Синузит

• 1 097
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря, задължително ще опитам. Просто ме притеснява самия секрет. Предния път имах предимно болка, секрет не излизаше. Сега е обратното, само и единствено гъст секрет

# 16
Щом излиза е добре. Според мен преценете колко зле е положението и посетете лекар ако има нужда. Понякога много силно се усеща инфекцията. При мен например редовно се случва по описаният от вас начин само че не зелено, а директно примесено с кръв от лигавицата, абе красота си е направо. В такива случаи действам с антибиотик направо.

# 17
Много благодаря за отделеното време да ми отговорите. Ще изчакам малко и ако продължава ще отида на лекар.

# 18
Здравейте, надявам се да е активна темата. След две седмици упорита хрема, се сдобих със синузит. Преди три дни се наведох да взема прането от пералнята, усетих рязка болка над дясната вежда. След това започна болка в десен горен венец, между веждите, дясната буза. Секретът течеше, издухвах носа редовно. Вчера бях при уши нос гърло. Изписа ми Пеницилин за 10дни и Геломиртол Форте. Половин час след първото хапче Геломиртол, започна дискомфорт в корема и странен вкус в устата. Каквото ям всичко ми се струва развалено, кисело. Това нормално ли е, страничен ефект от лекарството ли е? Дали да продължа да го пия или да го сменя с нещо друго? Нямам представа, дали има друго подобно за синузит. Ердомед съм пила преди, но то май беше при кашлица.

# 19
Да, геломиртолът променя вкуса. И не, не е същото като Ердомет сироп. Геломиртол втечнява секрета, моят съвет е да си го изтърпите.

# 20
Благодаря за бързият отговор. Взимам го веднага

# 21
Геломиртол са етерични масла, от него и аз хълцам на евкалипт след като съм го взела Joy Но ми помага много, а и имам късмета на мен да не ми дразни стомаха така че си го вземам.
Ако е силен стомашният дискомфорт, може и да не ви понасят тези масла които са в него. Имам такива хора около мен, явно не у голяма рядкост.

# 22
Не е болка за умиране, но все пак не е от най-приятните усещания😁 Ще продължа да го пия. А има ли вероятност след толкова дълъг антибиотик, да не се махне този синузит? Много ми тежи главата и венците ме дразнят. Чувствам се добре за половин един час, след като издухам добре носа и после пак. То и носът ме боли вече от постоянното бърсане. Шантава работа.

# 23
Аз при една силна криза бях с болки в зъбите направо и светлината ми дразнеше на очите. Иначе точно за тази криза съм пила 14 дни АБ, помня че чак след около седмица се почувствах по-добре.

# 24
Аз бях на инжекции при първия остър синузит. От носа нищо не излизаше, лекарката ми искаше да ме прати на пункция, но отказах. С антибиотик се изчисти, но след инжекциите (по спомени мисля 7 дена), бях и на антибиотик през устата. След това вече стана хронично и при разболяване се активира. Също и от потапяне на главата в морето, миналата година вече направо ми забраниха и съм само със щипка за нос.

# 25
Здравейте, в един супер студен ден излязох и единия максиларен синус се наду много, чак лицето ми се наду. Беше петък, започнах лека-полека с Изопром Синус, доста се оправих с една кутия, към края сякаш спря да действа. Продължих със Синулан Форте, ами сякаш няма действие (трети ден), все още топчето си стои там. Изляза ли и малко да има вятър, веднага расте 😒 Никаква хрема нямам, никаква болка също. Другата седмица ще пиша и на личния, но да продължавам ли с опитите със Синулана или да оставям така 😪

# 26
Аз съм доволна от Синупрет форте, но поне 2 опаковки

# 27
Подуто ми беше около дясното око, в първият ден, когато ме заболя при рязко навеждане. Но при мен, до вчера си чистех носа непрекъснато и секрета излизаше. Днес пак го чистя, но по-рядко. А секретът още е зелен.

Общи условия

Активация на акаунт