Връзка с вдовец + дете

• 10 383
  • 148
  •   1
Отговори
# 45
прочетох само първия пост и смятам, че сте си лика-прилика
всеки изневерява в търсене на нещо по-добро и упражнява токсичността си върху другия
съвети - напусни го тоз и със следващия се дръж като жена във връзка и очаквай съответното поведение от другата страна без да правиш компромиси

# 46
Аз очаквам с трепет в темата да се появят едни простичко написани постове, звучащи горе долу - е, има и такива жени, аз познавам даже една ИЛИ какво му има на мъжа, нали има пари, ИЛИ някакво напомняне за явлението твърде претенциозна стара мома... Нали, оправдават и окуражават нелогичното поведение на лирическата героиня да се бори за един гол, но не звучат така засукано като нея и няма как да се усъмниш, поне не твърде бързо, а дотогава може и да е заключена темата и би ти евентуално светнало подозрение след още 4-5 такива теми.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 16:39 от Нарцùса

# 47
Благодаря на всички, които са се включили в темата!
Не знам защо темата буди съмнение и честно казано това, че има жени с подобни реакции, на горенаписаното от мен, като някои, които прочетох са ми много чужди и обидни, тъй като никой не е застрахован от ситуацията в която може да попадне.

Не е така. Никой не е застрахован от независещи от него събития - болести, войни, катаклизми, инциденти...
Но твоето дередже ти сама си си го направила и отговорността е твоя. Приеми този факт и реши какво ще правиш.

# 48
Много жени са застраховани от такава ситуация, защото тя е плод на личен избор. Цялата тема звучи абсурдно, ама иначе близките били неадекватни. Сега и цял форум е неадекватен.

# 49
Детето му ти се подиграва и те сравнява с другите му жени +, ти не можеш да ги търпиш и двамата, защо стоиш там?

# 50
БЕги, беги, бързо.

# 51
Имахме такъв семеен приятел, жена му си отиде от скоротечно заболяване и го остави с деца на 7г. и бебе на месеци преди 10 г някъде. Мъжът се оказа чудесен баща, децата бяха обгрижени от двете баби и две гледачки, спокойни и чудесно изглеждащи. Обаче мина през много връзки с всякакви жени, бедни, богати, бизнес дами, служителки във фирмата му и не бяха причина децата, той беше причината. Сам си казваше, знам , че всичко е наред до определен момент, после нещо ми прищраква и полудявам и правя глупости, жените бягат, въпреки уредения ми бит и пари. Мисля, че такива мъже са отровни за жените около тях, така , че надалеч е най-добре.

# 52
Абе, мили дами ( визирам авторката), Вие 5 стотинки себеуважение нямате ли бе??? Жал за детето??? Който си има деца, да ги гледа! Ако "клетия" вдовец наистина беше добър баща, нямаше да си го вади на всяка! Щеше да търси НАЙ-ДОБРОТО за детето, не за себе си и оная си работа! Щеше да търси стабилна жена, която да му помага в грижите. Че какъв пример е той, като баща и глава на семейството, като изневерява - както за дъщеря си, така и за сина си? И какво значи "съгласих се да гледам децата му и него"??? Ти в 50-те години на миналия век ли живееш??? Той да не е с диагноза бавноразвиваш се? За какво и как ще го гледаш, да си му прислуга ли??? Я по-сериозно! Родителството е отговорност и на двамата - стига с тая скапана догма - мъжа и жената работят, ама мъжа като се прибере си дига краката, а жената тепърва почва да готви, чисти, пере и кво ли не... Нямам думи! А съветите на близките ти, които отричаш, са адски адекватни - ами боклук си е, наистина недоумявам какво правиш при такъв! За няколко дни бил като преди - абе ти чуваш ли се бе жена! Късаш отношения - ама тотално, приеми, че този човек е починал и край - за твое добро ти го казвам! Нямаш УВАЖЕНИЕ, нито от него, нито от двете му деца, а явно нямаш и СЕБЕУВАЖЕНИЕ...

# 53
Респект! Това е една от най-безумните теми, които съм чела тази година! Grinning

# 54
  • София
Аз вече съжалявам, че се включих.
В някаква теоретична ситуация бих се хванала с мъж с тийн, но тази конкретна ситуация просто не е възможна...

