подготвителни контракции ? Моите започнаха още от 5ти месец - безболезнени и не през еднакъв интервал, първоначално бяха по 1-2 на ден, сега вече са по около 10. Междувременно вече 2м пия магнезий, но шпа (последните дни без но шпа), но все така си имам контракции. Пиех магнерот, от няколко дни смених с диаспорал по 1 на ден, понеже четох, че ефекта е по добър. Как се справяте с тези контракции?
Пп. шийката я мерят на всеки преглед, казват, че всичко е наред... Но се притеснявам, все пак контракциите са по 10тина на ден...

# 532
Дух, радвам се, че са те пуснали вкъщи Simple Smile
Кое.приложение ползваш?

За козметиката аз лимно ще ползвам максимално малко неща. Харесвам Адерма измивния гули  баткото го къпя 3та година и мен си включително с него. Тях май ги водят медицинска, но не мисля че са много по-скъпи като си купуваш на големи опаковки. В аптеките все има промоции на най-големите.
Предният път имах разни кремове, пък мазила. А да ги избирам и стопанисвам ми е голяма.чуденка затова по-малко.
Леле бях в шок, че имало интимен измивен за момичета :О какво ли не са измислили...ама пък може да е по-добре от нормалния измивен. В чуденка съм.

# 533
Вече съм у дома, още ми е замяно от лекарствата , но съм добре.

Ще ползвам възможно най-изчистената и натурална козметика, която намеря на разумни цени. Бочко не го харесам, но с Бебо не съм имала никакви проблеми.

За сега съм се спряла за шампоан и измиващо на този продукт на ДМ. Зс разлика от много неща на пазара, продуктите на ДМ нямат разлика в качеството си и не са различни в Германия и в България. Много от нещата са само с немски етикети и се лепва отгоре на български език. Според мен адски много се спекулира с бебешките продукти. И дори т.нар..медицинска козметика ми е светила в червено с това приложение.

За сравнение, ето състава на друг продукт за бебета

Като цяло и във всекидвието си се стремя към по малко химия и продукти, които влияят на всички системи в тялото. От четири години перем всички дрехи с бебешки Сано Максима на праб

Ако прочетеш състава на Сано ще видиш че въобще не е толкова изчистен колкото си мислиш. Има доста натурални прахове, но Сано определено не е от тях. Съдържа фосфонати

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 08:22 от Jakito999999

# 534
Преди 4 години, когато го избирах, беше един от малкото прахове на българския пазар, който ми вършеше работа за пране на многократни пелени, защото при тях има определена специфика. Ползвала съм и други прахове, включително Амалина и дори яйце с перли. За нас Сано е Ок, но мога да проверя какво ново има на пазара, което става за МП.
Жаки, изненадана съм да те видя в тази тема, между другото Simple Smile

Fanlan,  приложенията са INCI Beauty и Clean Beauty.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 08:33 от Дух

# 535
Преди 4 години, когато го избирах, беше един от малкото прахове на българския пазар, който ми вършеше работа за пране на многократни пелени, защото при тях има определена специфика. Ползвала съм и други прахове, включително Амалина и дори яйце с перли. За нас Сано е Ок, но мога да проверя какво ново има на пазара, което става за МП.
Жаки, изненадана съм да те видя в тази тема, между другото Simple Smile

Fanlan,  приложенията са INCI Beauty и Clean Beauty.

моето положение е сложно и не се знае дали ще изкарам до термин Simple Smile в януарската съм, във февруарската сега и декемврийската. Ще съм благодарна да мина 28 седмица поне Simple Smile

# 536
  • Пловдив
Жаки, дано всичко да е наред.
А за детското пране използвате ли различен препарат за пране?

# 537
Стискам ти всички палци на света Heart
Ти кой препрат препоръчваш?

Лятна Буря аз почнах да пера всичко с бебешкия. Иначе ми се вижда безсмислено. От както навърши 2 дори не деля толкова прането.

# 538
Стискам ти всички палци на света Heart
Ти кой препрат препоръчваш?

Лятна Буря аз почнах да пера всичко с бебешкия. Иначе ми се вижда безсмислено. От както навърши 2 дори не деля толкова прането.

Аз от известно време ползвам на амалина, но без аромат. Иначе съм пробвала и тези с аромат. Planet pure също ми харесват. Аз отдавна не ползвам омекотители. Взех си вълнени топки за сушилня и ако искам да ми миришат дрехите капвам по 1-2 капки етерично масло. Но в повечето случай без аромат. Покрай инвитрото ми се наложи да се науча да живея здравословно. Същата работа е и с препаратите. Максимално гледам да са изчистени

# 539
На Амалина не ми допадат, пробвала съм доста от продуктите им. Смятах да опитам на ДМ някой натурален препарат, исках да видя к тези наливните, без опаковка.
Омектотител и ние не ползваме, сушилня нямаме. Ползвам на майка ми понякога.
Аз на лидъл харесвам натуралните капсули за съдомиялана, ама свекърва ми непрекъснато бута фейри и не мога да се преборя.
Сано за памперсите го ползвах заради оптичните избелители.

Общи условия

Активация на акаунт