Връзка с вдовец + дете

• 10 027
  • 148
  •   1
Отговори
# 15
  • Out of the Mix
Авторке, как ще си напускаш работата/кариерата/бизнеса, бе душа, тва е изключително грешен ход. Такова нещо не се прави.
За пръв път чувам заможна мацка под 30 да няма избор и да се впусне в такова "приключение".
Всички на твоите години си скъсват задниците, дупенцата от купони, клюки, обикаляне, гаджета всякакви на всякакви възрасти и секс. Ти кога ще го живееш този живот?
Ако си по-затворена и искаш истинска любов и моногамни отношения, чудесно, няма лошо, но изборът ти за партньор трябва да е накой, като теб, може по-голям, с повече опит, даже по-добре, като те чета, и задължително самостоятелен и без "минали тежести". Гледай да е горе-долу като теб, от калъп няма. Търси истински отношения, не пари, но да не е и голтак, че няма да ти е лесно. Вашите ептем няма да го приемат. Не на последно място, не се влияй от роднини, приятели, следвай сърцето си. Приключвай и умната другият път. Hands V

# 16
Ммм, не съм злонамерена, но като махна драматичния детайл 'вдовец със сираче', виждам мъж кръгла нула, че и амнайста утреба, който няма време да си вдигне боксерките, докато притичва от едната към другата фуста, а пък и ремаркето явно му тежи, щом се мъчи да го закачи на всяка нова какичка.
Нещо недъгава ли си? Грозна? Не си бедна явно, но нещо трябва да ти има, за да си навита на такова нещо.

Благодаря Ви за изразеното мнение! Наистина доскоро бях заслепена от любовта ни, но когато разбереш за няколко ситуации в които си бил безцеремонно предаван някак си тази любов избледнява, но смятам, че съм добър човек и някак си чувството за вина, че ще зарежа някой, който има нужда от помощ при отглеждането на детето, започва да ме гризе...

Верно ли... Не ми изглеждаш особено мекосърдечна, нито привързана към детето, котка да беше по-щеше да намериш някакви добри думи за него.

От цялата работа ми е жал единствено за детето, нито за шавливия вдивец, нито за хубавицата, която се мести и напуска работа само при голо  обещание да и задържат стандарта на същото ниво.

# 17
  • София
Моли те да останеш, защото си му удобна, свикнал е с теб. Освен това, ти се грижиш за всичко. Обаче! Този човек ти изневерява, което е ужасно. Също така оставам с впечатление, че не те но си на ръце, не дава достатъчно от себе си, дори в материално отношение. Махай се от там.

# 18
Авторке, как ще си напускаш работата/кариерата/бизнеса, бе душа, тва е изключително грешен ход. Такова нещо не се прави.
За пръв път чувам заможна мацка под 30 да няма избор и да се впусне в такова "приключение".
Всички на твоите години си скъсват задниците, дупенцата от купони, клюки, обикаляне, гаджета всякакви на всякакви възрасти и секс. Ти кога ще го живееш този живот?
Ако си по-затворена и искаш истинска любов и моногамни отношения, чудесно, няма лошо, но изборът ти за партньор трябва да е накой, като теб, може по-голям, с повече опит, даже по-добре, като те чета, и задължително самостоятелен и без "минали тежести". Гледай да е горе-долу като теб, от калъп няма. Търси истински отношения, не пари, но да не е и голтак, че няма да ти е лесно. Вашите ептем няма да го приемат. Не на последно място, не се влияй от роднини, приятели, следвай сърцето си. Приключвай и умната другият път. Hands V

Здравейте! Благодаря Ви, че се включихте с мнение!
Да не ме разбирате погрешно, но доскоро врях и кипях в големите компании. излизания, светски изяви, пътувания и т.н, той също си пада по такива неща преди 40 е той и в това отношение сме сходни като характери, но той не може да приеме, че винаги съм в центъра на купона, на бъзиците, на смеха и компанията, всякаш той се комплексира от това и с вашия коментар се замислям, че ме е подтиснал до такава степен, че да сведа до минимум тези неща и това с цел, за да се отдам изцяло на тях.

# 19
Явно в случая "връзка" означава, че му гледаш детето. Защото от написаното става ясно, че той от неговия тип "връзки" си има няколко, не си само ти... А ти се чудиш и тънеш в съжаление към него... Joy

# 20
  • Somewhere in the World
Аз не бих дала пореден шанс!
Та той явно не е способен да те оцени и да те направи щастлива.
А и предполагам, искаш дете?
Отговори си честно- виждаш ли се с този мъж да имате дете? Може ли да ти е упора?
Имаш ли му доверие?
По-скоро бих се обърнала към себе си- да се концентрираш върху работата си, спорт , задължинилно нещо ново в живота ти- езиков курс, танци, йога, пътувания,излизай с хора на годините ти, просто бъди заета за да излекуваш Душата си.
Да, няма да е лесно, но ти заслужаваш най-доброто!
Каквото и да решиш- пожелавам ти да си спокойна, уверена и да обичаш себе си Hug

# 21
Е как успя да вриш и кипиш в големите компании. излизания, светски изяви, пътувания и т.н, т винаги  в центъра на купона, на бъзиците, на смеха и компанията и да гледаш четеригодишно дете?  Заедно сте от три години, сега е на седем, значи ще да е било на четири, нали така... и ти три години го гледа с  тоя интензивен живот, евала.

