Връзка с вдовец + дете

• 10 054
  • 148
  •   1
Отговори
# 30
Е как успя да вриш и кипиш в големите компании. излизания, светски изяви, пътувания и т.н, т винаги  в центъра на купона, на бъзиците, на смеха и компанията и да гледаш четеригодишно дете?  Заедно сте от три години, сега е на седем, значи ще да е било на четири, нали така... и ти три години го гледа с  тоя интензивен живот, евала.

Не ме разбрахте, имах предвид в началото на връзката ни, когато той все още беше с предишната си жена.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 15:25 от Анонимен

# 31
О, няма нужда нито от лошо семейство, нито от травми, еле пък ниско самочувствие. Всичко при моите реални девчонки е липса на опит просто и някаква наивност, поради осигурен живот.
Влюбват се в някой "интересен" (разбирай, не се бори за залъка всеки ден), но с дете - и се започва...

Паломчето на Доника (Ризова) също гледа ТРИ деца на вдовец, освен своето и успява. С цената на незнамсиколко готвачки, чистачки и бавачки, обаче...

# 32
  • София
Явно си хубава и стойностна жена, дръж се на положение, не се превръщай в слугиня.

# 33
Въпросите ми са:
1. Трябва ли това, че е оставил старата си жена заради мен, да ме спира да го напусна, вие как бихте постъпили на мое място? - Не. Бих си тръгнала
2. Трябва ли след като е започнал наскоро да се държи добре да дам последен шанс или да не се насилвам повече, след като усещам, че всичко е отишло подяволите ? - Не, не бих губила повече време.
3. Трябва ли да се чувствам виновна, че вече всеки ден съм кисела и истерична и от най-малкото нещо късаещо него и детето му ? - Да доколкото, като възрастен и свободен човек, правиш ежедневен избор да стоиш в тази ситуация. Колкото до детето - то не е твое, нито си омъжена за бащата, че да носиш отговорност за него. Нито можеш да носиш отговорност, че той очевидно няма висок родителски/съпружески капацитет.
4. Бихте ли поддържали домът и детето на някого без никакви дивиденти от връзката Ви без да имате общо дете ? - Категорично не.
5. При какви обстоятелства сте съгласни да гледате чуждо дете ? - За 47 години живот не съм попадала на мъж, за който би си заслужавало да направя този жест. Но аз съм натрупала неособено добър опит. Иначе, теоретично - брак, общо дете, (или приемане на моето с еднакви привилегии, права и отговорности), прекрасно отношение към мен, сходни възгледи по всички важни въпроси - изневери, финанси, начин на живот, сексуални очаквания, възпитание на децата, честно и коректно изясняване на въпросите с унаследяването. Тогава това дете става и мое дете и по нищо няма да се различава от биологично родено.

Това се сещам, общо-взето.
Огромен червен фар е, че те е накарал да напуснеш работа и да си зависима от него.
Заигравките с други жени даже не ги и коментирам.

# 34
Благодаря на всички, които са се включили в темата!
Не знам защо темата буди съмнение и честно казано това, че има жени с подобни реакции, на горенаписаното от мен, като някои, които прочетох са ми много чужди и обидни, тъй като никой не е застрахован от ситуацията в която може да попадне.
Горе прочетох един много точен коментар, а именно "неопитност" и може би, фактът, който може да ме "оправдае", защо съм попаднала там е именно този. Нека се придържаме към добрия тон и да си помагаме взаимно, защото злобата, която има е навсякъде, а когато я има и във форум за взаимопомощ вече става кофти..
Бъдете здрави! Simple Smile

# 35
Има таккива жени, дето се връзват с вдовци и разведени заради издръжка. Онази Палома и Атанасиа/Атанаска. Правят се на майки пред камерата на рождени дни на децата. Иначе са си пей сърце, ама мъжът трябва да е богат, този не личи да е такъв.

# 36
Не изчетох темата до край,но ми се струва,че човека търси детегледачка 🤷‍♀️

# 37
  • София
Моят отговор на всичко е НЕ. Ситуацията е абсурдна.

# 38
Ситуация, в която си "попаднала", търсиш какво да те "оправдае"... Ами поеми контрол върху живота си, ние ли да дойдем вместо теб да го направим? И на мен ми се иска пак да съм наивна, чиста и неопетнена, ама животът в сърцевината си е повече борба отколкото приказки за принцеси и пегаси.

То си е за тебе де.

# 39
Има таккива жени, дето се връзват с вдовци и разведени заради издръжка. Онази Палома и Атанасиа/Атанаска. Правят се на майки пред камерата на рождени дни на децата. Иначе са си пей сърце, ама мъжът трябва да е богат, този не личи да е такъв.