# 55
Прощавай, мацка, ама Господ като раздавал акъл не е трябвало да се редиш на опашката за стегнат г*з и приключения.
Специално аз обърнах голямо внимание на всички дадености, с които разполагаш и невероятните възможности, които имаш и всякаш не разбирам чии го дириш там? Поиграли сте си на семейство. И не, този мъж не е добър баща.
Щастие и отговори на въпросите, които те късаят пожелавам. Успех!

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 17:15 от Di Soleil

# 56
  • Out of the Mix
всеки изневерява в търсене на нещо по-добро и упражнява токсичността си върху другия
съвети - напусни го тоз и със следващия се дръж като жена във връзка и очаквай съответното поведение от другата страна без да правиш компромиси
Съгласен съм донякъде.
Не всеки изневерява.
Понякога се правят компромиси, с леки донапасвания, така че и на двамата да им добре.

Но реално то се стига до това. Първо трябва да се научи да не прави компромиси.

Авторке, на колко години е възлюбеният?

# 57
Как така толкова добре осъзнаваш, че те манипулира и използва, пък му се връзваш и изпитваш вина? Трябва ти шут в гъза, да те нарита някой да го зарежеш окончателно. Слушай близките си и интуицията си. Не вменената вина за нещо, за което не си виновна и не е твоя отговорност.

1. Трябва ли това, че е оставил старата си жена заради мен, да ме спира да го напусна, вие как бихте постъпили на мое място?
Не. Какво общо има как е започнала връзката, с това дали да я продължиш, след като не те удовлетворява? Прехвърля отговорността за собственото си решение да изневери на и зареже предишната на теб. Този мъж е сериен прелюбодеец и неверник. Изневерил е с теб, изневерил е и на теб. Ще изневери и на следващата след теб. Верността е реципрочна. Нищо не му дължиш.

2. Трябва ли след като е започнал наскоро да се държи добре да дам последен шанс или да не се насилвам повече, след като усещам, че всичко е отишло подяволите ?
Не. Поредна манипулация, за да те задържи, само че по-убедителна. А и вече като си изстинала и отвратена, ти на свой ред защо лъжеш и се насилваш?

3. Трябва ли да се чувствам виновна, че вече всеки ден съм кисела и истерична и от най-малкото нещо късаещо него и детето му ?
Не. Трябва да се чувстваш виновна пред себе си, че не поемаш отговорност за собствения си живот и се поддаваш на лъжливите обещания и емоционалния шантаж на кръшкача-използвач.

4. Бихте ли поддържали домът и детето на някого без никакви дивиденти от връзката Ви без да имате общо дете ?
Не. Като нямаш дивиденти какво правиш там?

5. При какви обстоятелства сте съгласни да гледате чуждо дете ?
При такива, които ги няма във вашата връзка. Взаимна любов, уважение, вярност, честност и т.н.

Имам и друг въпрос - като не си работила, и той не те е издържал, както е обещал, вашите ли ти плащаха масрафа, да се правиш на малката булка? Ти си му безплатната чистачка, готвачка, перачка, детегледачка + на всичко се връзваш, всичко търпиш, всичко прощаваш. Как после да не търчиш след такава жена? Балъчка и изтривалка. Пък била красива, богата, центъра на вниманието и т.н. Не личи по действията. Станала си за посмесище, затова хората не ти вярват на историята, толкова е абсурдно.

# 58
Съгласен съм донякъде.
Не всеки изневерява.
Понякога се правят компромиси, с леки донапасвания, така че и на двамата да им добре.

Но реално то се стига до това. Първо трябва да се научи да не прави компромиси.

Авторке, на колко години е възлюбеният?

имах предвид, че всеки от тях двамата е изневерявал на другия според първия пост

Цитат
... тъй като в началото на връзката ни той ту се появяваше, ту изчезваше (разбираемо за все още обвързан мъж) и тогава взех решението, да опитам с друг човек, е не се получи, но поне опитах, та това е нещото, което той ми изкарва през.... и оправдава всяка негова изневяра.

# 59
Детето му ти се подиграва и те сравнява с другите му жени +, ти не можеш да ги търпиш и двамата, защо стоиш там?

Гордост предлагам? Да не се върне при роднините с подвита опашка и те да плеснат с ръце;
"Нали ти казахме?!".

Общи условия

Активация на акаунт