Връзка с вдовец + дете

• 10 055
  • 148
  •   1
Отговори
# 60
Моли те да останеш, защото си му удобна, свикнал е с теб. Освен това, ти се грижиш за всичко. Обаче! Този човек ти изневерява, което е ужасно. Също така оставам с впечатление, че не те но си на ръце, не дава достатъчно от себе си, дори в материално отношение. Махай се от там.

Здравейте,
Благодаря Ви, че се включихте!
Бих искала само да кажа, че той като баща е много добър, това което той иска обаче е и смятам, че е нормално детето му да е на първо място, без общо дете е ясно, че не мога да приема факта на 100%, че съм на заден план, иначе както казах, старае се за мен, но не мисля, че е достатъчно, че да загърбя собственият си живот, кариера, приятели семейство и всичко.. Simple Smile

Муа-ха-ха.  Добър баща, друг път. Вместо той да го гледа, го е натресъл на наивница, която той използа тя да му го гледа безплатно. Накарал те ТИ да си напуснеш работата, за да го водиш ти на градина и т.н.  Не е напуснал той, не се грижи той за нея, а ти. Той е ужасно лош баща. Вместо да си гледа детето, намерил жена да го гледа. Тя като се усетила най-после и го напуснала, намерил друга глупачка.
Така дълбоко ти е набил чувство за вина. Няма любов към теб, само използване. А чувството за вина ти го набива, за да не го напуснеш, защото му трябва безплатна детегледачка, чистачка, перачка, готвачка.
Е то бива заблудени жени, ама ти избиваш рибата!

# 61
  • София
При всичко описано от теб или си най-голямата глупачка, или си търсиш шугър деди, но, ако е второто- има и по-добри възможности от дърт, изневеряващ, ограничаващ и незаинтересован мъж. И в двата случая, нямаш работа там, освен ако наистина не си мазохистка.
Това, ако е реална тема, в което много се съмнявам. А съм чела какви ли не абсурди.

# 62
Авторката е недоволна и от изневери, а тя самата го отмъкнала от предишната жена - демек го вкарала в изневяра... Странна работа. Много е яко като се появи узаконена вече любовница, която мрънка, че скъпото й си хванало нова(и) любовница(и)... Сякаш е трудно да се сети колко точно верен е доказания кръшкач. Или е толкова нагло самоуверена, че тя ще преобрази кръшкача във верен до гроб ангел, защото е най-незаменимата прекрасница на тоя свят... Joy

# 63
Авторке, колкото по-бързо си тръгнеш, толкова по-добре за теб. Няма смисъл да стоиш в отношения, където ти самата не знаеш имаш ли или нямаш място. Мъж с дете, за което ти се грижиш? Повярвай ми, нормален мъж би те носил на ръце и боготворял. При теб не е така, сама виждаш, че дори не те уважава като човек. Както го описваш, той е търсил детегледачка, докато си живее живота на твой гръб. Просто бягай от този човек, докато не си потънала съвсем.

# 64
Много са ми интересни жени, които се хващат с обвързани мъже и после се чудят и маят защо тези мъже и на тях им изневеряват. Ми какво се очаква от такъв индивид, да не би любовницата да си мисли, че е супер специална и само с нея би кръшнал въпросният екземпляр? Ами не, като изневерява с теб, много ясно, че и на теб ще изневери, изключения няма.

А този бил много добър баща, ама детето нямало никакъв режим. Ами как ще е добър баща, като не си възпитава детето правилно? Че даже и не се и грижи за него, търси на коя нова жена да го тръсне. Супер баща, направо злато

# 65
  • Paris, France
Потресаваща комбинация от високо самочувствие без покритие и примитивизъм.

Има нещо такова.

Авторке, Не си зряла за връзка и нямаш и понятие какво да очакваш и изискваш. Въпросите, които зададе може да ги зададе 5, 7 или 15 годишно момиче, не и зряла жена.

Изчетох ти фермана. Втората потребителка в бг-мама за 20 години, която изрежда чинии, пране, гледане на чужди деца и едва ли не се тупа в гърдите, че върши всичко това.

Не вярвам, че си красива и привлекателна. Досега красива 25-30г да си къса нервите с чуждо дете и да се прави на чистачка в чужд дом не съм видяла.

Ти родители нямаш ли?  Баби? Хайде, детето сирак и няма майка да го възпита. Тебе не те ли научиха на това-онова?

Гледай да си в добри отношения с роднините ти! Те ще са до тебе в трудни моменти, не вдовецът, не детето му.

Съвет няма смисъл да ти давам, защото няма да го отразиш.

Желая ти лека и бърза раздяла с вдовчи и невъзпитаната му дъщеря и хубав живот с нормален мъж оттук нататък.

# 66
Желая ти лека и бърза раздяла с вдовчи и невъзпитаната му дъщеря и хубав живот с нормален мъж оттук нататък.
Сакън. Ще вземе да разтури някое хубаво семейство...