Мъжът до мен е доста заможен и да гледа си детето и да добър баща е, за партньор, НЕ, не е добър и дано да съм станала ясна!!
Грижи се за мен, но ми направи впечатление, че никой не обърна внимание на това, че аз си имам всичко и без него, което на него му е по-ок да има жена, която не го занимава с прищявките си.
Той да осигурява всичко, а ние да слушаме, но неговото всичко, аз го имам и без него.
 Иска детето му да има всяко нещо, което пожелае, което ме отблъсква, както и фактът, че не подлежи на никакъв режим и да тъй като имаше упреци, че не обичам детето, не смятам, че съм длъжна да обичам чуждо дете, поради простата причина, че бащата ни конкурира, а не приема мен като партньор а дъщеря си, като дъщеря и съм сигурна, че всяка жена на мое място ще изпитва известна ревност, защото може да си представите, че в края на деня татко ѝ е героят, а не аз...

# 40
Грижи се за мен, но ми направи впечатление, че никой не обърна внимание на това, че аз си имам всичко и без него, което на него му е по-ок да има жена, която не го занимава с прищявките си.
Направи ни, затова се съмняваме в темата.

# 41
  • София
Обикновено дочитам темите до край. Тази не можах. Не издържах.
Или си мазохистка, или се майтапиш. Не виждам друга причина да стоиш толкова време при всичко описано, а сега да се чудиш какво да решиш. Хем не ги понасяш и двамата, хем искаш да идеш да го играеш детегледачка, готвачка и какво ли не още. Сега ако кажеш, че той гони 50-те, съвсем.

# 42
О, няма нужда нито от лошо семейство, нито от травми, еле пък ниско самочувствие. Всичко при моите реални девчонки е липса на опит просто и някаква наивност, поради осигурен живот.
Влюбват се в някой "интересен" (разбирай, не се бори за залъка всеки ден), но с дете - и се започва...

Паломчето на Доника (Ризова) също гледа ТРИ деца на вдовец, освен своето и успява. С цената на незнамсиколко готвачки, чистачки и бавачки, обаче...

Извинете ме, не бих искала да коментирам други личности и да се изразявам лошо, но това да се снимаш с чужди деца, не означава, че ги гледаш...

# 43
Авторке, ти си приключила с това семейство, какво ти трябва още? Ангажимент нямаш никакъв - мъжът явно не среща трудности да намира жени, които се грижат за детето му, дори от съвсем малко бебе, ако пък няма подходяща, има пари за платена грижа. Думите ти, че детето тръгва в първи клас не виждам какъв аргумент са - ще му помагаш ли, какво? Не става въпрос за обич и нищо не си длъжна, но пък и за едно дете е лошо да живее с жена, която не го понася. Това би трябвало да ти е ясно.

Казваш, че бащата осигурява всичко на детето, но и ти не си лишена от нищо, явно от своите родители, понеже не работиш. От един мъж искаш да се грижи за тебе и се конкурираш с дете. Много са ти сбъркани критериите и затова не е добре и дори е невъзможно на този етап да възпитаваш дете, особено пък момиче. Достатъчно го побърква баща му с все нови и нови какички, които явно са обект на сравнение и преценка.

Остави тая работа и се върни да блестиш където си блестяла, за всички е по-добре, какво се чудиш даже, то няма никаква причина да се връщаш.

# 44

Мъжът до мен е доста заможен и да гледа си детето и да добър баща е, за партньор, НЕ, не е добър и дано да съм станала ясна!!
Той да осигурява всичко, а ние да слушаме, но неговото всичко, аз го имам и без него.
 Иска детето му да има всяко нещо, което пожелае, което ме отблъсква, както и фактът, че не подлежи на никакъв режим и да тъй като имаше упреци, че не обичам детето, не смятам, че съм длъжна да обичам чуждо дете, поради простата причина, че бащата ни конкурира, а не приема мен като партньор а дъщеря си, като дъщеря и съм сигурна, че всяка жена на мое място ще изпитва известна ревност, защото може да си представите, че в края на деня татко ѝ е героят, а не аз...
Като си имате всичко и без него, а пък той е толкоз добър баща и си гледа детето, тогава си съберете багажа, обирайте си крушите оттам и си търсете нормален мъж, който да не става причина да пишете тук теми , пълни с недоволство и мрънкане. Не стана ясно точно каква е целта на темата, след като многократно Ви отговориха защо НЕ биха търпели подобно положение, а Вие продължавате да настоявате за мнения. Имате два варианта - напускате го, което всичките Ви роднини и приятели считат за НОРМАЛНО (както и потребителите тук), или не го напускате и търпите до края на живота си (или докато не Ви прелее чашата на търпението) да Ви ползват за прислужница, бавачка и креватна дружка, докато мърсуват със сранични забежки без да се крият. Аз не виждам неясноти по изложените опции.

Общи условия

Активация на акаунт