Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 4

• 34 088
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Предполагам на изписването ще сме с таткото, моитв родители, неговите, едната ми баба сигурно ще държи да дойде 😂  , брат ми. Но тъй като повечето от тях контактуват с много хора, ще ги предупредя, че болни не искам. За вкъщи може би на помощ ще дойдат мама и свекървата. И двете са предупреди без приспиване, но и да решат да си направят устата, ще бъдат изпратени по живо, по здраво.

Аз имам въпрос към момичетата, които вече са майки. Гледам стерилизатори на Филипс. Има обикновен, има и с изсушаване. Тази функция важна ли е? В тези на Филипс може ли да се слага и помпата за кърма? Виждам и стерилизатор за фурна. Какво е неговото приложение- по-бърза стерилизация и да не мъкнеш другия уред насам-натам?
За стерилизатора на Филипс пише, че остават стерилни до 24 часа, стига да не се отваря капакът. Губи ли се стерилизацията, щом веднъж отвориш уреда и до колко време след това можеш да го ползваш? След всяко ползване ли се мият всичките му части?
Помпата за кърма също ли се стерилизира след всяко ползване?
Станаха доста въпроси, но нямам никаква представа.

# 706
Извинявям се за спама,но забравих да ви питам дали има група в телеграм?

# 707
Ние за изписването мислим да са само моите родители и баща му (за съжаление свекърва ми вече не е сред нас). За вкъщи евентуално ще дойдат брат ми с жена си и сестра ми с мъжа си. С останалата част от родата и от двете страни сме в никакви отношения и не ги искам вкъщи. До сега не са се интересували как върви бременноста и всичко наред ли е с малкия човек, защо пък да ги интересува, като се роди.

Ново 20 от снощи. Всяка вечер след вечеря си хапвам по някое парченце шоколад. Снощи май получих алергия от него 😅 Минути след като си хапнах, започна да ме сърби около лакътя на едната ръка и до половин час ми излязоха и пъпки. На сутринта ги нямаше. Преди малко опитах с една хапка мини вафличка (но с бял шоколад), ефекта е същия, но по-леко. Сега ме е страх да ям сладко, а така обичам шоколаааад. Малко ми идва в повече вече всичко, че тъкмо едно започне да се пооправя и дойде нещо друго...

# 708
При нас сина ми като родих беше ужас живеехме в една къща с родителите на мъжа ми но на различни етажи и на 4тия ден от изписването в 7 сутринта свекито влезна в спалнята че бебето плаче при положение че ние бяхме до детето и още много такива ситуации имаме . За дъщеря ми излишно бях казала , че освен майка ми или баща ни искам помощ от друг но за съжеление майка ми се разболя тежко покрай погача и след това почина . От както майка почина живеем при баща ми да не е сам , а той ми е голяма помощ такаче ще сме само татко ,децата и мъжът ми . Момичета имате ли главоболие ?

# 709
Даа, имам, главно сутрин като се събудя, може да е от магнитните бури. Ама не съм пила хапче.

Moon, мисля, че няма група в телеграм.

# 710
Буря, стерилизаторът на Филипс Авент, мисля, че е само за шишета на Филипс. Може ли да дадеш линк?
Ние бяхме с най обикновен на Филипс за микровълнова фурна, става много бързо, но други шишета по трудни влизаха.
Функция за сушене идея нямам за какво се ползва, струва ми се излишна.
Сега ми дадоха на заем електрически. Не съм го ползвала,за мен единствената разлика е, че единият при пътуване не те ангажира с това да има микровълнова наоколо, но пък е доста голям и обемен. Като цяло прекалената стерилизация не е полезна за бебето. Освен това като го отвориш за да вземеш едно шише няма никакво значение затворен колко му е времето з стерилизация.

Ако аз трябва да купувам сега, бих взела най евтиния за микровълнова и при пътуване просто тенджера с вряла вода, в която да стерилизирам. Лично за мен другото е излишно, скъпо, обемисто и със съмнителна ефективност

# 711
  • Пловдив
Дух, този гледах
https://aiko-bg.com/product-96665130020

# 712
Така като чета си е само за шишета на Филипс авент. Както прецениш, ако ме питаш за мнение, за мен е много излишно толкова много пари. Може аз да не знам нещо и да пропускам нещо, но на мен идеална работа ми вършеше такъв за микровълнова. Скоро имаше в лидъл за 19 лв.

# 713
Аз с първото дете нямах стерилизатор. Сега ще си вземе на Кангаро, не мисля да инвестирам много за това.
При мен ударно от вчера се завърнаха мощни киселини. През нощта се събудих, защото вече ме изгаряха изцяло...Направо не мога да ги понасям вече. Взех си Гавискон, ама не действа изобщо. Не знам от какво се получават, каквото и да ям и да не ям пак ги има. На вас какво ви помага за киселините?

# 714
Аз с първото дете нямах стерилизатор. Сега ще си вземе на Кангаро, не мисля да инвестирам много за това.
При мен ударно от вчера се завърнаха мощни киселини. През нощта се събудих, защото вече ме изгаряха изцяло...Направо не мога да ги понасям вече. Взех си Гавискон, ама не действа изобщо. Не знам от какво се получават, каквото и да ям и да не ям пак ги има. На вас какво ви помага за киселините?
Аз какво ли не пробвах и нищо не помага

# 715
Аз ползвам Нео Бианацид и по-рядко Талцид, , обаче тази нощ за пръв път ми се случи посред нощ чак да повърна от киселини Sad

# 716
И ние сме със стерилизатор на cangaroo и върши работа. И аз имам много киселини следобед и вечер. Донякъде помага прясно мляко, както и да не ядете много сладко и мазно. Гавискона засега ми помага...

# 717
Моята лекарка ми изписа това за киселините https://apteka.framar.bg/30097752/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BA … B0%D1%88%D0%B5-20

Да го взимам 2х1, 30 минути преди хранене, взимам ли го нямам киселини.

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 21:45 от Wild_Angell

# 718
Аз за изписването не съм и няма да каня никой. Майката на ММ е в във Финландия (даже не я познавам лично, тъй като години не се е прибирала в Бг), баща му е в Ловеч (същата работа); брат му в София… Абе не са много близки…
Майка ми ми е голяма упора и тя със сигурност ще присъства. Децата вероятно ще са с нея докато съм в болницата и после ще Ни е от помощ като се появи бебето. Почерпка единствена в болницата ще занесем на колегите и това е. ММ не е по събирания и кръчми 🤓😀😀
Момичета, Madness ми се губи, какво се случва с нея?

# 719
  • Хасково
Аз за изписването не съм и няма да каня никой. Майката на ММ е в във Финландия (даже не я познавам лично, тъй като години не се е прибирала в Бг), баща му е в Ловеч (същата работа); брат му в София… Абе не са много близки…
Майка ми ми е голяма упора и тя със сигурност ще присъства. Децата вероятно ще са с нея докато съм в болницата и после ще Ни е от помощ като се появи бебето. Почерпка единствена в болницата ще занесем на колегите и това е. ММ не е по събирания и кръчми 🤓😀😀
Момичета, Madness ми се губи, какво се случва с нея?
Madness се губи от известно време, няколко пъти питахме какво се случва но така и не разбрахме
Дано всичко е наред с нея и бебче

Общи условия

Активация на акаунт