# 67
За да се забиеш в тази отровна връзка, значи ти го няма самочувствието. Иначе ти си твърди, че го имаш, не ми пречи Joy
Историята ти може да се определи с една поговорка.
Кой ми сра в гащите.
Всичко което си преживяла с този използвач си го позволила ти.
Всъщност си една драма куин. Сама се навираш в проблеми.
Да си жертваш работа е безумно.
Това дете не е твое, то е негово.
Лошо няма да помагаш с него, но това дете не ти е работа да му поемаш цялото гледане.
Колкото до битовизмите, като чинийките и други такива, те са отговорност на живеещите в дома, а не само на теб.
Още по-голяма глупост е след изневярата, че си се върнала.
Направи ми впечатление и глупостта как още в началото си обещала да се грижиш за него  и детето му.
Ама от какъв зор? Да не е последния мъж? Ти да не си стара мома?
А също така един мъж, който сам отглежда детето си, трябва да е способен да върти къщата.
И как така уж си имала хубава работа, пък сте имали уговорка ти да му въртиш къщата и да отглеждаш детето му, пък той да ти осигурява твоя стандарт.
Нещо послъгваш ми се струва.
И щом той не си спазва уговорката, ти защо спазваш твоята част?

На роднините му дето ти казват, че ти трябва да му гледаш детето ,отговаряш, че който е правил деца трябва да си ги гледа.
Ти осиновила ли си го документално това дете, че да имат претенции към теб.
От близките ти е нормално да получаваш упреци и съм убедена, че има аргументи.
Ти ако беше с акъла си, нямаше да се насадиш в такива лайна.

# 68
"Напуснах работата си от която получавах за БГ стандарт доста пари в името на това да карам детето му на детска, училище(впоследствие), тренировки и общо взето да полагам някакви грижи, като уговорката ни беше той да ме издържа и да осигурява изцяло стандартът ми на живот, който съм имала до момента, като това така и не се случи."

Това трябва да се прочете и запамети от всички наивни жени, които стават домакини, като в замяна очакват да имат готов висок стандарт и вечно веселие.

# 69
Моли те да останеш, защото си му удобна, свикнал е с теб. Освен това, ти се грижиш за всичко. Обаче! Този човек ти изневерява, което е ужасно. Също така оставам с впечатление, че не те но си на ръце, не дава достатъчно от себе си, дори в материално отношение. Махай се от там.

Здравейте,
Благодаря Ви, че се включихте!
Бих искала само да кажа, че той като баща е много добър, това което той иска обаче е и смятам, че е нормално детето му да е на първо място, без общо дете е ясно, че не мога да приема факта на 100%, че съм на заден план, иначе както казах, старае се за мен, но не мисля, че е достатъчно, че да загърбя собственият си живот, кариера, приятели семейство и всичко.. Simple Smile

Ама ти не стопляш елементарно нещо.
Абсолютно никога и за никой мъж не може да загърбваш кариера, приятели, семейство, всичко.
Не. Ако един мъж иска това от теб, то той е отровен психопат.
А след като ти се съгласяваш  с това безумие, то и ти си за психолог. И ти има нещо.
Семейни двойки около мен много. Не са си зарязали ни кариера, ни роднини, не приятели.

И друго не може да стоплиш. Като искаш нормално семейство е трябвало да си намериш мъж без деца. Да си направите едно и да си го гледате.
За един родител детето му винаги ще е на първо място, винаги.
Ако станеш някой ден майка ще го разбереш.
Разбира се има начин детето да е на първо място и новата жена да е доволна, ама трябват определени качества.

# 70
Никой мъж без дете не й е обещал висок стандарт. Толкова е просто.

# 71
Кое е ужасно - получила е това, което сама е сервирала на предишната му жена с негова помощ... Сега ще вземе да стиска палци да се появи нова любовница, която да й го "отмъкне", та барем да я отърве от него... То това е комичното в цялата ситуация, та човек се чуди дали да се смее до сълзи или да плаче от смях... Joy

# 72
Човекът просто се чуди на кого да натресе детето си да го гледа. Че и изневерява наглярът. Продължавай да си съсипваш младините...

# 73
  • Paris, France
"Напуснах работата си от която получавах за БГ стандарт доста пари в името на това да карам детето му на детска, училище(впоследствие), тренировки и общо взето да полагам някакви грижи, като уговорката ни беше той да ме издържа и да осигурява изцяло стандартът ми на живот, който съм имала до момента, като това така и не се случи."

Това трябва да се прочете и запамети от всички наивни жени, които стават домакини, като в замяна очакват да имат готов висок стандарт и вечно веселие.

Миличката. Наистина ли вярваш, че е възможно? Че бащата ако имаше ресурсите и/или желание, щеше да запише детето в някоя детска градина, където предлагат и тренировки, и чужди езици, че и ги вземат и връщат до дома с техен си транспорт. Това всеки седмичен ден от 7-7.30ч до поне 17-17.30. 

Аз познавам жени, които се съгласиха да останат домакини с мъже, от които нямаха деца, но става дума за незнаещи добре местния език, необразовани и женени с мъжа, с официално признат брак. На някои места всичко придобито от всеки съпруг се дели наполовина при развода, че и издръжка има. Делят се и пенсионните осигуровки. В днешна България да отива да става робиня на вдовец с дете е ...... доста странно.

Тя ако имаше 5 гънки в мозъка, щеше да изиска от мъжа да я осигурява на предишната заплата поне + предишната заплата в брой.

Не знам родителите и как гледат отстрани.

# 74
Ако историята е истинска и искаш съвет, то трябва да кажеш как стоят нещата в действителност. Една млада, умна, красива, успешна жена от добро семейство не би се чудила какво да прави  при мъж и дете които ненавижда, третират я като прислужница, че и изневери.
Всичко това в България ли се случва? Наблюденията ми са, че абревиатурата БГ (БГ стандарти) се използва основно от хора живяли/живеещи в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт