Връзка с вдовец + дете

• 10 042
  • 148
  •   1
Отговори
# 120
Е, имали са "договор", така да кажем. И този договор не е бил изпълнен от мъжката страна и тя е в правото си да го развали. Съвсем просто е.

# 121
Щом е поставила като условие той да и запази стандарта на живот, ако напусне работа, значи не е толкова загубена,  а даже си прави сметки. Хората рядко имат нужда някой чак да напусне работа, за да гледа четиригодишно, обикновено и двамата  родители работят. Какво му е гледала толкова на пълен работен ден, при положение, че то е задължително на градина...
По скоро момата е решила, че  не и се работи,  мъжът ще осигурява стандарта, а детето все някак ще се гледа, обаче не е сложила в сметката неговата  шавливост и незаинтересованост.

Най-добре авторке, не чакай някой да те издържа срещу нещо си, а  гледай по-равноправни връзки, иначе все ще си прецакана.

# 122
Хората и 3 деца имат и пак работят. Зяд всяко решение има скрита изгода, сама реши каква е тя за теб. Няма да коментирам връзката с него, но някак си, си много негативна към това дете, загубва майка си, после идва някаква друга и сега ти, кой знае какво му и в главата, щом сте в една  къща, можеш да наложиш правила, не с позиция "не можеш да го понасяш и, че си надали някаква прислужница", а можеш спокойно да седнеш и да поговориш с детето и двете заедно да почистите, правите нещо заедно  а не да си в позицията миеш, чистиш и сумтиш. От такава отровна атмосфера никой няма полза. Детето няма навици, защото очевидно е зарязано дете, обясни, покажи в една къща сте. А и в крайна сметка, заможни сте както пишеш може някой и да идва да чисти основно. Винаги има решение, ако човек гледа напред и го търси. Важно е ти какво ти искаш, а не вашите, пък техните не те подкрепяли, сякаш не знаеш какво искаш, а другите как да ти угодно.

# 123
Детето да си го гледа таткото, не виждам защо авторката трябва да полага тези усилия, като нон стоп и изневеряват и бащата изобщо не се сеща нито да се грижи за детето, нито да го възпитава

# 124
  • София
Детето е на 10, нали така?

# 125
  • Paris, France
Не, не е на 10 в тази тема:

Започнаха се изневери, очаквания от негова страна, че аз ще изоставя моят живот в името на техния комфорт с детето му (7г.), което е възпитано с много пропуски от страна на бившата му приятелка, че ще го гледам безрезервно, че след като аз съм си го "избрала", ще трябва да нося бремето му от миналото и не трябва да имам много, много претенции, защото видиш ли аз съм причината, той да спре да желае старата си половинка и да я изостави, за да създаде семейство с мен..

На почти 10г беше Коки, който вече е на почти 15г. Времето лети.

Но песента е една и съща, да.

# 126
Каква беше развръзката при Даскалка?

# 127
  • Paris, France
Никаква. Успя да натири Коки в Лондон при майката, която беше успяла да изтегли там майка си и сестра си или само сестра си (Не помня точно). Коки се прибираше за ваканциите, но не в нейната къща, която е паметник на културата. След 3г Коки ще е пълнолетен, след още 5 ще си е хванал живота в ръце, но пак ще пречи, от Лондон, Калгари, Лос Анджелис или Луната.

Аз разбирам трудностите и неприятностите на жените, които се хващат с вдовци или разведени с деца при тях, но не разбирам защо седят.

# 128
Спомням си, че бях на басейн, четях историите на Даскалка и се тресях от смях, а хората ме гледаха странно. Много ми беше забавна Даскалка.

# 129
Аз се чудех защо търпи наглото поведение на чуждо дете, на тоя трябва да му е бил златен.

# 130
Ето моето мъжко мнение ако въобще би ви заинтересувало.
Ако аз съм в такава ситуация и намеря жена която да е толкова отзивчива и да приема децата ми, аз ще я нося на ръце а не да й изневерявам. Дори бих поискал да имаме общо дете. Това което той е правил и ще продължава да прави е да ви се подиграва на добротата.  Няма ненаказано добро има една поговорка. А шансове не се дават, особено на изневери. Той вижда, че ти си размила границите си и той знае, че каквото й да направи няма ти пак ще се върнеш при него.
Той е егоист и за жалост ще възпита детето си по много лош начин. Това дете ще страда и няма да може да намери партньор в живота си защото бащата дава лошият пример.
Съвет - бягай докато е време и си млада. Не трябва да имаш място в сърцето си за неблагодарници. Те само ти крадат от живота!!!

# 131
  • Be realistic - plan for a miracle.
Някоя като изпадне в шок, че човекът, който е изневерявал на половинката си с нея впоследствие започва да изневерява и на нея самата… ми е мега смешно 😁

# 132
  • Варна
Акъл и менструация не ти ли дойдат навреме,по-добре изобщо не ги чакай.

# 133
Скрит текст:
Ето моето мъжко мнение ако въобще би ви заинтересувало.
Ако аз съм в такава ситуация и намеря жена която да е толкова отзивчива и да приема децата ми, аз ще я нося на ръце а не да й изневерявам. Дори бих поискал да имаме общо дете. Това което той е правил и ще продължава да прави е да ви се подиграва на добротата.  Няма ненаказано добро има една поговорка. А шансове не се дават, особено на изневери. Той вижда, че ти си размила границите си и той знае, че каквото й да направи няма ти пак ще се върнеш при него.
Той е егоист и за жалост ще възпита детето си по много лош начин. Това дете ще страда и няма да може да намери партньор в живота си защото бащата дава лошият пример.
Съвет - бягай докато е време и си млада. Не трябва да имаш място в сърцето си за неблагодарници. Те само ти крадат от живота!!!
Незнам. Никой не бяга от хубаво.
Никой не знае тя как се е държала с него. Детето няма как да е виновно. Страда най-много. И е възможно да се държи лошо. НО това е резултата от всичко което преживява.

# 134
Ама ти какво очакваше? Твоята връзка с него е започнала с изневяра. Поради каква причина си предположила, че няма да изневерява на теб?

Общи условия

Активация на акаунт