# 22
Сега, да предположим, че темата е истина. Моят съвет е - предлагаш му заедно да намерите добра домашна помощница в най-кратък срок, за да не се чувстваш гузна. И после чантата, шапката и чао.

# 23
Не разбирам, защо при атрактивна външност и при условие, че не се тревожат за пари, момичетата все в такива сложни ситуации се бутат, но се случва по-често, отколкото предполагате. Дъщерите на мои приятелки, красиви, осигурени - същите глупости разказват.

Този мъж трябва да осигури бавачка и домашна помощница, това е. Как си се хванала да играеш майка и чистачка изобщо?

# 24
Моли те да останеш, защото си му удобна, свикнал е с теб. Освен това, ти се грижиш за всичко. Обаче! Този човек ти изневерява, което е ужасно. Също така оставам с впечатление, че не те но си на ръце, не дава достатъчно от себе си, дори в материално отношение. Махай се от там.

Здравейте,
Благодаря Ви, че се включихте!
Бих искала само да кажа, че той като баща е много добър, това което той иска обаче е и смятам, че е нормално детето му да е на първо място, без общо дете е ясно, че не мога да приема факта на 100%, че съм на заден план, иначе както казах, старае се за мен, но не мисля, че е достатъчно, че да загърбя собственият си живот, кариера, приятели семейство и всичко.. Simple Smile

# 25
  • волно калдъръмче
Въпросите ми са:
1. Трябва ли това, че е оставил старата си жена заради мен, да ме спира да го напусна, вие как бихте постъпили на мое място?
2. Трябва ли след като е започнал наскоро да се държи добре да дам последен шанс или да не се насилвам повече, след като усещам, че всичко е отишло подяволите ?
3. Трябва ли да се чувствам виновна, че вече всеки ден съм кисела и истерична и от най-малкото нещо късаещо него и детето му ?
4. Бихте ли поддържали домът и детето на някого без никакви дивиденти от връзката Ви без да имате общо дете ?
5. При какви обстоятелства сте съгласни да гледате чуждо дете ?
1. Не. Шантажира те. Не го допускай.
2. Никакъв шанс не бих дала аз.
3. Не. Имаш право на тези ответни емоции. Има и здравословен начин, но предвид нагласите на отсрещната страна, няма да има успех. Не забравяй, че докато си лабилна, добавената стойност е минимална - моментното извентилиране на напрежението.
4. Не. Това няма да стане и при общо дете. При всички случаи ще бъде въвлечен в битовизмите.
5. Мога да гледам, ако имам пълноценни отношения. Тук те използват. Обещават, а не изпълняват обещанията си.

# 26
От моите близки получавам само упреци, какво забога търся там, но без особени аргументи.
Родителите ми са потресени от връзката ми с него, тъй като смятат, че заслужавам доста повече от това, което получавам, приятелите ми не искат и да чуят за него..

И ти мислиш това за неадекватни съвети, така ли? И според теб, тук ще получиш съвети да стоиш в тази уникално прекрасна връзка?
ПП: Категорично не вярвам, че си нов потребител.

# 27
Стигнах до там, че една млада жена, без деца и други ангажименти, е напуснала добре платена работа за да прислужва на детето на гаджето си, само срещу голото обещание на мъж, с който дори няма брак, да я издържа. А, и за капак той изневерява постоянно. Не можах да продължа.

Извинявам се, че ще съм толкова груба, но ти или си изключително глупава, или те мързи да работиш и си решила, че си уцелила тотото с тоя мъж, да те издържа. Не знам как може изобщо да приемаш насериозно приказки, че си длъжна да слугуваш на гаджето и детето му, защото той бил оставил бившата заради теб. Тази тема не ми се струва реална. А долното просто чупи тъпомера, че то цялата ситуация в която се намираш е аргумент да се разкараш от тази връзка.
От моите близки получавам само упреци, какво забога търся там, но без особени аргументи.

# 28
Потресаваща комбинация от високо самочувствие без покритие и примитивизъм. Надявам се, че не такива са заможните млади хора в България.

# 29
Дъщерите на мои приятелки, красиви, осигурени - същите глупости разказват.
Да, има много такива случаи, но обикновено са придружени от ниско самочувствие, травми в семейството и детството, някакви големи несигурности и тн. Има жени, които сега може да са топ мадами, обаче са били отлъчени от връстниците в училище например и то си остава в теб.

И като цяло нямаше да имам такъв проблем с историята, ако авторката накрая, а, впрочем, не пропуска да уточни колко е красива, удивителна, харесвана, с добра самооценка, в центъра на прожекторите, не й е само този мъж опция и прочее.

Ако темата е реална, има толкова много да се говори и пише, но аз днес нямам нерви за това много.

Общи условия

Активация на акаунт